Kur „teisibe?!”*

Spyglys

Spyglys
2023-01-30

Komentarų: 12

Nenumaldomai artėjant rinkimams į savivaldybių tarybas, Spyglys pasipiktinęs konstatuoja, jog nėra teisybės rinkiminėje kovoje tarp pretendentų užimti mūsų miestelio mero kėdę.

Pirmadienį viešuoju transportu iš pietinės miesto dalies važiuodamas link centro, Spyglys atkarpoje nuo BIG, dabar jau „Molu” vadinamo, iki Baltijos pr. esančios „Arenos” turėjo progos dideliuose reklaminiuose stenduose iš gausaus būrio gėrėtis viso labo tik keturių kandidatų išpuoselėtais veideliais – Arvydo Vaitkaus, Audriaus Petrošiaus, Sauliaus Budino ir Artūro Bogdanovo. Pastarasis įsigudrino nusifotkinti su Sauliumi Skverneliu taip, jog atrodo, kad ne jis, o partijos pirmininkas Saulius kandidatuoja į Klaipėdos merus.

Negana to, A. Vaitkaus veidelį šioje nedidelėje atkarpoje Spyglys pastebėjo du kartus (vieno ir kartu su Rimantu Taraškevičiumi), tuo metu jaunasis Petrošius vienodai šypsojosi net iš trijų didelių stendų, tiesa, visuose jis įrėmintas ne vienas, o su skirtingais savo kovos bendražygiais.

O kur ekologiškoji Ligita, kur visų galų meistras Naglis, kur triūbočius socdemas Vycka (tiesa, jis ir taip kasdien telikuose šmėžuoja), ką bekalbėti apie remigijus, birutes, gintares, giedrius ir t.t., ir pan.?!

Kur teisibe – klausia Spyglys, visiškai pasimetęs ir nebeišmanantis, už ką jam balsuoti šiame gražuolių konkurse…

*Šios rubrikos nerekomenduojama skaityti susipykusiems su humoro jausmu ar stokojantiems fantazijos, nes nieko rimto čia tikrai nerasite, Spyglio humoras iš viso yra sunkiai suprantamas, lėkštas, juodas ir kandus. Rimtų dalykų ieškokite visose kitose „Atviros Klaipėdos” rubrikose.

12 Comments

  1. Spygliui

    Pagal plakatų kiekį mieste, reklamuojami rinkimams pritraukti finansai. Taip išeina kad komitetčikai jų turi daugiausia. Gali rinktis bagotus ar bėdžius.

    Reply
    • Anonimas

      VRK skelbia oficialius duomenis, daugiausiai pinigų kol kas sugeneravę konservatoriai su partija ir jų sąraše esantys verslininkai – virš 70K, komitetčikai tyliai rūko kamputy su 55K 🙂

  2. Kibis

    Rinkti reikia toks žmogus kuris kažka padares per savo gyvenima ,o kur gražūs ir protingi Ale, ! nu gal pecinikės kokio ir prabalsuos

    Reply
    • jonas

      tie protingi net iki ALE netempia

  3. Na

    Tokie ir kandidatai, jei pinigų fotkėms neturi, kam juos rinkti, lai ir lieka nežinomi…

    Reply
    • Atsakymas "Na......."

      Keistai, kai rinkėjai „Na” į rinkimus žiūri kaip į grožio konkursą, paskui ir turime tokia „gražią tik fotogenišką valdžia” daugiau nieko doro………………….

    • Aritmetika

      1 stendas= 4000 per mėnesį
      Vaitkaus suskaičiavau 12.
      Du mėnesiai= 100000 eurų.
      Susigrąžinti reikės ar ne?

  4. Reikjaviko gatvė

    Spyglys pataikė į dešimtuką! Bravo!

    Reply
  5. Logika prasta...

    Logika prasta, kai neturi dėdės iš uosto ar viešbučio tai ir stendo už kosminius eurus nėra. Lietuvos regionų partiją su Gintare pašalino iš rinkimų dėl kelių parašų trūkumo, nes kam Klaipėdai norintys padėti žmonės, blogai kai nesi ištikimas savo piniginei, nepieši Kl logotipų, o turi kilnių tikslų ir nori sutvarkyti miestą. Nenaudinga sistemai… tada šalini.

    Reply
  6. Nu ir

    nėr, ką rinkti… Visi kandidatai – iš susikompromitavusių partijų. O išvis, ar yra kokia partija nekorumpuota?

    Reply
    • rinkėjas

      Rinkite ne partija, rinkite asmenybes, žmones kurie daro miesto labui ………..

  7. Anonimas

    Yra Vytautas su Vilija susiporavę didžiuliame plakate Šiaurės prospekte, sankryžoje su Liepų gatve. Dar Cesiulis kaip už pabrolį, o kitų draugų nepažįstu..

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Sveikata

Pradės projektuoti poliklinikos rekonstrukciją

Uostamiesčio savivaldybė skelbia, kad netrukus bus pradėtas rengti Klaipėdos miesto poliklinikos kapitalinio remonto techninis projektas. Miesto savivaldybė jau baigė konkursines ...
2024-04-18
Skaityti daugiau

Spyglys

Girulių milijonieriai šiepia dantis į Kūdikių namus?*

Jau kuris laikas sklinda gandai, kad Kūdikių namų Giruliuose žemė ir pastatai parūpo vietos milijonieriams. Ir jie kurpia gudrų planą, ...
2024-04-18
Skaityti daugiau

Spyglys

Darbe - ir zujant po prekybcentrį*

Kovidas, žinia, be skaudžių nelaimių atnešė ir vieną gerą dalyką – išmokė net ir tuos, kuriems internetas buvo reikalingas šierinti ...
2024-04-17
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This