„Rimi” prekes pristatys ir Neringoje, ir Gargžduose, ir soduose

Verslas

Per pandemiją ypač išpopuliarėjusi apsipirkimo internetu galimybė nepraranda savo aktualumo gyvenimui grįžus į įprastas vėžes – artėjant vasarai „Rimi“ ne tik plečia prisistatymo teritoriją, bet ir siūlo greitojo atsiėmimo iš parduotuvės paslaugą, kuomet krepšelis surenkamas vos per 30 min.

Pasak bendrovės e. komercijos vadovės Margaritos Petraševičienės, pasiteisina visi pirkėjams siūlomi apsipirkimo būdai, o greitėjantis gyvenimo tempas skatina žmones apsipirkti dar efektyviau.

Pirkėjai mielai naudojasi ir dviem užsakytų prekių atsiėmimo būdais – tiek „Drive“ punktuose, tiek fizinėje parduotuvėje.

„Viena iš vasaros sezono naujovių – šešiuose prekybos taškuose bus galima užsakytas prekes atsiimti per pusvalandį. Greitas atsiėmimo būdas patiks vasarą skubantiems į gamtą, sodybas ar pas draugus. Užsibuvus darbe taip pat patogu susiformuoti krepšelį vakarienei ir pakeliui pasiimti jį iš „Drive“ stotelės be jokių eilių. O užsakyti prekes labai paprasta: kai jau susidėjote prekių krepšelį, atsidarykite pristatymo pasirinkimus ir išsirinkite jums tinkamiausią prekybos centrą bei laiką. Prekybos centrų pasirinkime iš karto galėsite matyti informaciją, kur yra galimas greitasis atsiėmimas, o prie laikų pasirinkimo matysite greitojo atsiėmimo paslaugą – ji bus išryškinta mėlyna spalva“, – pranešime cituojama M. Petraševičienė.

Kita „Rimi“ naujiena, teigiama, patiks leidžiantiems atostogas pajūryje ar vasarai persikeliantiems į sodų bendrijas, mat plečiamos prekių pristatymo į namus teritorijos.

„Nuo birželio 13 dienos paslauga bus pasiūlyta Neringos savivaldybės gyventojams ir svečiams bei išplėstos pristatymo į namus zonos Klaipėdos rajone. Prekių pristatymo į namus paslauga nuo birželio 1d. pradeda veikti ir Alytuje, Panevėžyje, Jonavoje bei Gargžduose. Taip pat nebus pamiršti ir didmiesčių priemiesčių gyventojai – pristatysime prekes gyvenantiems sodų bendrijose šalia didžiųjų miestų“, – žada „Rimi“ e. komercijos vadovė.

Daugiau apie prekių atsiėmimo būdus – čia.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Regionas

Gargžduose padegtas automobilis

Trečiadienio naktį, apie 2.15 val., Gargžduose automobilyje „Mercedes Benz CLS 280“kilo gaisras, kurio metu 2008 metų gamybos transporto priemonė sudegė. ...
2024-03-27
Skaityti daugiau

Regionas

Nidoje - retų meno kūrinių paroda, skirta Švyturių metams

Neringos muziejai kviečia atverti meno ir istorijos puslapius parodoje „Švyturiai ≠ Laivai“, kurios atidarymas įvyks ketvirtadienį, kovo 29 d., 17 ...
2024-03-25
Skaityti daugiau

Regionas

Neringa kviečia į šventinį miškasodį

Neringa savo gyventojus ir svečius pavasarį jau antrąjį kartą kviečia sutikti prasmingai – dalyvauti šventiniame miškasodyje ir taip prisidėti prie ...
2024-03-21
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This