Nuo birželio 3-iosios sugrįš „Pajūrio ekspresas“

Transportas

Keleivių vežimo traukiniais bendrovė „LTG Link“ jau šeštą sezoną pradės vykdyti keliones į šalies pajūrio kurortus. Pirmieji „Pajūrio ekspreso“ reisai startuos birželio 3 d. ir bus vykdomi iki rugpjūčio 28 d. Šiemet keleiviai jungtiniais reisais iš Vilniaus šiuolaikiškais traukiniais ir specialiais autobusais galės vykti į Palangą, Nidą, Preilą, Pervalką ir Juodkrantę.

Keliaujantys į Palangą iš traukinio į specialų autobusą persės Kretingos geležinkelio stotyje, į Neringos kurortus – Klaipėdos geležinkelio stotyje.

Atšaukus beveik visus COVID-19 ribojimus, kaukių dėvėjimas traukiniuose tapo tik rekomenduojamas, juose taip pat vėl bus galima užsisakyti užkandžių ir gėrimų. Į šių traukinių bilieto kainą įskaičiuoti kelionės traukiniu, autobusu, keltu bei ekologijos mokesčiai Neringoje. Teigiama, kad kelionės metu mažųjų keleivių lauks pramogos ir žaidimai, bus galima naudotis nemokamu Wi-Fi interneto ryšiu ar įkrauti įrenginius.

Traukiniai iš Vilniaus į pajūrio kurortus išvyks penktadieniais 16.11 val. ir šeštadieniais 9.04 val. Penktadienį keleiviai Palangą pasieks 20.30 val., Nidą – 22.30 val., o išvykstantys šeštadienio rytą – atitinkamai 13.25 ir 15.10 val. Kelionės atgal bus vykdomos sekmadieniais: iš Nidos – 16.05 val., iš Palangos – 18.25 val. Traukinys į Vilnių sugrįš apie 23 val.

Antra klase pirmyn-atgal iš Vilniaus į Palangą bus galima nukeliauti už 48,17 Eur, o į Nidą – už 50,12 Eur. 10 proc. nuolaida bus taikoma trims ar didesnėmis kompanijomis keliaujantiems asmenims, o studentai, kaip visuomet, galės keliauti su 50 proc. nuolaida.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Regionas

Palangoje vėl vyks Jurginės

Jau tapo tradicija, kad balandžio pabaigą Palangoje vainikuoja smagi, pavasariu dvelkianti Jurginių šventė. Festivalis „Jurgi, paimk raktus“ jau ne vieną ...
2024-04-22
Skaityti daugiau

Regionas

Palangoje – lauko paroda apie Joną Šliūpą

Palangoje atidaryta Lietuvos nacionalinio muziejaus paroda „Kas išsigando Šliūpo?“, parengta pagal Miglės Anušauskaitės komiksų knygą. Apie spalvingą pirmojo Palangos burmistro ...
2024-04-17
Skaityti daugiau

ELTA

Nidoje žada statyti uždarus teniso kortus

Nidoje planuojama statyti uždarą sporto centrą, pirmadienį pranešė Neringos savivaldybė. „Matome didžiulį poreikį patalpų, kuriose būtų galima aktyviai sportuoti šaltuoju ...
2024-04-15
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This