Klaipėdoje atidaryta dar viena „Lidl“ parduotuvė

Verslas

Šią savaitę Klaipėdoje duris atvėrė nauja, jau penktoji prekybos tinklo „Lidl“ parduotuvė. Ji įsikūrusi Gedminų mikrorajone, Statybininkų pr. 18.

Statybininkų pr. 18 įsikūrusi „Lidl” parduotuvė yra 5-oji uostamiestyje. Palmiros Mart nuotr.

Patogioje vietoje įsikūrusi parduotuvė lengvai pasiekiama tiek pėsčiomis, tiek viešuoju bei asmeniniu transportu. Nors parduotuvė yra standartinio dydžio ir jos salės plotas siekia apie 1400 kv. metrų, ji išsiskiria nestandartine fasado spalva, pritaikyta prie Klaipėdos mieste dominuojančios raudonai rusvos spalvos.

Parduotuvėje veikia 11 kasų, 5 iš jų standartinės, 6 – savitarnos. Ji dirba nuo 7 iki 22 valandos.

Prie parduotuvės pasodinta daug įvairios žalumos – medžių, krūmų, kalninių pušų. Greta parduotuvės esančioje automobilių stovėjimo aikštelėje įrengta ir elektromobilių įkrovimo stotelė.

„Atidarant parduotuvę prisidėta ir prie infrastruktūros bei vietos bendruomenės gerovės. Įrengta saugi, šviesoforais reguliuojama pėsčiųjų perėja, kitoje Statybininkų pr. pusėje perkelta ir atnaujinta autobusų stotelė, taip pat įrengtas daugiau nei 150 m ilgio pėsčiųjų ir dviračių takas. Prisidedant prie vietos bendruomenės gerovės, buvo įrengta nauja, apie 45 vietų, automobilių stovėjimo aikštelė”, – buvo rašoma pranešime spaudai.

Parduotuvės personalą sudaro apie 30 darbuotojų.

INFORMACIJA

Šiuo metu Lietuvoje iš viso veikia 66 „Lidl“ parduotuvės 26-uose šalies miestuose – Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Alytuje, Marijampolėje, Kėdainiuose, Telšiuose, Kretingoje, Mažeikiuose, Tauragėje, Jonavoje, Panevėžyje, Ukmergėje, Utenoje, Plungėje, Palangoje, Elektrėnuose, Visagine, Šilutėje, Radviliškyje, Vilkaviškyje, Druskininkuose, Rokiškyje, Kaišiadoryse ir Nemenčinėje.

11 Comments

  1. R

    Mes nepamiršom lidl politikos ir niekada nepamiršim per psiaudopandemija protaujančių neskiepytų žmonių genocido ! Taip kad šitam tinklui ignoras 40čiai metų !!

    Reply
  2. Nepatenkintas

    Jie prisidėjo prie bendruomenės gerovės. Nejuokinkit jūs, gyventojams neįmanoma jau dabar išvažiuoti iš kiemo, o išvažiavus jau dabar pravažiuoti pro švisoforą neįmanoma, o kas laukia, kai mašinų ir žmonių srautai padidės? Visiškai užblokavote šalia esantį kiemą, net išvažiavimo iš kuemo aikštelės neatskyrėre, vieną bendą padarėte! Gerove jūs, darote ką norite! Gyventojai kreipėsi, niekam neįdomu buvo!

    Reply
    • Anonimas

      Gerai pagalvojus šioje vietoje larduotuves neturejo buti leisti statyti. Gi darzeliu trūkumas. Gi nugriove buvusi darželį.

  3. Klaipėda

    Kodėl kitose šalyse Lidluose prekės žymiai pigesnės nei Lietuvoje. Lietuvoje ir prekių kokybė prastesnė.

    Reply
    • Ekonomikos ABC

      IR PVM kitas, Jūsų minimose šalyse- jis daug mažesnis.

  4. Mike P.

    Kai LIDL verslo pletrai Lietuvoje gauna is valstybes milijonus tai lengva pletra daeyti. Bet cia tik pas mus taip yra.

    Reply
    • Il

      Gal yra kas gyvena aplinkui ir atsimena kaip vadinosi parduotuvė kuri buvo ten ar šalia apie 1996-2000 metais?

  5. Be

    Gamyklu dibilai statykit o ne siukslyna .dar viena??????

    Reply
    • O ką

      gaminsi.Šiukšles, kaip sovietų laikais?

  6. Kavos norim

    Tai kur susitikimų,prie kavos puodelio,šioje buvusioje vietoje,nejaugi nebus?…. Nebebus? Tikėkimės liko versliu žmonių,sumastys…

    Reply
  7. Dviratininkas

    Super, 150 metrų dviračių takas ?

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

ELTA

Pigo pigiausios prekės

Kovą pigiausių maisto produktų vidutinis krepšelis, palyginti su šių metų vasariu, šalies parduotuvėse pigo 4,52 euro (6,6 proc.) ir buvo 14,65 euro ...
2024-04-11
Skaityti daugiau

Verslas

„Lidl“ išlieka tvariausiu prekės ženklu

„Lidl“ penktus metus iš eilės išlieka tvariausiu prekės ženklu Lietuvoje, rodo „Sustainable Brand Index™️“ – didžiausia nepriklausoma prekių ženklų tvarumo ...
2024-03-20
Skaityti daugiau

Aplinkosauga

Lietuvos jūrų muziejuje sveiksta paskutinė praėjusių metų ruoniukė

„Lidl“ pirkėjų, prisidedančių prie iniciatyvos „Duok ruoniukui penkis“, dėka 52 išgelbėti ruoniukai jau leidžia savo dienas jūroje. Nors dažniausiai sužeisti ...
2024-02-06
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This