Bus tęsiama Gobergiškės darželio rekonstrukcija

Regionas

Klaipėdos rajono savivaldybė pranešė, kad šiemet planuojama baigti Gobergiškės darželio rekonstrukcijos darbus. Su UAB „Autentė“ pasirašyta sutartis dėl darželio modernizacijos.

„Tikimės, kad ši įmonė ilgai nedelsdama baigs ankstesnio rangovo pradėtus bei likusius suplanuotus darbus. Modernizavus pastatą jame įsikurs dvi grupės, kurias galės lankyti 35 vaikai“, – pranešime cituojamas Savivaldybės administracijos direktorius Justas Ruškys.

Rangovas darželyje turės atlikti vidaus apdailos bei elektros darbus, įrengti šildymo-vėdinimo sistemas, katilinę, vandentiekio, buitinių bei lietaus nuotekų tinklus, taip pat apsauginę ir gaisrinę signalizaciją, sutvarkyti sklypą, kuriame turės atsirasti takeliai, suoliukai, dviračių stovai, šiukšlinės, vartai, bei turės atlikti kitus darbus. Baldus ir įrangą, reikalingą darželiui, savivaldybė nupirko jau praėjusiais metais.

Sutarties trukmė, neįskaitant technologinės pertraukos, trunkančios iki kovo 15 d., – 7 mėn. Vertė – 482,6 tūkst. eurų.

Naujo konkurso prireikė po to, kai buvo nutraukta sutartis su UAB „Išskirtinio būsto statyba“, pasirašyta 2019 m. liepą. Jos vertė siekė beveik 650 tūkst. eurų.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Švietimas

Nesklandumų yra, bet „Svirpliukas“ duris atvers

Klaipėdos savivaldybė skelbia, jog ateinančią savaitę duris Klaipėdoje atvers rekonstruotas lopšelis-darželis „Svirpliukas“. Vaikai į įstaigą sugrįš po dviejų metų pertraukos. ...
2023-09-01
Skaityti daugiau

Politika

Uostamiesčio ir Klaipėdos rajono mero rinkimuose balsuojama gana pasyviai

Sekmadienį, 7 val., 34-iose Lietuvos savivaldybėse, kur meras nebuvo išrinktas pirmojo turo metu, savo darbą pradėjo rinkimų apylinkės – vyksta ...
2023-03-19
Skaityti daugiau

Fotoreportažai, Politika, Svarbu

Antrajame Klaipėdos mero rinkimų ture susirungs A. Vaitkus ir A. Petrošius

Naktį į pirmadienį paaiškėjo, kad Klaipėdoje rinkimų siurprizu tapo partija „Laisvė ir teisingumas“ ir jos lyderis Remigijus Žemaitaitis, vos nepatekęs ...
2023-03-05
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This