Klaipėdoje bus įrengta dar 40 antžeminių aikštelių atliekoms

Miestas

Klaipėdos regiono atliekų tvarkymo centras (KRATC) paskelbė atvirą konkursą dėl 40 antžeminių  konteinerių aikštelių įrengimo mieste. Kai kurios iš jų – kultūros paveldo objektų teritorijose.

Daugumoje aikštelių bus ne po vieną mišrių atliekų surinkimo konteinerį. Be to, jose bus atskiri konteineriai plastikui, popieriui, stiklui ir maisto atliekoms.

Rangovai turės ir suprojektuoti aikšteles. 

„Tiekėjas, būdamas ir projektuotojas, ir konteinerių tiekėjas gali parinkti konkrečios vietovės sąlygoms pritaikytą komunalinių atliekų surinkimo aikštelę (konteinerius), numatant specifinius projektavimo sprendinius, galimas netipines statybos procedūras bei vietovei pritaikytą konteinerių komplektaciją”, – rašoma paskelbtuose dokumentuose. 

Numatoma, kad šie darbai ir paslaugos kainuos per milijoną eurų. Darbų atlikimo trukmė – 11 mėnesių, su galimybe sutartį pratęsti dar tris mėnesius. Iki šiol Klaipėdoje tokiais glaustais terminais suprojektuoti ir įrengti atliekų konteinerių aikšteles sekėsi sunkiai.

1 Comment

  1. Klaipėdiškis

    Viskas valio! Bet kiek jų pristatyta jau – pagaliau paleiakite eksploatacijai!

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Konsultacijos

Kur nemokamai palikti naudotas padangas?

Jei perkate naujas padangas parduotuvėje ar servise, ten galite nemokamai atiduoti ir senąsias. Tik turi atitikti perkamų-paliekamų padangų kiekis ir ...
2024-03-27
Skaityti daugiau

Konsultacijos

Pažymų dėl nenaudoto NT laukia iki kovo pabaigos

Klaipėdos regiono atliekų tvarkymo centras (KRATC) primena, kad uostamiesčio vietinės rinkliavos mokėtojas, praėjusiais metais nenaudojęs nekilnojamojo turto, gali nemokėti rinkliavos ...
2024-03-25
Skaityti daugiau

Regionas

Vėl dalins kompostą

Kaip jau įprasta, kovą Klaipėdos regiono atliekų tvarkymo centras (KRATC) vėl kviečia visus norinčius pasiimti iš žaliųjų atliekų pagamintą kompostą. ...
2024-03-13
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This