Palanga sugrįžo į COVID-19 sergamumo dugną

Koronavirusas

Sekmadienį Lietuvoje patvirtinti 126 nauji užsikrėtimai koronavirusu (21 žmogus užsikrėtė antrą kartą). Klaipėdoje tokia diagnozė nustatyta septyniems gyventojams – visi jie užsikrėtė pirmą kartą.

Savaitinis naujų atvejų skaičius šalyje nepasikeitė, o Klaipėdoje jis mažėja ketvirtą dieną iš eilės – šįkart 16,6 proc. O atvejų skaičius, tenkantis per 14 dienų periodą, Klaipėdoje vėl pakilo, nors ir nežymiai – nuo 803,1 iki 804,4. Uostamiestis pagal šį rodiklį išlieka 4-toje vietoje tarp labiausiai sergančių savivaldybių.

Šalyje šis išaugo nuo 605,4 iki 606 atvejų. Blogiausioje po paros petraukos vėl atsidūrė Palanga, apsikeitusi vietomis su Kaunu. Pajūrio kurorte praėjusią parą koronavirusinės infekcijos diagnozė buvo patvirtinta vienam žmogui. Šiuo metu dar serga 193 palangiškiai.

Iš viso šalyje koronavirusine infekcija dar serga 22 613 žmonės. Klaipėdoje serga 1 617 gyventojų – 96 mažiau nei prieš parą.

Statistikai skelbia, kad per pastarąją parą nuo koronavirusinės infekcijos mirė keturi žmonės, dar dvi mirtys į sąrašą įtrauktos gavus patikslintus ar vėlavusius duomenis. Bendras tokių netekčių skaičius jau siekia 9241. Klaipėdoje netekčių išvengta – virusas nusinešė jau 419 uostamiesčio gyventojų gyvybes.

Sekmadienį visoje Lietuvoje niekas nesiskiepijo.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Koronavirusas

Jau 19 šalies savivaldybių turi nulinius COVID-19 rodiklius

Valstybės duomenų agentūra skelbia, jog trečiadienį, kaip ir antradienį, Lietuvoje buvo patvirtinta 16 naujų koronavirusinės infekcijos atvejų, iš kurių du ...
2024-04-18
Skaityti daugiau

Regionas

Palangoje – lauko paroda apie Joną Šliūpą

Palangoje atidaryta Lietuvos nacionalinio muziejaus paroda „Kas išsigando Šliūpo?“, parengta pagal Miglės Anušauskaitės komiksų knygą. Apie spalvingą pirmojo Palangos burmistro ...
2024-04-17
Skaityti daugiau

Koronavirusas

COVID-19 Klaipėdoje: kasdien po tris susirgusius

Valstybės duomenų agentūra skelbia, kad antradienį Lietuvoje buvo patvirtinta 16 naujų koronavirusinės infekcijos atvejų (du žmonės susirgo antrą kartą, vienas ...
2024-04-17
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This