Klaipėdoje vagys toliau atakuoja BMW automobilius

Kriminalai ir nelaimės

Prieš savaitę Klaipėdoje pradėtos fiksuoti BMW automobilių detalių vagystės toliau tęsiasi. Policija pranešė, kad per pastarąsias dienas ilgapirščiai nuniokojo dar dvi BMW.

Antradienio rytą, apie 6 val. Vyturio gatvėje buvo pastebėta, kad yra išdaužtas automobilio BMW 5F10 vairuotojo durelių lango stiklas ir pavogta vairuotojo saugos pagalvė. Žalą savininkas įvertino 500 eurų.

Naktį į trečiadienį, apie 2 val., Kretingos gatvėje pastebėta, kad irgi yra išdaužtas automobilio BMW vairuotojo durelių lango stiklas. Šįkart vagys mašiną paliko be vairo. Žala – 800 eurų.

Praėjusį trečiadienį tokiu pat metodu buvo pavogti trys vairai iš BMW automobilių, stovėjusių Švyturio, Žardininkų ir Klevų gatvėse.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Miestas, Svarbu

Nauji daugiabučiai: kaimynai nuogąstauja dėl eismo sprendimų

Verslo planus taip ir nepradėtos eksploatuoti vandentiekio siurblinės vietoje Kretingos gatvėje statyti daugiabučius kaimynai sako sveikinantys, tačiau jiems didelį nerimą ...
2024-03-28
Skaityti daugiau

Svarbu, Verslas

Nenaudotos siurblinės vietoje statys daugiabučius

Bendrovė „Bilukas“, Klaipėdoje jau statanti gyvenamųjų namų kvartalą „Holivudas“ buvusios kino studijos vietoje, analogiškas statybas suplanavo ir netoliese, Kretingos gatvėje ...
2024-03-09
Skaityti daugiau

Miestas

Įrengs dvi naujas vaikų žaidimo aikšteles

Klaipėdos savivaldybės skelbia, jog įgyvendindama vaikų žaidimo aikštelių įrengimo ir atnaujinimo veiksmų planą šiais metais įrengs dvi vaikų žaidimo aikštelės ...
2024-01-26
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This