Kavinėje „Mylunch“ – keli šimtai šokančių uostamiesčio gyventojų

Mums rašo

Šokių klubas „Danė“
2022-08-13

Komentarų: 0

Rugpjūčio 9 d. Hekaus galerijoje įsikūręs šokių klubas „Danė“ pakvietė uostamiesčio gyventojus į nemokamas projekto #ŠiaurinėKlaipėdaŠoka šokių ir sporto treniruotes. Rugpjūčio vakarus – antradienius ir ketvirtadienius – klaipėdiečiai kviečiami į nemokamas sportinių šokių vaikams, Solo Latino, Kardio Latino bei porinių šokių pamokas. Registracijų skaičius į nemokamas šokių pamokas nustebino organizatorius. Sulaukta daugiau kaip 700 registracijos anketų.

Šokių klubo „Danė“ vadovo Tado Romeikos teigimu, susirinkę dalyviai į pirmąsias treniruotes su nuostaba žvalgėsi ir stebėjosi susirinkusiųjų gausa: „Dar 2021 metais startavus projektui „Pietinė Klaipėda šoka“ stebėtasi norinčių šokti gausa, bet šiemet projektas „Šiaurinė Klaipėda šoka“ pranoko visų lūkesčius. Teko net prašyti pagalbos „Mylunch“ vadovo, kuris mielai užleido kavinės erdves šokėjams.

Trečiadienį šokių studijoje susitinka moterys ir merginos, norinčios išbandyti naujieną Lietuvoje – „JumpPlus” treniruotes. Tai treniruotės, su nostalgija primenančios vaikystę – šokinėjimas su šokdyne. Šokdynė, kaip ir buvo, taip ir tebėra itin efektyvus ir universalus sporto įrankis. „JumpPlus“ treniruotės skirtos visiems – tiek niekada nešokinėjusiems, tiek jau išbandžiusiems šokinėjimą per šokdynę. Projekto metu dalyvės išbandys paprastus ir nesudėtingus šokinėjimo pratimus, kiek vėliau bus didinamas tempas, įterpiami sudėtingesni pratimai, mokomasi triukų – dvigubų šuolių, apsisukimų ir kt.

Rugpjūčio 13 dieną šokių klube „Danė“ organizuojamas nemokamas sveikos gyvensenos seminaras su dietiste Viktorija Uzele. Susitikimo metu bus kalbama apie pagrindinius sveikos mitybos principus, konsultuojama mitybos raciono sudarymo klausimais. Rugpjūčio 20 dieną vyks įvaizdžio kūrimo seminaras merginoms, o rugpjūčio 27 d. planuojama juoko joga su Renata Rachmanovaite.

Juoko joga – unikali idėja paremta juoku be priežasties praktika. Veiksmas vyksta be juokinimo, anekdotų ar pokštų. Juokas inicijuojamas pratimų forma žmonių grupėje, o palaikant akių kontaktą ir žaismingumą jis greitai virsta spontanišku ir užkrečiančiu.

Norinčius dalyvauti numatytose veiklose organizatoriai kviečia naujienas sekti socialinio tinklo „Facebook“ puslapyje „Danė šokių klubas“.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Verslas

Klaipėdos prekybos, pramonės ir amatų rūmuose - jau 300 narių

Klaipėdos prekybos, pramonės ir amatų rūmų (KPPAR) generalinis direktorius Viktoras Krolis antradienį pasveikino UAB „Talesta“ vadovę ir savininkę Aistę Valiūtę ...
2023-12-20
Skaityti daugiau

Sportas

Klaipėdos šokėjai Ispanijoje užėmė prizines vietas

Šeštadienį bei sekmadienį Maljorkoje, Ispanijoje, vyko „Mallorca dance festival 2023“ festivalis, kuriame WSDF (World Dance Sporto Federation) komandų choreografijų kategorijoje ...
2023-11-15
Skaityti daugiau

Miestas

Šoko kartu su „Junga”

Šeštadienį Klaipėdos Atviro jaunimo centro erdvėse vyko VIII respublikinis mažųjų šokėjų festivalis – konkursas „Šokime kartu – „Junga”, aš ir ...
2023-03-20
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This