Po savaitgalio šalyje – daugiau nei 500 užsikrėtusiųjų COVID- 19

Koronavirusas

Pirmadienį Lietuvoje patvirtinta 520 naujų užsikrėtimo koronavirusu atvejų, iš kurių 139 užsikrėtė antrą kartą, 20 – trečią, skelbia Statistikos departamentas. Klaipėdoje fiksuoti 23 nauji COVID-19 atvejai (5 susirgo antrą kartą, vienas – trečią).

Savaitinių atvejų skaičius šalyje paaugo 4,3 proc., Klaipėdoje – 8,5 proc.

Pagal atvejų skaičių, per dvi savaites tenkantį 100 tūkst. gyventojų, Klaipėda dar pagerino savo pozicijas ir jau yra 20-toje vietoje tarp labiausiai sergančių savivaldybių. Uostamiestyje šis rodiklis sumažėjo nuo 119,1 atvejo iki 115,1. Lietuvoje jis padidėjo nežymiai – nuo 119,3 iki 120.

Antra para vėl blogiausioje pozicijoje yra Palanga, o geriausiai toliau laikosi Pagėgių savivaldybė, kur fiksuojamas nulinis rodiklis.

Per praėjusią parą į ligonines buvo paguldyta 16 koronavirusine infekcija sergančių žmonių. Dabar iš viso yra gydomi 107 tokie pacientai, iš kurių 7 guli reanimacijos skyriuose.

Šiuo metu šalyje serga 4682 žmonės – 237 daugiau nei sekmadienį. Klaipėdoje sergančiųjų skaičius padidėjo dviem – iki 225.

Praėjusią parą nuo COVID-19 mirė trys nepasiskiepiję 70-89 metų amžiaus asmenys, bet bendras tokių netekčių skaičius nurodomas tik vienu didesnis – 9541. Klaipėdoje jis jau ilgą laiką nesikeičia ir siekia 427.

Pirmadienį šalyje paskiepyti 68 žmonės, iš jų Klaipėdoje – tik vienas, kuris skiepijosi pakartotinai.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Koronavirusas

Per parą šalyje - vos 24 nauji COVID-19 atvejai

Ketvirtadienį Lietuvoje patvirtinti 24 nauji COVID-19 atvejai, iš kurių trys žmones užsikrėtė antrą, skelbia Valstybės duomenų agentūra. Klaipėdoje vienas žmogus, ...
2024-03-29
Skaityti daugiau

Koronavirusas

Šalyje - jau dešimt savivaldybių su nuliniais COVID-19 rodikliais

Trečiadienį Lietuvoje patvirtinti 27 nauji COVID-19 atvejai – šeši žmones užsikrėtė antrą, skelbia Valstybės duomenų agentūra. Klaipėdoje vienas žmogus susirgo ...
2024-03-28
Skaityti daugiau

Koronavirusas

Tarp nulinius COVID-19 rodiklius turinčiųjų - ir Klaipėdos rajonas su Neringa

Valstybės duomenų agentūros duomenimis, antradienį Lietuvoje patvirtintas 31 naujas koronavirusinės infekcijos atvejis, iš kurių po tris žmones užsikrėtė antrą ir ...
2024-03-27
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This