Buvusi aplinkosaugininkė pažeidė įstatymą

Aplinkosauga

Vyriausioji tarnybinės etikos komisija (VTEK) nusprendė, kad buvusi Aplinkos apsaugos departamento (AAD) Aplinkos kokybės departamento Klaipėdos aplinkos kokybės kontrolės skyriaus vyriausioji specialistė Jolanta Šipulskienė pažeidė viešųjų ir privačių interesų derinimo įstatymo ribojimus pasibaigus tarnybai.

Martyno Vainoriaus nuotr.

Tyrime nustatyta, kad J. Šipulskienė šių metų birželį įsidarbino Klaipėdos regiono atliekų tvarkymo centre (KRATC) neišlaukusi vienerių metų po to, kai nustojo eiti pareigas departamente.

Dirbdama aplinkosaugininke per paskutinius tarnybos metus ji atliko keturis bendrovės, kurioje vėliau įsidarbino, patikrinimus ir surašė patikrinimo aktus. J. Šipulskienė kreipėsi į VTEK, prašydama taikyti jai individualią išimtį įsidarbinti, tačiau pradėjo dirbti, nesulauksi sprendimo.

Atsižvelgdama į tyrimo metu nustatytas aplinkybes, VTEK siūlo KRATC direktorei nutraukti darbo sutartį su J. Šipulskiene.

1 Comment

  1. Robertas

    Tai ta VTEK ką galvoja? Ką pagal profesiją gali dirbti aplinkosaugininkas? Tai tegul išmoka metų algą ir galės nedirbti? Ar turi dirbti statybose plytelių klojikais? jūs (iš mažosios, ir mano manymu) esate perteklinė ir parazitinė kontora, kurie išėję iš darbo turbūt tikrai įsidarbins statybose.

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Konsultacijos

Pažymų dėl nenaudoto NT laukia iki kovo pabaigos

Klaipėdos regiono atliekų tvarkymo centras (KRATC) primena, kad uostamiesčio vietinės rinkliavos mokėtojas, praėjusiais metais nenaudojęs nekilnojamojo turto, gali nemokėti rinkliavos ...
2024-03-25
Skaityti daugiau

Politika, Svarbu

Vicemerę nuo etikos sargų išgelbėjo biurokratija

Tyrimas dėl Klaipėdos miesto savivaldybės vicemerės Linos Šukytės-Korsakės galimo Politikų elgesio kodekso pažeidimo ir pasisakymų „Facebook“ buvo nutrauktas, nes savivaldybės ...
2024-03-18
Skaityti daugiau

Regionas

Vėl dalins kompostą

Kaip jau įprasta, kovą Klaipėdos regiono atliekų tvarkymo centras (KRATC) vėl kviečia visus norinčius pasiimti iš žaliųjų atliekų pagamintą kompostą. ...
2024-03-13
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This