KRATC patraukė į turistinį žygį*

Spyglys

Spyglys
2023-01-27

Komentarų: 1

Nepavykus šiukšlių tvarkymo reikalų pabrangti 25 procentais, Klaipėdos regiono atliekų tvarkymo centras nutarė bent vieną dieną atsipūsti. Kad galėtų vėl su nauja energija imtis kainų didinimo.

Antai, sausio 13 dieną žodiniu susitarimu KRATC už 1 470 eurų iš UAB „Klaipėda Tours” nusipirko „Kelionių bilietų pardavimo ir turistinių kelionių organizavimo paslaugas”. Gal reikalas keliauti buvo ir rimtas, tačiau tautai dokumentai nepaskelbti. Tad Spyglys iš pradžių manė, jog yra ką slėpti, bet geniai jam stuksena, jog čia viso labo kasdienės darbuotojų „ekskursijos” į Dumpius.

Kur iš tiesų mūsų brangūs atliekų tvarkytojai keliavo, turistavo, ką matė, kiek nusipelniusių asmenų keliavo, tikėtina, sužinosime, kai savivaldybė eilinį kartą pradės vaidinti, jog supranta tuos painius atliekų tvarkymo kainodaros reikalaus. Ir ieško, kaip paslaugas atpiginti.

*Šios rubrikos nerekomenduojama skaityti susipykusiems su humoro jausmu ar stokojantiems fantazijos, nes nieko rimto čia tikrai nerasite, Spyglio humoras iš viso yra sunkiai suprantamas, lėkštas, juodas ir kandus. Rimtų dalykų ieškokite visose kitose „Atviros Klaipėdos” rubrikose.

1 Comment

  1. Anonimas

    Nenuostabu, jei naujosios vadovės žandai pradės pūstis kaip kad senojo buvo išsipūtę.

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Verslas

Pelningiausiai iš savivaldybės įmonių pernai dirbo „Klaipėdos vanduo“

Praėjusiais metais visos savivaldybės įmonės dirbo pelningai. AB „Klaipėdos vanduo“ grynasis ataskaitinių finansinių metų pelnas viršijo 5 mln. ir siekė ...
2024-04-20
Skaityti daugiau

Spyglys

Klaipėdos valdžia bando prisiimti svetimus nuopelnus*

Šį šeštadienį sukaks metai, kai uostamiesčio vairą perėmė dabartinė valdžia. Norėtųsi jai pasigirti laimėjimas, bet jų kaip ir nėra. Todėl ...
2024-04-19
Skaityti daugiau

Spyglys

Tadai, kodėl taip kukliai?*

„To dar nebuvo, kad savivaldybės biudžetinės įstaigos direktorius reklamuotų savo atvaizdą „visame gražume” miesto stenduose. Skirti GPM prašo daug kas, ...
2024-04-19
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This