Mokesčių inspekcija ir Užimtumo tarnyba aptarnauja įprasta tvarka

Konsultacijos

Valstybinė mokesčių inspekcija (VMI) informuoja, kad klientus aptarnauja įprasta tvarka – atvykstant „gyvų“ konsultacijų galimybių pasas nebūtinas. Tačiau užtikrinant ir klientų, ir darbuotojų saugumą ir toliau aptarnaujami tik tie klientai, kurie bus iš anksto rezervavę vizito laiką. Rezervuoti laiką galima telefonu 8 5 2191 777.

„Siekdami užtikrinti klientų ir darbuotojų saugumą, laikomės saugių atstumų, įrengėme pertvaras klientų aptarnavimo vietose, atvykstančių klientų prašome dėvėti apsauginę veido kaukę bei dezinfekuoti rankas, pagal galimybes – mūvėti vienkartines pirštines“, – pranešime cituojamas VMI viršininko pavaduotojas dr. Martynas Endrijaitis.

VMI primena, kad registracija vizitui ir paslaugos teikiamos telefonu 8 5 2191 777, o konsultacijos – numeriu 1882 arba +370 5 260 5060. Telefonu suteikta konsultacija yra lygiavertė rašytinei, nes pokalbiai yra įrašomi bei saugomi 5 metus.

Kad įprasta tvarka aptarnauja gyventojus skelbia ir Užimtumo tarnyba. Darbo ieškantiems asmenims, atvykusiems į klientų aptarnavimo skyrius, galimybių pasas nebūtinas. Kontaktinis aptarnavimas išlieka toks pat kaip iki šiol – čia galės apsilankyti tik iš anksto su savo specialistu susisiekę ir konkretų aptarnavimo laiką sutarę gyventojai.

Nauji klientai registruotis Užimtumo tarnyboje, kaip ir iki šiol, yra kviečiami internetu. Taip pat svarbu žinoti, kad jau užsiregistravusiems asmenims konsultacijos dieną atvykti kontaktiniam aptarnavimui nereikia. Paskirtu laiku nuotolinėmis priemonėmis su klientu susisieks jį aptarnaujantis specialistas. Su juo bus derinami tolesni paslaugų teikimo būdai.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Konsultacijos

Pajamas dar turi deklaruoti 190 tūkst. smulkiųjų verslininkų

Valstybinė mokesčių inspekcija (VMI) informuoja, kad beveik pusė gyventojų, praėjusiais metais vykdžiusių individualią veiklą (IDV), jau pateikė savo pajamų mokesčio ...
2024-04-10
Skaityti daugiau

Verslas

Daugiau įmonių galės naudotis VMI kuratorių pagalba

Valstybinė mokesčių inspekcija (VMI) informuoja, kad nuo šiol jos kuratorius turės didesnis klientų skaičius. Papildoma mokesčių specialistų pagalba bus teikiama ...
2024-04-03
Skaityti daugiau

Svarbu, Verslas

„Neo Group” paguldė ant menčių Mokesčių inspekciją

2022-ųjų vasarį Europos patentų organizacijos patentą sukurtai cheminio antrinės PET pakuotės perdirbimo technologijai gavusiai Klaipėdos laisvojoje ekonominėje zonoje (LEZ) veikiančiai ...
2024-03-21
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This