Atnaujins jūros dugno duomenų bazės programinę įrangą

Uostas ir jūra

Lietuvos transporto saugos administracija (LTSA) atnaujins jūros dugno duomenų bazės ir jūrinio kartografavimo sistemos programinę įrangą, kartu įsigydama ir jos priežiūros paslaugas.

Šiuo metu LTSA yra įdiegta ir naudojama elektroninė Jūros dugno duomenų bazės ir jūrinio kartografavimo sistema. Ji sudaryta iš ESRI ArcGIS ir QPS Qimera Clean programinių įrangos produktų. 

Artūro Šulco nuotr.

Sistemos (programinės įrangos dalis) funkciniai moduliai: topografinių ir gylių informacijos valdymas, elektroninių jūrlapių kartografavimas ir popierinių jūrlapių kartografavimas.

Programinės įrangos kūrėjai  nuolat išleidžia naujas versijas, kurios apima ne tik klaidų taisymus, bet ir naujų funkcijų kūrimą, esamų funkcijų tobulinimą, pačios sistemos veikimo optimizavimą, pritaikymą prie besikeičiančių kitų sistemų veikimo bei naujų saugumo reikalavimų įgyvendinimą. 

Todėl administracija siekia įsigyti programinės įrangos atnaujinimo ir priežiūros paslaugas, kad būtų užtikrintas nepertraukiamas jos darbas. Įrangai atnaujinti ir metus prižiūrėti ji yra numačiusi 103,4 tūkst. eurų be pridėtinės vertės mokesčio.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Transportas

Transporto saugos administracija nepagrįstai nuskriaudė „Gargždų geležinkelį“

Lietuvos vyriausiojo administracinio teismo (LVAT) išplėstinė teisėjų kolegija išnagrinėjo bylą dėl Lietuvos transporto saugos administracijos (LTSA) sprendimo, kuriuo nuspręsta UAB ...
2024-03-20
Skaityti daugiau

ELTA

Siūlo liberaliau vykdyti laivų ir valčių techninę apžiūrą

Vidaus vandenų transporto priemonių techninės apžiūros funkcijos turėtų būti praktiškai perduotos atestuotoms įmonėms vietoje dabar tai darančios Lietuvos transporto saugos ...
2023-12-30
Skaityti daugiau

Svarbu, Uostas ir jūra

Pradėjo procedūras dėl kapitalinio Klaipėdos švyturio remonto

Lietuvos transporto saugos administracija (LTSA) paskelbė, kad ieško rangovų, galinčių suremontuoti Melnragėje esantį Klaipėdos švyturį. Darbams atlikti numatytas 10 mėnesių ...
2022-11-16
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This