Pirmasis klaipėdietis liberalas pas socdemus kol kas tik apsilankė

Politika, Svarbu

Nors socialiniame tinkle dalinamasi nuotrauka, kurioje matoma, jog antradienį vykusiame Lietuvos socialdemokratų partijos (LSDP) Klaipėdos skyriaus Tarybos posėdyje netoli Vytauto Grubliausko sėdi ir jo pavaduotojas Arvydas Cesiulis, pastarasis tvirtina, jog miesto vadovo pavyzdžiu dar nepasekė.

Nuotrauka iš „Facebook”

Žinia, LSDP Klaipėdos skyriaus Taryba antradienio vakarą priėmė sprendimą, jog dabartinis uostamiesčio meras, iki 2018-ųjų rudens buvęs liberalu ir iki šiol deklaravęs liberalias vertybes, bus partijos kandidatu į šį postą kovą vyksiančiuose savivaldos rinkimuose. V. Grubliauskas į šią partiją įstojo praėjusią savaitę.

A. Cesiulis, kuris yra pirmasis klaipėdietis liberalas, paklaustas, ką gi reiškia jo lankymasis LSDP Klaipėdos skyriaus Tarybos posėdyje, teigė, jog jis vis dar yra laisvas žmogus, neturintis jokių įsipareigojimų kokiai nors politinei partijai ar komitetui. Pasak jo, kol kas vyksta tik įvairūs pokalbiai.

Vicemeras teigė, jog rinkimuose ketina dalyvauti, tačiau dar ieško ir žiūri, su kokia komanda.

A. Cesiulis, kaip ir V. Grubliauskas, buvo minimas tarp potencialių Laivės partijos kandidatų į merus. Be pastarųjų juose dar dalyvavo gydytojas chirurgas Karolis Daktaras, klaipėdietė Marija Gruzbarzdė, krepšininkas Martynas Mažeika, susisiekimo viceministras Mindaugas Tarnauskas ir Klaipėdos savivaldybės Imanuelio Kanto bibliotekos kultūros projektų administratorė Birutė Andruškaitė, kuri ir buvo pasirinkta kandidate į mero postą.

Politinės kampanijos dalyvių registravimas baigsis gruodžio 12-ąją. Tądien prasidės politinių organizacijų ir kandidatų pareiškinių dokumentų pateikimas rinkimų komisijoms.

Tuometinės Liberalų sąjungos nariu A. Cesiulis tapo 1990-ųjų gruodį. Per praėjusius rinkimus jis paliko liberalus, kandidatu į merus pasirinkusius ne V. Grubliauską, o Simoną Gentvilą ir buvo vienas iš 14 žinomų klaipėdiečių, pasirašiusių viešą raginimą V. Grubliauskui ir toliau kelti savo kandidatūrą. Vėliau jis kandidatavo su mero vardo komitetu ir buvo išrinktas į Tarybą bei patvirtintas vicemeru.

20 Comments

  1. Lietuvis

    Jokiu vertybiu nebeturi,tik is vienos partijos i kita,kaip blusos.Rinkejai juokias is jusu ir viska mato.

    Reply
  2. Papildymas

    Šioje situacijoje Klaipėdos socialdemokrastų vadovybė, visos tarybos, prezidiumai turėtų atsistatydinti, tai patyčios iš partijos bičiulių. Aš ne prieš Grubliauską, bet prieš partijos reiškiamą nepagarbą Romaldui ir kitiems. Visgi yra tam tikra padorumo riba, kurios peržengti negalima.Tai partijos moralinis bankrotas.

    Reply
  3. Nuomonė

    Tokio cirko dar nemačiau. Žmonės kaip žmonės, bet labai juokinga.

    Reply
  4. Batia

    Kaip filme, vstuvės malinovkoje

    Reply
  5. Anonimas

    Gentvilas nebuvo liberalų kandidatas į merus

    Reply
    • Anonimas

      oj, susipainiojau, Simonas Gentvilas buvo

  6. plius minus

    Graži nuotrauka. Ir spalvos suderintos .
    O kas yra kas, gyvenimas parodys, tik gaila kad visa tai pas mus vyksta, o ne kokiuose Šalčininkuose .

    Reply
  7. Rinkėjas

    Puiki nuotrauka. Nereika nė jokio teksto. Viskas kaip ant delno – miesto socdemų pakasynos.

    Reply
  8. Kostas

    Negi Klaipėdos laukia dar 4 metai plepalų ir gėdos. Negaliu patikėti. O jau buvo kažkokia viltis, jog gali kas nors pasikeisti

    Reply
  9. Vaizdelis

    Geras vaizdelis, Vytautas pas kryžiuočius !?

    Reply
  10. Viskas čia aišku

    O ką tam Grubliauskui liko daryt? Liberalai išvarė, prieš anuos rinkimus įsteigtas komitetas išsilakstė kaip kokie tarakonai uždegus naktį šviesą: kas pas konservatorius, kas pas skvernelistus, kas atgal pas liberalus. Pats kažką telkti ir organizuoti jis nėra pratęs, jis iš prigimties yra artistas, o juos kviečia į jau paruoštą sceną. Tai ir nudreifavo pas socdemus, kurie paruoš sceną bei atidirbs per rinkimus už jį ir gal net bilietą į europarlamentą įteiks. Juk reikia kažkaip suktis – žmona ir vaikai alkani juk nesėdės. O Cesiulis irgi nudreifuos į kokį saugų uostą 🙂

    Reply
    • klausimėlis

      O sakykite gerbiamasis – tai jo žmona nedirba ir neatneša į šeimos biudžetą nieko?

  11. OT TAK

    šaunuolis grubleauskis, išaiškins tiems ale Klaipėdos socdemams iš kur kojos dygsta ir kaip tvarkomi reikalai mieste ir uoste. Sėdi kaip kliunkiai visi nosis nukabinę. Dar netikėliai vaiposi, o nežino net kokios spalvos maikę garbingo svečio posėdžiui užsismaukti. Nuo šiol viskas mieste turi būti ravdonai. Ir šalia visada neapsisprendęs ceciuliukų plamktonas. Kai vadas pavargs privalės užpildyti foną. Molodec bičas. Naš vgrubleuskas.

    Reply
  12. Gyventojas

    Šlykštu, net galvoti nesinori, kad mūsų gražų miestą ( nors per 12valdymo metų Klaipėda tapo cementinė ir betoninė) valdo politinis perbėgėlis, neturintis jokių pažiūrų, išskyrus materialinius interesus.

    Reply
  13. Nepabuvęs - nebus

    Nepabuvęs libralu, nebus geras komunistas.

    Reply
  14. T

    Visiškas nevykėlis, senatvė daro savo, apgailėtinas.

    Reply
  15. Tomas

    Svetimo gėdos jsusmas

    Reply
  16. taigi

    šuniukas nubėgo pas šeimininką. O kaipgi kitaip? Patiko jam valdžia, oj patiko. O su Laisvės partija- šansų jokių. Kiti jo nenori. „Vicemeras teigė, jog rinkimuose ketina dalyvauti, tačiau dar ieško ir žiūri, su kokia komanda” – nebloga vicemero pozicija. Tikrai politinė prostitucija. kaip ir šeimininko:)

    Reply
  17. Nuomonė

    Tai tik verslas politikoje, praktinis išskaičiavimas – dūdorius suprato, kad su LP?️‍? nepraeis, nors tie ir siūlė būti jų kandidatu (odin raz – ne ped/eras), tai nusprendė ex komunistus atstovauti, nes tikisi miesto rusų?? – penktosios kolonos balsus gauti, bei atstovauti tuos, kuriems prie ruso buvo geriau. Jei miestiečiai?? bus pasyvūs, o okupantų palikuonys?? organizuoti ir aktyvūs, tai toks manevras gali pasiteisinti ir duoti teigiamą rezultatą.? Panašu į politinę prostituciją, dūdorius labai rūpinasi savo gentimi, kad neliktų be darbo ir alkani.?

    Reply
    • Tai niomonei

      Toks kaip tu , nuomonistas-o gal ananistas? Ir esi 5 kolona dėl to taip ir gyvenam vien betonas, iškirsti miesto medžiai ir dudorius meras ir Taryboje konservai tik kaip skulptūro parko medžius nukirsti 700 vnt. Miesto projektas. Tuma kaip aikštelė mašinoms viešbučiui padaryti Atgimimo aikštėje. O nuomonistas pasyvus tik dėjoti gali …ir yra 5 kolona

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Miestas, Svarbu

Politikai pritarė „kosminės kainos“ socialinio būsto statybai

„Net šiurpuliukai per kūną nuėjo: ar tai tiesa, kad skaičiuojamoji vienos kv. metro kaina – virš 4 tūkstančių eurų?”- taip ...
2024-03-28
Skaityti daugiau

Spyglys

Klaipėdos mero dviveidystė - kaip ant delno*

Arvydas Vaitkus lyg gaidys ant skiedryno pučiasi, kad neatiduos ministerijai Vaikų ligoninės, nors atidavė dešimt kartų didesnį ir vertingesnį turtą ...
2024-03-27
Skaityti daugiau

Veidai

Edmundas Federavičius: „Muzika - mano pašaukimas"

Džiazo gerbėjams gerai ne tik Klaipėdoje, Lietuvoje, bet ir užsienyje žinomas  būgnininkas Edmundas Federavičius mini gražų jubiliejų ir ta proga ...
2024-03-21
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This