HOFAS veiks ir šaltuoju metų laiku

Kultūra

Kultūrinė erdvė Klaipėdoje HOFAS, jau antrąjį sezoną kvietęs „žmones išeiti į kiemą”, skelbia, jog veiklos nestabdys ir šaltuoju metų sezonu bei kvies lankytojus į renginius.

Šį sezoną HOFAS suorganizavo daugiau nei 30 renginių – teatro performansų, koncertų, filmų peržiūrų ir DJ vakarų. Dauguma iš jų buvo nemokami ir prieinami visiems miestiečiams ir miesto svečiams, kurių per visą sezoną apsilankė per 40 tūkstančių.

Bendri renginiai su „TheAtrium”, „Materia Magica” bei AIROS šokio teatru ir Menų festivaliu „Plartforma” kvietė švęsti teatrą ir pajusti jį iš labai arti netradicinėje aplinkoje.

Bendradarbiavimas su „Suspausto laiko” ir BLON Animacijos ir video žaidimų festivaliais leido žmonėms pamatyti kruopščiai atrinktą analoginį, eksperimentinį kiną bei animacinius filmus kitais kampais ir nustebti juos atradus.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Verslas

Unikalias idėjas Klaipėdoje įgyvendinę verslininkai įsitikinę miesto potencialu

Dar neišnaudotos galimybės, šilta gyventojų reakcija ir unikalios prieigos prie vandens – tokius Klaipėdos miesto privalumus vardina verslininkai, pasirinkę čia ...
2023-08-30
Skaityti daugiau

Fotoreportažai, Miestas

Madų savaitė atidaryta jaunųjų dizainerių eksperimentais ir tapybos paroda

Trečiadienio vakarą „Hofo“ erdvėse „Fashion week Klaipėda“ atidarė trys jaunųjų dizainerių komandos su savo mados kolekcijomis, o Kultūros fabrike pristatyta ...
2023-08-03
Skaityti daugiau

Verslas

„Klaipėdos energijos“ miau muzika ir Santa Barbara

Klaipėdos miesto savivaldybės valdoma AB „Klaipėdos energija” šią vasarą pramogavo iš peties: plaukiojo burlaiviais, į Jūros šventės eiseną darbuotojus viliojo ...
2023-08-02
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This