R. Žemaitaičio komanda Klaipėdos taryboje: nuo barmenės iki Kauno „daktarų“ šešėlio

Svarbu, Temos

Mindaugas Milinis
2023-03-30

Komentarų: 61

Šiemet į Klaipėdos miesto politikos padangę įsiveržė nauja žvaigždė – partija „Laisvė ir teisingumas“, kurios vedlys Seimo narys Remigijus Žemaitaitis su komanda miesto savivaldybės taryboje iškovojo net septynias vietas.

Tiesa, pats sąrašo vedlys, lyg meteoras blykstelėjo tik trumpam – likęs trečioje vietoje miesto mero rinkimuose ir netekęs galimybės rungtis antrame rinkimų ture nors patekęs į miesto savivaldybės tarybą šis politikas Klaipėdoje neužsibus.

Prieš savivaldos rinkimus R. Žemaitaitis mušėsi į krūtinę ir įrodinėjo esąs pasiryžęs palikti Seimą ir dirbti Klaipėdoje. Po rinkimų politikas persigalvojo ir nusprendė likti Seime, o jo vietą taryboje užims aštuntoje sąrašo vietoje likęs kandidatas Sergej Mažūga. Iki rinkėjų reitingavimo partijos sąraše šis politikas buvo įrašytas dvyliktoje pozicijoje.

Partijos „Laisvė ir teisingumas“ frakcija Klaipėdos miesto savivaldybės taryboje su sąrašo lyderiu. Iš kairės: H. Galinauskas, M. Žvinklytė, K. Bartininkas, R. Žemaitaitis, S. Mažūga, L. Šukytė-Korsakė, S. Venckus, V. Karolis. Nuotrauka iš socialinio tinklo

„Po partijos prezidiumo posėdžio, dviejų valandų ginčo, partija paprašė, kad nepalikčiau Seimo, nes partija nebeturėtų atstovo Seime ir niekas negalėtų įgyvendinti programinių nuostatų, kurias partija buvo užsibrėžusi 2020 metais. Kai esu Seime, galiu daugiau padėti spręsti visų žmonių problemas“, – portalui lrytas.lt dėstė R. Žemaitaitis.

Politikas tvirtino pasiliekantis galimybę tarybos nario pareigas eiti pasibaigus Seimo nario kadencijai ir pabrėžė, kad Klaipėdos miesto gyventojai nebus palikti be dėmesio.

„Savo ruožtu aš pasakiau, kad tokiu atveju aš pasilieku teisę sugrįžti į tarybą, atsisakau tarybos nario mandato su teise jį susigrąžinti, kai pasibaigs mano Seimo nario kadencija. Sutariau, kad atidarysiu Klaipėdoje biurą, bus gyventojų priėmimai, patarėjas, susidėliojome tokį grafiką. Man jis nelabai tinkamas, bet ką padarysi, aš esu komandos žmogus, viskas ne nuo manęs vieno priklauso“, – žiniasklaidai kalbėjo jis.

Tačiau plačiau apie savo komandą, kurią jis atvedė į rinkimus, R. Žemaitaitis kalbėti nenorėjo.

„Vienus žmones pats pažinojau, kitus kažkas pasiūlė, taip ir ir buvo sudarytas sąrašas“, – nedaugžodžiavo politikas.

Paprašytas į Klaipėdos miesto savivaldybės tarybą patekusių partijos „Laisvė ir teisingumas“ sąrašo narių kontaktų, Seimo narys ėmė išsisukinėti.

„Kai prisieks naujoji Klaipėdos miesto savivaldybės taryba, mes surengsime vieną didelę bendrą spaudos konferenciją, kurioje galėsite juos visus pakalbinti“, – sakė R. Žemaitaitis.

Klaipėdiečiai bene labiausiai norėjo susipažinti su netikėtai politike tapusia buvusia baro „Alynas“ padavėja-barmene Monika Žvinklyte. Moteris pradiniame partijos sąraše buvo 11 vietoje, tačiau po reitingavimo šoktelėjo į septintąją.

M. Žvinklytė prisipažino, kad R. Žemaitaičio komanda ją pasiekė per darbovietę.

„Kaip matėt, dirbau „Alyne“. Pasirodė įdomu ta politika, kadangi šiek tiek domėjausi prieš tai, tenka ir su draugais, giminėm pakalbėt. O Žemaitaitis kviečia visus į sąrašą, kad pakeist savo ateitį. (Sužinojus rinkimų rezultatus) buvo staigmena, kad patekau (į savivaldybės Tarybą), nors aš ir agitavau, kviečiau draugus (balsuoti už mane). Šiaip aš esu liberalaus požiūrio, bet man įdomios jaunimo problemos, senesnių žmonių problemos. Pietinėje (miesto) daly ypač tai jaučiasi. Aišku, parkavimo vietos (daugiabučių kiemuose) taip pat yra didelė bėda, jai reik skirt dėmesio“, – raštu apie save šiek tiek papasakojo M. Žvinklytė.

Be jos į Klaipėdos miesto savivaldybės tarybą pateko jau politikos patirties politikoje turinti Lina Šukytė-Korsakė, dirbanti UAB „Medikanos diagnostikos ir gydymo centre“ vyr. slaugytoja administratore. R. Žemaitaitis jau pranešė, kad ši klaipėdietė išrinkta partijos „Laisvė ir
teisingumas“ frakcijos Klaipėdos miesto savivaldybės taryboje seniūne.

Seniūnės pavaduotoju išrinktas kitas „Laisvės ir teisingumo“ partijos sąrašo narys Vidas Karolis, dirbantis Birių krovinių terminale vyr. dispečeriu. Savo interesų deklaracijoje jis nurodė esantis UAB „Klaipėdos taksi parkas“ akcininku.

Dar vienas politikos naujokas – Kęstutis Bartininkas, dirbantis UAB „Agroreidas“ vykdančiuoju direktoriumi.

Naujuoju Klaipėdos miesto savivaldybės tarybos nariu tapo ir Henrikas Galinauskas, esantis „Švyturio” odontologijos klinikos direktoriumi bei gydytoju odontologu, o taip pat ir VšĮ Jūrininkų sveikatos priežiūros centro vieno iš skyrių vedėju.

Mandato atsisakius R. Žemaitaičiui į savivaldybės taryba pateko renginių vedėjas Sergej Mažūga, nurodęs esą VšĮ „Naujoji Klaipėda“ bei VšĮ Jaunimo veiklos centras dalininku.

Dar vienas politikos naujokas – Steponas Venckus, kuris savo pareigų skiltyje nurodė esąs konsultantas. Ką jis konsultuoja ir kokiais klausimais teikia konsultacijas sužinoti nepavyko, nes S. Venckus atsisakė bendrauti.

„Politikos ir žurnalistų nemėgstu… Kol dar nedaviau priesaikos, tol nesu viešas asmuo. Į (partijos „Laisvė ir teisingumas“) sąrašą netyčia pakliuvau… Ir kita žurnalistė skambino. Toks įdomus palikau. Nors nemėgstu būti įdomus. Girdėjau, kad visi jau pasidalino ir postus, ir dar kažką… Bet manęs tai nedomina. O kaip Žemaitaičiui pavyko mane prikalbinti? Va, taip ir pavyko. Man patinka, kad jis ant valdančiosios daugumos pasako tiesiai, ką galvoja. Patiko ir kaip žmogus… Daugiau nebegaliu kalbėti, jau dabar prie keturių žmonių kalbu“… – nutraukė pokalbį S. Venckus, kuris, beje, save neviešu asmeniu laiko visiškai nepagrįstai – Visuomenės informavimo įstatymas numato, kad visi kandidatai tampa viešaisiais asmenimis ir toks statusams jiems taikomas vienai kadencijai tos institucijos, į kurią asmuo kandidatavo.

Po kelių dienų S. Venckus atsiuntė žinutę: „Dar kartą sveiki, pokalbį nukelkime vėlesniam laikui, pvz., balandžio 21 d. Ačiū už kantrybę“.

Savo interesų deklaracijoje S. Venckus nurodė esą UAB „Vilniaus skalbykla“ bei UAB „Jūros mūša“ akcininku. „Jūros mūša“ yra patalpas nuomojantis verslo centras miesto centre.

Prieš dešimtmetį buvo rašyta, kad „Vilniaus skalbykla“, „Kauno skalbykla“, šiuo metu Kretingos r. registruota UAB „Rasa“ (klaipėdiečiai prisimena prieš keletą dešimtmečių veikusį buitinio gyventojų aptarnavimo susivienijimą „Rasa“, kuriame be kitų buvo teiktos ir skalbimo paslaugos) jau daug metų laimi viešuosius pirkimus visoje Lietuvoje. Portale „Delfi“ buvo skelbta, kad minėtosios skalbyklos buvo susijusios su Seimo nariu Darbo partijos atstovu Valentinu Bukausku bei garsiu verslininku Vidmantu Urniku.

Pastarasis yra neeilinė asmenybė. 2007 m. kovo 22 d. portale „Delfi“ buvo paskelbtas Dainiaus Sinkevičiaus straipsnis, kuriame rašyta, jog „teismas buvo nustatęs, kad Kauno „daktarų“ grupuotei priskiriami Arikas Pastuškovas, Gintaras Skobas, Ramūnas Kuzminas, pravarde Ramaškė, ir Vidmantas Urnikas, pravarde Vidma, 1991 metų pavasarį organizavo ginkluotą banditų gaują. Gaujai priskiriama apie 10 žiaurių nužudymų, kuriuos prieš kelerius metus atskleidė Policijos departamentas. Nusikaltėliai buvo teisiami dėl banditizmo, tyčinių nužudymų ir pasikėsinimų nužudyti sunkinančiomis aplinkybėmis, šaudmenų ir sprogmenų laikymo“.

S. Venckus kartu su V. Urniku anksčiau valdė jau minėtą UAB „Rasa“. Dabar kartu su žmona jis yra įsigijęs patalpas buvusiame Klaipėdos universiteto Tęstinių studijų institute Sportininkų gatvėje. Šį pastatą iš aukštosios mokyklos nupirko UAB „Antante“, kurios pusė akcijų priklauso V. Urnikui.

Paklausti, kokie dar ryšiai sieja S. Venckų ir V. Urniką, deja, nepavyko.

Šios informacijos sąrašo vedlys R. Žemaitaitis nesureikšmino. Jo teigimu, jeigu asmuo yra dėl ko nors kaltas „kriminalinė žvalgyba jam turi uždėti antrankius ir toks žmogus turi būti kalėjime“.

„Jeigu to nėra padaryta, asmuo yra nekaltas“, – sakė R. Žemaitaitis.

61 Comments

  1. Citatos iš kandidato rinkiminės (nebūtinai pavaizduotų asmenų) platformos

    Labiausiai mėgstu dirbti savarankiškai, be įpareigojimu atsiskaityti. Prašome manimi pasitikėti: kas naudinga man, bus naudinga ir savivaldybei.
    .Žmogus man visada pirmoje vietoje. Antroje- savivaldybės gerovė. Trečioje- artimieji. Ketvirtoje- krepšinis. Ketvirtoje- demokratija kai netrukdo natūraliai rinkos ekonomikos plėtrai. Penktoje- galimybė atsikaityti
    Patriotiškumas man svarbi vertybė. daugiau vertybių neturiu
    Ne kartą lankiausi Vilniuje, kur esu užmezgęs daug svarbių pažinčių.

    Reply
  2. nuomonė

    Tiek Vaitkus, tiek Venckus puikiai žinomi žmonės klaipėdiečiams , jiems nepriklijuosi aferisto etiketės , todėl ir rinko. O užsakinėti tokius žemo lygio straipsnius gali tik pralaimėti nesugebantys piliečiai, jei juos taip galima pavadint. Tuo labiau pusė straipsnio visai ne apie išrinktuosius.

    Reply
  3. siaips

    Vien Žemaitaičio avantiūristinė fraze „Vienus žmones pats pažinojau, kitus kažkas pasiūlė, taip ir buvo sudarytas sąrašas“ lik pirštu beldžiama i šoumeno Valinsko buvusia partija – oro burbulą. Visi prisimena ko ta partija buvo verta. Šoumenas pasimaivė prieš Lietuva, vieni valinskininkai išsibėgiojo nes jų psichika neišlaikė tokiam lyderio elgesiui, kiti pamatę koks žmogus yra Valinskas ir partija tapo tuščia lik vėjas nupūtė. Šiaip Žemaitaičiui nereikėtu džiaugtis lik savyje matytu išmintingą politiką ar sąžiningą asmenį ir kad už ji ar už jo kviestinius Klaipėda balsavo. Klaipėda balsavo prieš liberalus kurie Klaipėda laikė įkaitu savo asmeniniu interesu poreikiu tenkinimui o Klaipėda murdėsi nutriušusiose gatvėse. Klaipėda balsavo ir prieš konservus nes kai tik jie valdžioje šalyje prasideda chaosas ir skurdas bei paprastų žmonių stūmimas i elgetavimą. O šiaip jei šie tipo politiškai nesubrendę žemaitaičiai nors 10-20 procentu palyginimui su liberalais ar laisvūnais ar konservatoriais dirbs Klaipėdai jau bus tam miestui nauda. Tad, ir Stepukui geros kloties darbe taryboje dirbant Klaipėdai, nesusigundant NT reikalų, ir jaunajai Monikai gero tono realizuojant save nes vien tai kad mergina nesigėdijo juodo darbo net mokydamasi vidurinėje mokykloje o sugebėjo dirbti pagalbiniu darbininku ir mokytis, ir Vidui prisiminti ankstesnius gebėjimus diplomatiškai spręsti miesto reikalus, žinoma nelinkstant pataikauti įtakingesniems, ir kitiems, galima butu pakomentuoti bet rasinis bus didokas. Tad lauksime jūsų „chebrikės“ rezultatu dėl Klaipėdos geroves o ne dėl asmeninio intereso. O „frajariukams“ komentatoriams – kiek pas jus arkliukai arba Š gyvena…… juk iš jūsų češinimu nors jie po svetimais vardais šaiposi operai.

    Reply
  4. Petraičio moteris

    Nu nepykit ant to Petraičio , pavogė , apgavo, ginasi kaip gali , užsakinėja straipsnius… juk jam reikia tu pinigu pagalvokit kiek vaikų jis turi ir vis su skirtingom moterim, o dar kiek nezinom, o dar ir kiek buvusiu ir esamu moterų reik išlaikyt ir nesvarbu, kad jos su kitais jau miega, gyvena… o dar viena ir labai turtinga pasirodė esanti, tai va sukasi žmogus , čia visa tokia jau gimine, įskaitant ir Roma Petraiti…

    Reply
  5. Tikėkimės,

    kad meras A. Vaitkus bus aukščiau už kai kuriuos šio straipsnio komentatorius ir gebės darniai dirbti su tarybos nariais miesto ir miestiečių labui. (Tik turintis panašių savybių jas mato kituose.)

    Reply
    • Su Artėjančiomis!

      Purvas, purvas, o Taryba dar net nepradėjo darbo.!Viliuosi, kad Naujoji Taryba bus atvira, girdinti Miesto Žmones, įsileidžianti juo į savivaldybės „rūmus”. kad Meras bus visų meru… Kad ne jo žmona spręs, kokios koncertų salės direktoriumi ką skirti…Labai to linkiu ir tikiuosi.Gal pabūkime tyloje, susikaupime iki Šv. Velykų ir bent ramiai be burnojimo leiskime pradėti ir bent mėnesį Naujai Tarybai padirbėti?

  6. :)

    „Apie sėkmingą buvusio “Ramaškės” grupuotės nario Dariaus Steponavičiaus nužudymo 1992-ųjų vasarą bei po metų Vilijampolėje įvykusio pasikėsinimo į kitus tos pačios grupuotės atstovus – Vidmantą Urnikį ir Valdemarą Raudonį – tyrimą buvo skelbta”.

    Reply
  7. Keista

    Įdomus straipsnis. Bet taip išeitų, kad ir konservatoriaus Petraičio brolis su tuo pačiu V. Urnikiu per verslus buvo susijęs. O 2019 m apie tai Atvira Klaipėda kažkodėl nerašė. Gal niekas nežinojo?

    Reply
  8. vaje vaje

    Klausykit,vyrai,gal jūs matuokitės kur nors kitur,ne čia ,spaudoj.Kažkaip jau gėda darsosi.Gal apie kitas vertybes pakalbėkit,parašykit, na,neįdomu tie jūsų bonifacijai.

    Reply
  9. Vidmantas

    Petraiti (Laikinoji sostine, dakatare, kaunas..) ka nori rasyk, ziurke, nuo to pimpiukas nepadides.. ir tavo bedos del jo. O kai rasai komentarus, nebesislapstyk, islysk, baili..

    Reply
  10. baisu pasidarė

    Skaitant komentarus(jeijuos taip galima pavadinti),toks jausmas,kad ,atsiprašau,banditų pririnkta.Paneikite gal,nes žmonės akis išvertė nuo siaubo paskaitę.

    Reply
  11. Anonimas

    Sveikinimai autoriui. Tikimės visos serijos straipsnių prie kiekvieną mieste veikiančią politinė partiją. Tik nepamirškite parašyti apie vieną liberalų viršūnėlę, dirbusį savivaldybėje ir sugebėjusį savo „kukliam” namui dar 2007-2008 m. itališkus virtuvės baldus įpirkti už nekuklius 120.000 Lt. Taip pat būtų įdomu paskaityti apie kitą viršunėlę, žaliuojančią konservatorių gretose, kuris kadaise visą namą su veranda nepigiai įsistiklino savo įmonės vardu. Taip pat knieti išgirsti apie vieną „jaunąjį” soc. bebrą, koketuojantį su rusiškuoju pasauliu ir dar 2014 m. besidžiaugusį Krymo okupacija.

    Reply
  12. Kaunas

    Vidmantai Urniki, komentarose rasai trys kartus apie vyriskus lytinius organus. Pagal psichologija esi slaptas gejus, liaudiskai sakant gyliai vidui esi pidaras tiesiogine prasme. Is bachuro tapai ozys , jeigu is heteroseksualo patapsi gejumi , nelabai ka nustebinsi , ypac siais laikais. Atskleisk savo vidu, nebusi toks piktas ir nelosi ant visu.

    Reply
    • Senoliu ismintis

      Smagu skaityti, faktu isdestymas nelabai kazka nusako apie zmogaus psichologija. Kaip ir puse Klaipedos, Ramunas gerai zino apie savo dydi.

      O jei pagal Martyna Vainoriu, nera netaisingu faktu straipsnyje, ir kas rasoma gali buti tiesa, liaudiskai tariant Vidmantui “supist” tokius kaip jus problemu nebus.

    • Vilnietis

      Psichologe kaunieti, jei taip tirineji pimpalu psichologija gal pats kartais busi homosiakas? O gal tave piso visa gyvenima ir negali iskenteti pasidalinti savo patirtim?

  13. Komentatorius

    Puse staripsnio apie taryba, tada kita puse apie Urnika. Kodel jis cia itrauktas?
    Arba labai neprofesonalaus zurnalisto darbas, kuris senas dramas naudoja del skaitomumo, arba, pagal kitus komentarus, straipsnis uzpirktas ir bandoma kazka tai pritempti.
    Bet kokiu atveju, butu informatyviau aprasyti tarybos narius, pagal ju interesus miestui, o ne kazkada tai buvusias okupacijas.

    Reply
    • Co

      Sutinku su nuomone ir palaikau??

  14. plius minus

    Neinteligentiškas rašinys.
    Jei jau autoriui norisi panarstyti išrinktus tarybos narius, tai neišskirkite vienos partijos, surinkite informaciją apie visus, neseparuojant ir neįžeidinėjant barmenė , ginekologas ar politologas.. Juk ir pats neaišku kas esate ir pas konservatorius ir pas žaliuosius ir pas komunistus įdomių personų atkeliavo .

    Reply
    • T

      Nuo kada profesija įžeidimas?

    • Co

      Pilnai sutinku, kad straipsnis parašytas neobjektyviai ir vienpusiškai. Beje, pastabos šį straipsnį surezgusiam (negaliu pasakyt „surašiusiam“) žurnalistui p. M. Miliniui:
      1) Prof. žurnalistui neatleidžiamos gramatinės ir stiliaus klaidos. Net jei jis naudoja „Copy / Paste“ iš kitų šaltinių.
      2) Jei tekstas (ar jo dalis) ne tavo – pridėk nuorodą, iš kur ištraukei info.
      3) Jei kažką cituojate, tai – tekstas turi būti kabutėse („…“) . tada citatos pabaigoj nurodai, kad tekstas NETAISYTAS (ir vėl nuoroda į šaltinį).
      4) Jei pats rašai – būk malonus, perskaityk „N“ kartų tekstą, kad galėtum pataisyt klaidas.
      P.S. Keista, bet įspūdis toks, kad ponas Mindaugas Milinis rašė iš pridergto tvarto, žiūrėdamas į pasaulį tik pro vieną jo plyšį?
      P.P.S. Straipsnio autorių pažinojau asmeniškai. Jo tėvus ir senelius gerbiu??

  15. be komentarų...

    Na taip, nebūdingas straipsnis Atvirai Klaipėdai. Gal dėl to logotipas ir pakeistas, gal čia jau ne ta „Atvira Klaipėda”, gal Martynas Vainorius ją pardavę , kad tokius užsakomuosius straipsnius pradeda spausdinti ?

    Reply
    • Martynas Vainorius

      Taip, turime dabar techninių problemų ir su logotipu, ir su pavadinimų atvaizdavimu, bet niekam „Atviros Klaipėdos” nepardaviau ir niekas dar iki šiol nėra sumokėjęs už teksto paskelbimą čia (apart politinę reklamą rinkiminių kampanijų meru). O kad nepatinkančius straipsnius dalis liaudies įpratusi vadinti užsakomaisiais tai čia jau tokios liaudies sugedimo reikalas. Sveikinu prie jos prisijungus. Pakalbėkime apie kitką – ar yra šiame straipsnyje kokių nors faktinių klaidų?

  16. Laikinoji sostine

    Anonimai, tai yra vidma . Tu gali atrasti verslininka , o po to iš jo manipuliuodamas atimti versla, ka esi padares ne syki. Kai pabandei ta padaryti su Ramunu , gavai atkirti ir nubėgai i policija rašyti pareiškima, tuo tapdamas ožiu. Toliau , rašydamas apie Ramuno maža pimpi, pirma išsivalyk savo kiema. Eina kalbos, kad tavo jauna žmonele deda jaunas bėris. O tu per savo intrigas sveikata praradai ir jaunos patenkinti negali. Saugok save , o tai jaunas beris su tavo žmona visa turta ,isigyta per žmoniu ašaras ištaškys ir gyvens tavo dvare , nespes lova atšalti .

    Reply
    • V

      Petraiti-MAZAPIMPI(laikina sostine)tu cia tikriausiai apie ozi ,tai turejai omeny savo sunu ir save.Apsaugini matau kad labai nori buti bachuras mazapimpi

    • V

      Petraiti-MAŽAPIMPI ( Laikina sostine) dėl ožio kalbi apie save ir savo sūnų. Apsaugini, labai nori būti bachūras, bet miestas žino kiek per gyvenimą žmonių jau esi išdūręs. ..MAŽAPIMPI

    • Naujoji sostine

      Uz tokius komentarus ziurekit, kad patiem sveikata nedingtu mazapimpiai

  17. pamiršau

    Labiausiai patiko barmenės sakinukas:,,O Žemaitaitis kviečia visus į sąrašą, kad pakeist savo ateitį.”

    Reply
    • Co

      Ir…? ?

    • jjl

      Jo. Ne tai, kad miesto problemas spręst, bet tiesiog kad SAU geresnį darbą ir pinigų gaut. Dzin tas miestas. 😀 Gėda klaipėdiečiams už Žemaitaičio šoblą balsavusiems, jei jiems alyno pardavėja yra asmuo, kuris gali miesto reikalus spręsti.

  18. taigi

    Man,,patiko” veidmainis žemaitaitis,kuris sako,kad nenuteistas -nekaltas, nu tikrai,o kaip jis loja seime apie įtariamus,bet ne nuteistus dar.Užuojauta klaipėdiečiams,patikėjusiems šiuo kadru.

    Reply
  19. Alina

    Stiprybes Zemaitaicio komandai ,nepasiduokite konservatoriu zmeiztui.

    Reply
    • skaitytojas

      žody 2 klaidos,išmok nors ŠMEIŽTAS rašyti…šiaip, liuks komanda,kuri kalba kaip 10 metų vaikai tekste…ypač barmenė…cha cha

    • Rinkeja.

      Konservstoriu buldozerinis smeistas.Nepasiduokite Klaipedieciai is kersto jie gali viska.

  20. poniatke

    geriau jau rimti bachurai,nei milicininkas sovietinis.

    Reply
  21. Anonimas

    Laikinai sostinei-gomikui,nematau reikalo prisistatineti ir nieko man nereikia slepti, todel ir neslepiu ip adreso. O tu kumpi bijai . Adresa rasiu,asile

    Reply
  22. Fagotas

    Konsultantas. Konsultantu save pristatinėjo ir garsusis profesorius Wolandas. Juodosios magijos, jei ką. Kas primiršo, primenu, tai buvo žymaus rusų rašytojo Bulgakovo sukurtas personažas – šėtonas, prieš antrą pasaulinį karą atvykęs į Maskvą su visa velnių šutve.

    Reply
    • "Magija"

      Tikras konsultantas ir tikras žmogus iš didžiosios raidés,kaip reikia apie žmogų taip kalbėti jei jo nepažįstate.Tokio žmogaus tikriausiai sunkiai rasite kuris yra toks nesavanaudis,daug padedantis žmonėms,tipo nežinote,ar nenorite žinoti,bet żmonės tai žino ir išrinko,o tokie żmonės kurie stengiasi Żemaitaičio komanda įžeidinėti žinokit,jūs niekas,jei tokie kieti žaiskit atvirom kortom,o ne lokit,kaip sakoma „šūnys loja,o karavanas eina”.

  23. Lilija

    Aiskiai užsakyta Petraiciu šeimos straipsnis. Andrius Petraitis dabartinis tarybos narys -KONSERVATORIUS, kuris ir nuėjo į taryba, nes yra tinginiu tinginys, Visa gyvenimą “pradirbęs “ pas broli Ramūną Petraiti, daugio nieko ir nemoka kaip tik postringauti, Ramunas Petraitis, kuris apgavo ne viena savo draugą -verslo partneri,o dar ir savo dvyne seserį , verslo partnerį per savo gyvenima ir visu ju Tevas Romas Petraitis, kuris taip pat išdūres ne viena žmogų , ne viena moterį …

    Reply
    • Anonimas

      Taip taip buciuokit kojas banditams ir prievartautojams

    • Dalia

      O apie Uljaną Petraitienę nėra jokios informacijos, tiesiog smalsu…

  24. Anonimas

    Akivaizdus užsakomasis straipsnis.. Šlykštu net skaityti, kaip “PIGIAI” pilamas purvas ant žmonių, kuriais pasitikėjo Klaipėdos gyventojai. Sveikinu su nauju dienraščio pavadinimu – PURVIASKLAIDA UŽ PINIGUS!!!

    Reply
    • T

      Eik su jais ir bučiuokis!

    • Mantas

      Pasirodo ,kad tiek daug Klaipėdiečių pritvinkusių neapykantą,šmeištu,kitų niekinimo,tikriausiai čia kelių žmonių pavydo,ir kažkokio ,tiesiog nesuprantu žiaurumo pritvinkusių,nes kaip taip kalbėti,rašyti,lazda turi du galus,ką duodi tą ir pats gausi,kaip sakant viskas sugríš bumerangai.

  25. Anonimas

    Ne miliniui rasyti apie stepona vencku.,kuris siuo metu pats turi reikalu su teisesauga.O apie stepona vencku galiu pasakyti tiek kad zmogus yra baiges 2 universitetus ,saskiu sporto meistras, sunkiosios atletikos taip pat sporto meistras. Taip kad ne tokiam veikejui kaip Milinis juodinti klaipedos pilieti

    Reply
  26. Kažkaip jau labai neramu

    Jėzau, jau baisu darosi. Ar čia ta pati mūsų mylima Klaipėda? Kokie žmonės čia gyvena, jei išrenka tokius, kurių vien pavardės gąsdina.

    Reply
  27. Priminkite ,

    teksto autorius tas pats Milinis ? Jei taip , ar jau buvo atomazga teisme ? —2022-09-26Teisėsaugos pareigūnai patvirtina, kad Krašto apsaugos savanorių pajėgų savanorio, knygų autoriaus ir visuomenininko Mindaugo Milinio byla netrukus turėtų pasiekti teismą… ( dalis teksto)

    Reply
  28. Nostardamusas

    Žiūrint į visą šitą kolektyvą ir žinant Vidmos stiliuką kaišioti pagalius į ratus svetimomis rankomis, Vaitkui liko tik du keliai – arba tapti Urnikio šunėku ant pavadėlio, arba atrasti tokių svertų, kad tas veikėjas nedrįstų kišti nosies į miesto reikalus. O Žemaitaičiui tai viskas pofig. Tipo užsirezervavo vietą taryboje, nes kitų seimo rinkimų žada nelaimėti. Klounai.

    Reply
    • Vidmantas urnikas

      Apie urnika uzsake straipsni sergoruso mazapimpis-petraitis.Jis nesupranta kodel nuo jo pabega visos sugyventines ,nes pimpukas kaip peliuko-bet nori but kietas-tarplanetinis cempionas.Kas liecia milini,tai petraicio suniukas-ka papraso ta paraso.

    • Nostardamusas

      O, kad pūlinys ištiško! Matyt jautrią tiesą parašiau.

  29. Daktaras

    Vidma OŽYS…., Iš Kauno išvarėm… Klaipėda turekit!..

    Reply
    • Anonimas

      Urniko isvarymas is kauno yra sena pusgaidziu ir terpylu svajone .kas nors gal gali jam i akis ta pasakyti

    • Profesorius

      Tau iki daktaro dar toli, uz apsaugini dirbdamas sunaus neapsaugoji nuo ozinimo.

  30. Kaunas

    Stepukas – vidmos šuo! Viska kortomis pralošes , tarnauja banditams už numesta kaula.

    Reply
    • Laikinoji sostine

      Anonimai – asile tu! Bent jau IP adresa pasikeisk , kai rašai už trys asmenys ! Du anonimai ir Vidmantas urnikas . IP:90.131.32.250 ( čia tu vidma rašai , paranoike tu :)))

    • "Magija"

      Pats nelok,nes nežinai su kuo turi reikalų,su „Magija „nežaisk,nes eisi ir žiūrėk nukristi ,jug su ,,Magija,, nežaidžiama…

  31. Gydytojas

    Sveikinimai Klaipėdai ir ypač žmonėms, kurie už juos balsavo! Dabar ketverius metus miestą prižiūrės padavėja, konsultantas ir gaujos draugas.

    Reply
    • tai

      na, jei virėja gali vadyti valstybę, tai gali ir padavėja… apsispjovė klaipėdiečiai patys save, prisiklausę žemaitaičio pezalų… deja

    • Vandžegola

      Nu kuom blogai padavėja, pusgalviai jūs? Juk moka sužiūrėti, kad nė vienas nesusimokėjęs neišeitų, tai gal ir su miesto finansais reikalai pagerės, nesitaškys bet kur už bet kokius projektus. Visokie akcininkai daryti pinigus tikrai sugebės, plius konsultantai patars ką su tais pinigais daryti, jeigu aniems fantazijos pritrūktų. Vienžo, veikla vyks, net dūmai rūks, ir galop miestiečiai gyvens kaip komunizme – iš kiekvieno pagal sugebėjimus, kiekvienam pagal poreikius.

    • Rinkeja.

      Aciu Klaipedieciams,kad neliko valdyme konservatoriu ir liberalu.aciuuuuuuuuuuuu.

  32. Oba

    Koks Zemaitaitis, tokia ir komanda. Gera reputacini ezi Vaitkus sau ant kaklo kabinasi. Pasiemam popkorno ir laukiam perliuku.

    Reply
    • Stebėtojas

      Darosi įdomu. Žemaitaičio parinkta chebra sudrebins Klaipėdos padangę. Rinkėjams buno nuobodu , tai pasirinko naujokus. Bus matyti ką jie gali nuveikti klaipėdiečių gerovei.

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Aplinkosauga, Svarbu

Leido iškirsti 45 medžius

„Želdiniai trukdys saulės elektrinės modulių pastatymui, taip pat mes šešėlį saulės elektrinės moduliams, kas ženkliai sumažins elektros gamybos pajėgumus, – ...
2024-04-12
Skaityti daugiau

Miestas, Svarbu

Dėl senosios Klaipėdos pirties likimo - idėjų lietus

„Tai reikia ją padaryti visiškai nemokama”, – trečiadienį Klaipėdos miesto tarybos Finansų ir ekonomikos komiteto posėdžio metu pasiūlė konservatorius Aidas ...
2024-04-03
Skaityti daugiau

Spyglys

Monika Žvinklytė daugiausiai dirbo renginiuose ir Feisbuke*

„Sulaukiau ir palaikymo, ir kritikos. Jos nebijau ir priimu tai kaip būtiną sąlygą tobulėti šioje man naujoje veiklos srityje”, – ...
2024-03-20
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This