Mokėmės atpažinti ir valdyti emocijas

Mums rašo

Klaipėdos kurčiųjų jaunimo organizacija
2021-07-14

Komentarų: 0

Klaipėdos kurčiųjų jaunimo organizacija, įgyvendindama projektą „Klaipėdos kurčiųjų jaunimo organizacijos narių psichinės bei emocinės sveikatos stiprinimas“, kurį dalinai finansuoja Klaipėdos miesto savivaldybė, liepos pradžioje organizavo emocinio intelekto mokymus.

Organizatorių nuotr.

Šių mokymų metu su psichologe Gintare Dargevičiene aiškinomės, kas yra emocinis intelektas, kokias emocijas mes pažįstame, kaip jas reiškiame ir kaip su jomis susitvarkome, kaip tai mums padeda gyventi ir kiek trukdo, kaip mes galime valdyti savo emocijas, kad jos mums nekenktų tiek socialiniame gyvenime, tiek sveikatos lygmenyje. Mūsų mokymus išbandė ir Jaunimo reikalų tarybos narė Dovilė Petraitytė.

Mokymų pradžioje turėjome rytines mankštas, kurias vedė kineziterapeutė Julė Laurinavičienė.

Ji mokė, kaip emocijoms užplūdus teisingai sureguliuoti kvėpavimą ir savo kūną. Taip pat į mokymus buvo įtraukti žaidimai, kuriuos vedė Robertas Kavolius. Žaidimų metu mokėmės kūrybinių, loginių, komandinių, individualių įgūdžių, o jų eigoje teko susidurti su įvairiomis emocijomis. Neigiamoms emocijoms suvaldyti turėjome pasitelkti teorines žinias, kurios padėjo atpažinti ir su jomis susitvarkyti. O teigiamomis emocijomis dalinomės šypsodamiesi bei skleisdami džiaugsmingą juoką.

Mokymams pasibaigus, tarpusavyje dalinamos patirtimis, kokias emocijas patyrėme bei kaip jas valdėme tiek individualiai, tiek komandiškai.

Labai norime padėkoti psichologei Gintarei Dargevičienei, kineziterapeutei Julei Laurinavičienei, asociacijos „Kūrybinės ateities idėjos” Robertui Kavoliui už įspūdingas patirtis įvairiose srityse bei situacijose.

Milžiniškas ačiū „Rimi Lietuva” direktorei Aušrai Murauskienei bei visam „Rimi” kolektyvui už skanų maistą, kuris mus ir pasotino, ir atgaivino.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Verslas

„Rimi Lietuva" antrus metus išlaikė „Top darbdavio" statusą

Antrus metus iš eilės nepriklausoma organizacija „Top Employers Institute“ įvertino prekybos tinklo „Rimi Lietuva“ indėlį į darbuotojų gerovę ir įteikė ...
2024-01-18
Skaityti daugiau

Verslas

Susirasti pirmąjį darbą galima ir per kelias valandas

Vasaros atostogos – puikus metas ieškoti pirmojo laikino darbo ir užsidirbti papildomų pinigų. Vis dėlto jaunuoliai dažnai nežino nuo ko ...
2023-07-03
Skaityti daugiau

Regionas

Pajūryje duris atvers „Rimi“ sezoninės parduotuvės

„Rimi Lietuva“ skelbia, kad gegužės 25 d. ir birželio 1 d. atidaromos jos sezoninės parduotuvės Palangoje bei Šventojoje. „Nuo birželio ...
2023-05-24
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This