Bibliotekos kiemą nušvietė miestiečių kurtos eglutės

Fotoreportažai, Kultūra, Svarbu

Ketvirtadienį Klaipėdos apskrities Ievos Simonaitytės viešosios bibliotekos kieme jau aštuntą kartą sužibo uostamiesčio bendruomenių, įmonių ir įstaigų eglutės.

Šiemet kieme sužibo 40 eglučių.

Kalėdų eglučių kiemelio eglučių įžiebimo šventę pristatė muzikuojantys aktoriai Gytis ir Evelina Šimelioniai, o bendrovė „Miau muzika“ stebuklingą eglučių mišką apgaubė šviesos ir garso sinergija.

Kalėdines eglutes, kaip ir ankstesniais metais, buvo kviečiami kurti bibliotekos partneriai, verslo įstaigos, bendruomenės, mokyklos, įvairios kitos organizacijos.

Iniciatyvos autoriai tradiciškai kvietė atsisakyti putplasčio bei kitų su žaliomis idėjomis nederančių medžiagų bei naudoti antrines žaliavas.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Fotoreportažai, Miestas, Svarbu

Pagerbti originaliausių eglučių kūrėjai

Trečiadienio vidurdienį Klaipėdos apskrities Ievos Simonaitytės viešojoje bibliotekoje apdovanoti geriausiais pripažinti jau dešimtą kartą čia įkurdinto eglučių kiemelio dalyviai, sukūrę ...
2024-01-10
Skaityti daugiau

Fotoreportažai, Miestas, Svarbu

Bibliotekoje - jubiliejinis eglučių kiemelis

Trečiadienio vakarą Klaipėdos apskrities Ievos Simonaitytės viešosios bibliotekos kiemelyje jau dešimtą kartą sužibo vadinamasis eglučių kiemelis, kasmet suburiantis bendruomenes. Martyno ...
2023-12-06
Skaityti daugiau

Miestas

Dešimtą kartą atgis eglučių kiemelis

Artėjant Kalėdoms Klaipėdos apskrities Ievos Simonaitytės viešosios biblioteka jau dešimtus metus organizuoja vadinamąjį eglučių kiemelį, kasmet suburiantį bendruomenes ir kuriantį ypatingą ...
2023-11-30
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This