„Klaipėdos energija“ vėl atidarė Klientų aptarnavimo centrą

Verslas

Nuo gruodžio 1 d. uostamiesčio savivaldybės valdoma AB „Klaipėdos energija“ vėl priima ir aptarnauja interesantus savo Klientų aptarnavimo centre – Danės g. 8, baltame vienaukščiame pastate. Centras veikia I–IV nuo 7 iki 16 val., o V – nuo 7 iki 15 val., pietų pertrauka nuo 11 iki 11.48 val.

Anot bendrovės, ne visi klaipėdiečiai turi technines galimybes pateikti skenuotus dokumentus, be to Klaipėdoje įsikūrė nuo karo pasitraukę ukrainiečiai bei kitų valstybių gyventojai, kurie nuomojasi ar įsigyja butus ir jiems ne tik sunku susikalbėti, suprasti tvarką. Tad bendrovė ir nusprendė atnaujinti Klientų aptarnavimo centro veiklą. Kartu primenama, kad kaip ir anksčiau daugumą klausimų klientai gali išspręsti nuotoliniu būdu, paskambinę (8 46) 392 222, arba parašę elektroniniu paštu kac@klenergija.lt bei naudodamiesi E- paslaugų savitarnos portalu.

„Prieš koronaviruso pandemiją aptarnavome klientus bendrame centre kartu su vandentvarkos įmone. Per karantiną išmokome dirbti nuotoliniu būdu. Pandemijai pasibaigus įsiklausėme į klientų pageidavimus, įvertinome poreikį ir nusprendėme tęsti „gyvą“ klientų aptarnavimą. Naujame aptarnavimo centre iš esmės pakeitėme patį aptarnavimo principą – atsižvelgiant į aplinkosaugines vertybes, įdiegėme elektroninių sutarčių ir dokumentų pasirašymo sistemą“, – pranešime cituojamas dr. Ignas Mikalauskas, AB „Klaipėdos energija“ Klientų aptarnavimo centro vadovas.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Verslas

Balandį Klaipėdoje šiluma kainuos vos ne mažiausiai visoje Lietuvoje (atnaujinta)

Uostamiesčio savivaldybės valdoma AB „Klaipėdos energija“ skelbia, kad balandį centralizuotos šilumos kaina Klaipėdos ir Gargždų gyventojams bus beveik 18 proc. ...
2024-03-28
Skaityti daugiau

Spyglys

Naujoji energetikų kadrų politika*

Spyglys nesistebi, kad naujoji savivaldybės valdomos AB „Klaipėdos energijos“ šluota, pagaminta šio krašto baldų fabrike, smarkiai šluoja, panašiai kaip ir ...
2024-03-18
Skaityti daugiau

Svarbu, Verslas

Šilumos kaina Klaipėdoje - didžiausia tarp didmiesčių

Valstybinė energetikos reguliavimo taryba skelbia, kad kovą vidutinė centralizuotai tiekiamos šilumos kaina Lietuvoje yra 7,07 ct/kWh (be PVM). Tuo metu ...
2024-03-01
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This