Amerikiečiai surengė talką

Fotoreportažai, Miestas

Antradienį, po oficialaus laivo pristatymo renginio valstybės ir miesto vadovams 15 Jungtinių Amerikos Valstijų karinio laivo USS „Gravely“ įgulos narių kartu su Lietuvos jūrų pajėgų kariais tvarkė parko teritoriją prie socialinių įstaigų klasterio Debreceno gatvėje.

BĮ Klaipėdos miesto šeimos ir vaiko gerovės centro direktorė Rita Bratėnaitė-Vitkienė džiaugėsi sulaukusi kariškių skambučio su siūlymu pagelbėti atliekant ūkio darbus. Centras kaip tik buvo sulaukęs paraginimo iš savivaldybės sutvarkyti šalia esančio parko teritorijos dalį, tačiau tam būtų reikėję pirkti paslaugą ir naudoti įstaigos finansus, kurie kylant visų paslaugų kainoms sparčiai senka.

JAV ambasados nuotr.

Amerikiečių kariai džiaugėsi galėdami pagelbėti taip atsidėkodami miesto bendruomenei už svetingumą ir pažadėjo kitą dieną grįžti sutvarkyti didesnę parko teritoriją nei priklauso Šeimos ir vaiko gerovės centrui.

1 Comment

  1. Klaipėdietė

    – Pagarba Amerikos kariams ir didžiulė gėda mums, lietuviams. O ką veikia mūsų bedarbiai, socialiai remtini asmenys, kurie turi sveikatos pasidarbuoti gryname ore. Nekalbu apie neįgalius asmenis. Mūsų parkai, skverai, pajūrio miškai taip apleisti po visų pavasario audrų. Šakų, medžių prilaužyta, niekas netvarkyta.

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Miestas, Svarbu

Sutarimu su savivaldybe pasikliovę melnragiškiai liko be už savo lėšas atnaujintų sporto aikštelių

Melnragės bendruomenė, dar 2020-ųjų vasarą iš Klaipėdos savivaldybės raštiško susitarimo forma gavusi leidimą atnaujinti sporto aikšteles Aušros gatvėje, prie būsimų ...
2022-05-24
Skaityti daugiau

НОВОСТИ

В Клайпедском порту - вoенный корабль США

В воскресенье в Клайпеду с визитом прибыл американский военный корабль USS Gravely. Это первый случай, когда USS Gravely посетил Литву. ...
2022-04-25
Skaityti daugiau

Uostas ir jūra

Klaipėdoje - JAV karinis laivas

Sekmadienį į Klaipėdą vizitui atplaukė Jungtinių Amerikos Valstijų karinis laivas USS „Gravely“. Jame antradienį apsilankys prezidentas Gitanas Nausėda, Lietuvos kariuomenės ...
2022-04-25
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This