Šiaurinė miesto dalis kelias dienas liks be karšto vandens

Miestas, Svarbu

„Klaipėdos energija” praneša, kad gegužės 9-13 dienomis vyks hidrauliniai šilumos vamzdynų bandymai – padidintu slėgiu bus bandomi šilumos tinklai, esantys į šiaurę nuo Kauno gatvės ir sklypuose Šilutės pl. 17A, 19, 19C, 27, 29 bei Sandėlių g. 16.

Hidraulinių bandymų metu vartotojams nebus tiekiama šilumos energija karštam vandeniui ruošti, todėl rekomenduojama užsukti buto įvadinį karšto vandens ventilį, kad už šaltą vandenį nereikėtų mokėti kaip už karštą.

Vartotojams Jaunystės g., Ragainės g. ir Liepų g. 83 šilumos energijos tiekimas karšto vandens gamybai nebus nutrauktas.

Gegužės 9 dieną šilumos ūkio eksploatuotojai privalo užaklinti pastatų vidaus šildymo sistemas nuo termofikacinio vandens pusės.

Gegužės 11 dieną nuo 12 val. pastatų šilumos ūkį eksploatuojančios bendrovės šilumos įvaduose turi nuimti akles ir paruošti vandens pašildymo įrenginius.

Gegužės 11–13 dienomis po šilumos tinklų hidraulinio bandymo ir remonto darbų šilumos tiekimas karšto vandens ruošimui bus atnaujintas.

Vartotojai, kurių pastatams dėl defektų šilumos trasose nebus pajungtas šilumos tiekimas, bus informuoti papildomai.

4 Comments

  1. Pensininkas.

    Ko zyziate, Ukrainos žmonės namų neturi, o čia tris dienas kojas su šaltų vandenių nusiplaut reikės. Pasijunkit čainiką ir turėsit šilto vandens, bėda mat ….

    Reply
    • Gražulis

      Mes ne Ukrainoj gyvenam

  2. Kristina

    Tikiuosi trečiadienį vanduo jau atsiras. Tikrai daug nepatogumų sukelia šilto vandens nebuvimas.

    Reply
  3. Patikslinimas ir klausimas

    Ne kelias dienas, o visas penkias, kas moka skaičiuoti- nuo pirmadienio, 9 d. iki penktadienio, 13 d. Kam padisrja- gal iki ketvirtadienio. Pavadinimu bandoma sumenkinti šį nemalonų reiškinį, kai namie ir lauke šalta, o nusiprausti negali. Kodėl šiaurinė dalis visada kenčia pirma, per šaltį, lietų(bus) ir šalnas? Varomas copy/paste, esą viešbučių klientai neturi to pajusti. Bet viešbučiai jau įsirengė vandens šildymui reikalingus prietaisus! Tai gal užteks gyventi pagal paprotinę teisę?

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Verslas

Kovą - mažesnės sąskaitos už šildymą

AB „Klaipėdos energija“ skelbia jau paruošusi sąskaitas už kovo mėnesio šildymą, kurių dalis jau pasiekė uostamiesčio ir rajono gyventojus. Šių ...
2024-04-15
Skaityti daugiau

Verslas

Balandį Klaipėdoje šiluma kainuos vos ne mažiausiai visoje Lietuvoje (atnaujinta)

Uostamiesčio savivaldybės valdoma AB „Klaipėdos energija“ skelbia, kad balandį centralizuotos šilumos kaina Klaipėdos ir Gargždų gyventojams bus beveik 18 proc. ...
2024-03-28
Skaityti daugiau

Spyglys

Naujoji energetikų kadrų politika*

Spyglys nesistebi, kad naujoji savivaldybės valdomos AB „Klaipėdos energijos“ šluota, pagaminta šio krašto baldų fabrike, smarkiai šluoja, panašiai kaip ir ...
2024-03-18
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This