Lietuvos meninės gimnastikos čempionate – visų spalvų medaliai klaipėdietėms

Sportas

Gargžduose vykusiame Lietuvos meninės gimnastikos įrankių čempionate Klaipėdos „Viesulo” sporto centro gimnastės pasipuošė visų spalvų medaliais.

Tarp jaunučių (2011 m. gimimo) aukso (pratime su lanku) bei bronzos (pratime su kamuoliu) medalius laimėjo Akvilė Jočytė. Nenugalima pratime su kuokomis buvo „Viesulo” sporto centro auklėtinė Julija Voločko, kuri už šį pratimą laimėjo aukso medalį, o už pratimą su kamuoliu gimnastė pasipuošė sidabro medaliu.

Jaunių grupėje (2009-2010 m.) pratime su kamuoliu ryški lyderė buvo Anastasija Voločko, pelniusi aukso medalį, o pratime su kuokelėmis ji buvo trečia. Puikiai sekėsi ir šio sporto centro auklėtinei Gabijai Saveikaitei, kuri su kamuoliu bei kuokelėmis buvo antra. Estėjai Žiliūtei geriausiai pakluso lankas – pelnytas sidabro medalis. Smiltė Šunokaitė pratime su kamuoliu pelnė trečiąją vietą.

2009 m. gimimo gimnastės atskirai varžėsi savo amžiaus grupėje pratime su kaspinu. Čia sidabro medalį iškovojo Smiltė Šunokaitė, o bronzos medalis šioje rungtyje atiteko Gabijai Saveikaitei.

Tarp 2010 m. gimusių gimnasčių sidabro medalį pelnė Estėja Žiliūtė.

Akvilė Jočytė (nuotraukoje kartu su Julija Voločko) jaunučių amžiaus grupės (2011 metų gimimo) daugiakovėje iškovojo 1-ąją vietą.

Jaunimo grupėje (2007-2008 m.) geriausiai pasirodė ir net tris aukso medalius Klaipėdai laimėjo Skaistė Razokaitė. Ji buvo geriausia rungtyse su lanku, kuokelėmis ir kaspinu. Sidabro medaliu už rungtį su kamuoliu pasipuošė Viktorija Staponas, kuri taip pat pelnė ir trečiąją vietą rungtyje su kaspinu. Bronza rungtyje su kamuoliu iškovojo Neda Vaivadaitė , trečia pratime su lanku buvo Ugnė Madzajūtė.

Suaugusių varžybose ne konkurso tvarka dalyvavo „Viesulo” sporto centro auklėtinė iš Ukrainos Vera Paftieva (2006 m.).

Nugalėtojas paruošė trenerės Dovilė Vilnonė, Sandra Žilinskienė, Valentina Bagrijeva, Viktorija Petrova.

Atsižvelgiant į šių metų Lietuvos gimnastikos čempionato ir Lietuvos įrankių čempionato rezultatus, suformuota rinktinė, atstovausianti Lietuvai Europos meninės gimnastikos čempionate, kuris vyks birželio 15-19 d. Tel Avive (Izraelis). Jos nare tapo Skaistė Razokaitė.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Fotoreportažai, Sportas

„Viesulo“ tinklininkai – stipriausi Lietuvoje

Savaitgalį Gargžduose finišavo Lietuvos moksleivių tinklinio U-19 vaikinų čempionatas. Nugalėtojų taurę jo metu į viršų iškėlė BĮ Klaipėdos „Viesulo“ sporto ...
2024-03-04
Skaityti daugiau

Mums rašo

Po grakščia mergaičių išvaizda slypi didžiulė fizinė jėga

Klaipėdoje spalio 28-29 dienomis vyko šešioliktas meninės gimnastikos turnyras „Rudens taurė“, organizuojamas Klaipėdos meninės gimnastikos klubo „Kregždutės skrydis“ prezidentės Renatos ...
2023-10-30
Skaityti daugiau

Sportas, Svarbu

„Viesulą” tebetalžo nepasitenkinimas direktoriumi

„Direktoriaus V. Gedvilo vadovavimo metu, t. y. per maždaug vienerių metų ir šešių mėnesių laikotarpį, darbą BĮ „Viesulo“ sporto centre ...
2023-10-11
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This