COVID-19: Klaipėdoje – devyni nauji susirgimai

Koronavirusas

Antradienį Lietuvoje patvirtinta 460 naujų susirgimo koronavirusu atvejų (82 žmonės infekcija užsikrėtė antrą kartą). Klaipėdoje tokia diagnozė buvo patvirtinta devyniems žmonėms (vienas iš jų susirgo antrą kartą). Klaipėdoje vis dar serga 157 žmonės, visoje šalyje – 4 452.

Savaitinis naujų atvejų šalyje skaičius ir toliau didėja – šįkart 31,8 proc., o Klaipėdoje irgi tęsiasi pirmadienį prasidėjusi didėjimo tendencija – augimas sudaro 32,7 proc.

Tuo metu atvejų skaičius, tenkantis per 14 dienų periodą 100 tūkst. gyventojų, uostamiestyje jau sumažėjo – nuo 77,8 iki 75,1 atvejo. Klaipėda pagal šį rodiklį pakilo per dvi pozicijas ir yra 35-oje vietoje tarp visų savivaldybių. Šalyje minėtasis rodiklis padidėjo nuo 114,8 iki 122,8 atvejo. Blogiausia padėtis išlieka Druskininkuose, o geriausiai toliau laikosi Pagėgių savivaldybė.

Antradienį į ligonines dėl šio viruso buvo paguldyta 11 žmonių – iš viso dabar gydomi 66 tokie ligoniai – 18 mažiau nei parą prieš tai. Du pacientai gydomi reanimacijos skyriuose. Abu jie yra nesiskiepiję arba nebaigę vakcinacijos kurso.

Praėjusią parą mirčių nuo COVID-19 mirė vienas pasiskiepijęs 70-79 metų amžiaus žmogus, o pridėjus vėlavusius duomenimis apie dar dvi mirtis, aukų skaičius jau siekia 9173. Klaipėdoje šis rodiklis ir toliau nesikeičia – išlieka 411 netekčių.

Antradienį iš viso pasiskiepijo 79 žmonės (dešimt – pirmą kartą, 14 skiepijosi antrąkart, 55 – trečią). Keturi iš besiskiepijusių buvo klaipėdiečiai. Vienas uostamiesčio gyventojai skiepijosi pirmą kartą, vienas – antrą, du – trečią.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Koronavirusas

Jau 19 šalies savivaldybių turi nulinius COVID-19 rodiklius

Valstybės duomenų agentūra skelbia, jog trečiadienį, kaip ir antradienį, Lietuvoje buvo patvirtinta 16 naujų koronavirusinės infekcijos atvejų, iš kurių du ...
2024-04-18
Skaityti daugiau

Koronavirusas

COVID-19 Klaipėdoje: kasdien po tris susirgusius

Valstybės duomenų agentūra skelbia, kad antradienį Lietuvoje buvo patvirtinta 16 naujų koronavirusinės infekcijos atvejų (du žmonės susirgo antrą kartą, vienas ...
2024-04-17
Skaityti daugiau

Koronavirusas

Šalyje - 24 nauji užsikrėtę COVID-19, Klaipėdoje - du

Pirmadienį šalyje patvirtinti 24 nauji COVID-19 atvejai, iš kurių 6 žmonės susirgo antrą kartą, du – trečią, skelbia Valstybės duomenų ...
2024-04-16
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This