Naujoji Smiltynės perkėla vasarą pasitinka atsinaujinusi (papildyta)

Fotoreportažai, Uostas ir jūra

„Smiltynės perkėlos” atstovai viliasi, jog įsibėgėjus vasaros sezonui šiemet dėl Naujojoje perkėloje baigtų remonto darbų turėtų sumažėti autotransporto, norinčio persikelti į Kuršių neriją, eilės.

Palmiros Mart nuotr.

„Baigėme rekonstrukcijos darbus Naujojoje perkėloje, bendrovės teritorijoje buvo pastatyta nauja transporto priemonių kaupimo aikštelė, tai jau šį sezoną startuosime pilnu pajėgumu su 10 eismo juostų, 5 automatinės kasos aptarnaus, talpinsime apie 135 lengvuosius automobilius, tai manome, kad iš miesto srautą patrauksim link savęs ir gal išvengsim didesnių kamščių”, – trečiadienį vykusiame Klaipėdos savivaldybės Ekstremalių situacijų komisijos posėdyje pasiruošimą vasaros sezonui glaustai pristatė „Smiltynės perkėlos” atstovas Darius Undžys.

Jo teigimu, eiles „ir keleivių nuoskaudas” turėtų taip pat sumažinti nuo birželio 1-os Naujojoje perkėloje paleidžiamas ketvirtasis keltas „Klaipėda”. Visą vasarą čia non stop kursus jau nebe trys, o keturi keltai.

Tuo metu tik pėsčiuosius ir dviratininkus aptarnaujančioje Senojoje perkėloje naujovių neplanuojama, čia dirbs keltas „Nida”.

Nuogąstavimus dėl nebaigtų Uosto direkcijos vykdomų rekonstrukcijos darbų Smiltynės pusėje išsklaidė direkcijos atstovė, teigusi, jog darbai bus baigti laiku.

Ji taip pat nuramino savivaldybės administracijos direktorių bei Ekstremalių situacijų komisijos pirmininką Gintarą Neniškį dėl marių dugne aptinkamo „ginklų arsenalo”, patikinusi, jog kariškiai dabar sprogmenis ne tik išveža nukenksminti, bet ir pradėjo probleminių dugno vietų skanavimo darbus.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Transportas

Integruotiesiems maršrutiniams taksi – 6 metai

Antradienį sukanka 6 metai, kai į viešąjį Klaipėdos transportą kaip integruota jo dalis įsiliejo maršrutiniai taksi. Per tą laiką M5, ...
2024-04-16
Skaityti daugiau

Transportas

100 000 000-asis keleivis gaus dovanų metinį bilietą

Šį ketvirtadienį peržengsime reikšmingą simbolinę ribą – šimtamilijoninę kelionę naujojo elektroninio bilieto sistemoje. Po šio fakto turbūt jau ir nebederės ...
2024-04-08
Skaityti daugiau

Transportas

Dirbtinis intelektas Klaipėdos autobusuose padės gaudyti zuikius*

VšĮ „Klaipėdos keleivinis transportas“ (KKT) pranešė, kad siekdama modernizuoti keleivių tikrinimo procesą ir užtikrinti teisingesnį bei efektyvesnį bilietų tikrinimo procesą, ...
2024-04-01
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This