Jūrininkų poliklinika išsaugojo vadovą

Svarbu, Sveikata

Jūrininkų sveikatos priežiūros centrui ir antrą kadenciją vadovaus dabartinis jos vyriausiasis gydytojas Saulius Dabravalskis. Jis laimėjo antradienį vykusį konkursą užimti vadinamosios Jūrininkų poliklinikos vadovo pareigas.

Saulius Dabravalskis. Martyno Vainoriaus nuotr.

Paklaustas, ar ilgai svarstė, kol nusprendė dalyvauti konkurse, S. Dabravalskis tikino, kad sprendimą padiktavo gyvenimas: „Jaučiau begalinę kolektyvo paramą. Gal kitiems tai atrodys kaip susireikšminimas, bet taip nėra. Tiesiog mes visi kartu degame noru eiti pirmyn, priimti mūsų laukiančius iššūkius“.

Vienas tokių bus naujojo Jūrininkų sveikatos priežiūros centro pastato statybos. Tačiau S. Dabravalskis tikino, kad iššūkiams tikrai yra pasirengęs, nes jie yra varomoji jėga.

„Ir šią kadenciją iššūkių buvo daug, nes užklupo pandemija. Bet džiaugiuosi, kad mums pavyko sėkmingai įkurti Karščiavimo kliniką, organizuoti Vakcinacijos centrų darbą. Todėl tikiu, kad sėkmingai įveiksime ir ateities iššūkius, o klaipėdiečiams sveikatos priežiūros paslaugos taps prieinamesnės, šiuolaikiškesnės. Visa mūsų komanda dega nekantrumu padaryti, kad taip ir būtų. Mes einame į priekį“, – pabrėžė S. Dabravalskis.

Paraiškas dalyvauti konkurse buvo pateikę trys dalyviai, bet į pokalbį su atrankos komisija vienas jų neatvyko.

Komisija geriausiai įvertino S. Dabravalskį ir pripažino konkurso nugalėtoju. Tačiau atrankoje puikiai pasirodė ir kitas dalyvis, kuris, „Atviros Klaipėdos“ žiniomis, anksčiau dirbo Jūrininkų sveikatos priežiūros centre.

Per penkias dienas dar galima apskųsti konkurso rezultatus, o jei tai neįvyks, darbo sutartis su S. Dabravalskiu bus pasirašyta tuomet, kai Specialiųjų tyrimų tarnyba pateiks pažymą apie jo tinkamumą užimti šias pareigas.

Konkursas išrinkti naują Jūrininkų poliklinikos vadovą surengtas dėl to, kad netrukus baigiasi S. Dabravalskio penkerių metų kadencija.

Jis Jūrininkų sveikatos priežiūros centro vadovu tapo 2016 metų lapkritį. Iki tol šiai įstaigai 40 metų vadovavo vyriausiasis gydytojas Viktoras Grigalauskas.

S. Dabravalskis prieš tapdamas Jūrininkų poliklinikos vyriausiuoju gydytoju dirbo Klaipėdos teritorinės ligonių kasos Kontrolės skyriaus vedėju.

4 Comments

  1. Pacientė

    Tikrai geras pagyrimas yra tai, kad Pievų tako gt. buvusioje Stomatologinėje poliklinikoje įsikūrė Jūrininkų poliklinikos padalinys- Fizinės medicinos ir reabilitacijos skyrius.
    Nors pastatas .beveik griūvantis, bet viduje susitvarkę tikrai gerai. Neįtikėtina pažanga … Daug pokyčių ir aptarnavimo kultūroje, daug jaunų specialistų..
    Puiki gydytoja rebiabitologė L. Nausėdaitė. Turbūt ir kiti daktarai tokie..
    Net realksacinė muzika girdisi… Deja, manau, kad daugelis pacientų nevertina kad be užmokesčio (tiesa PSD) gauna įvairiausias šiuolaikiškas procedūras…..
    Aišku, yra dar kur pokyčiams. Yra. Bet vadovas S. Dabravalskis ir tai turėtų įveikti. Sėkmės.

    Reply
  2. Žydrūnas

    Jureiviams tas centras visiškai neparuštas pagal jūreivių poreikius, visi jūreiviai labai kritiškai atsiliepia apie centro veikla, medicininių komisijų organizavimą ir terminus. Žodžiu reikia dar labai pasistengti organizujant jūreivių medicininių komisijų organizavime.

    Reply
  3. Violeta

    Labai džiugu, kai į tokias aukštas pareigas išrenkamas tinkamas kandidatas. Tikras savo darbo profesionalas, sąžiningas, pareigingas, nuoširdus žmogus. Sėkmės Tau nelengvame darbe, visapusiško kolegų ir visuomenės palaikymo!

    Reply
  4. Hansas

    Sveikinu, Sauliau!

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Nuomonės

Metai prie Klaipėdos valdžios šturvalo: sėkmės ir nesėkmės

Sėkme reikėtų vadinti pastangas darbuotis atnaujinant daugiabučių namų kiemus, ugdymo įstaigas ir jų aplinką – dėmesio anksčiau tam tikrai stokota. ...
2024-04-17
Skaityti daugiau

Miestas, Svarbu

Kitoks Klaipėdos valdžios požiūris jau atsiėjo apie pusę milijono

Dėl to, kad dabartiniai Klaipėdos vadovai atsisakė įgyvendinti kai kuriuos pirmtakų suplanuotos projektus, jiems jau išleisti miestiečių pinigai buvo negrįžtamai ...
2024-04-03
Skaityti daugiau

Miestas

Biržos tiltą remontuoti nori viena, o projektuoti polikliniką - 5 įmonės

Trečiadienį, pasibaigus pasiūlymų pateikimo terminui dėl antrą kartą paskelbto Biržos tilto per Dangės upę kapitalinio remonto ir tvarkybos darbų konkurso, ...
2024-02-29
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This