Kapinių sprendimai – klaipėdiečio kortelei*

Spyglys

Spyglys
2022-05-22

Komentarų: 0

Savivaldybei pagaliau paskelbus, kas sukurs ir pagamins klaipėdiečio korteles, Spyglys vos neapako, pamatęs, kad konkurse dalyvavo ir įmonė „Kapinių valdymo sprendimai“.

Laki Spyglio vaizduotė greitai primetė, kaip atrodytų ir veiktų klaipėdiečio kortelė, sukurta kapinių valdymo guru. Ir jis greitai save už tai pasmerkė.

Kita vertus, gaila: UAB „Kapinių valdymo sprendimai“ būtų ne tik klaipėdiečio kortelę pagaminę, bet ir padėję stringančiuose kapinių plėtros reikaluose.

*Šios rubrikos nerekomenduojama skaityti susipykusiems su humoro jausmu ar stokojantiems fantazijos, nes nieko rimto čia tikrai nerasite, Spyglio humoras iš viso yra sunkiai suprantamas, lėkštas, juodas ir kandus. Rimtų dalykų ieškokite visose kitose „Atviros Klaipėdos” rubrikose.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Politika

Siekiama, kad ir rajono gyventojai gautų nuolaidų Klaipėdos kultūros įstaigose

Iki šiol įvairios nuolaidos buvo taikomos tik turintiems „Klaipėdiečio kortelę”, skatinant žmones deklaruoti gyvenamąją vietą mieste. Tačiau pernai, miesto vadovais ...
2024-01-03
Skaityti daugiau

Transportas

Autobusų bilietų kainos 2023-iesiems: pokyčių nėra daug

Gruodžio 22 dieną Klaipėdos miesto taryba peržiūrėjo ir patvirtino viešojo transporto bilietų kainas 2023-iesiems. Pokyčių nėra daug, tačiau juos žinodamas ...
2022-12-29
Skaityti daugiau

Miestas, Svarbu

Klaipėdiečio kortelė: netrūksta klaidų

Uostamiesčio valdžiai trečiadienį pristačius ilgai brandintą Klaipėdiečio kortelę, suteiksiančią uostamiestyje registruotiems žmonėms įvairių nuolaidų, internetinėje erdvėje netruko pasipilti pastebėjimų apie ...
2022-12-22
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This