Vicemeru nori matyti buvusį bendražygį

Politika

Ketvirtadienį vyksiančio Klaipėdos miesto tarybos posėdžio išvakarėse paviešintas mero Arvydo Vaitkaus potvarkis, kuriuo jis teikia Algirdo Kamarausko kandidatūrą į vicemero pareigas.

Su juo A. Vaitkus dirbo Uosto direkcijoje, kai jai vadovavo. A. Kamarauskas tada dirbo infrastruktūros direktoriumi. Į šias pareigas A. Kamarauskas vadovaujant A. Vaitkui sugrįžo po to, kai jį buvo atleidęs ankstesnis direkcijos vadovas Eugenijus Gentvilas.

Vėliau A. Kamarauskas dirbo Klaipėdos jūrų krovinių kompanijos „Klasco” technikos direktoriumi, dabar „Linkedin” paskyroje nurodo dirbantis „Depenbrock Ingenieurwasserbau GmbH” projekto vadovu. Šį įmonė Klaipėdoje įgyvendina Klaipėdos uosto vartų rekonstrukcijos projektą.

Iki šiol A. Vaitkus dirbo su dviem vicemerėmis – jo komiteto nare Vaida Raugele bei partijos „Laisvė ir teisingumas” deleguota Lina Šukyte-Korsake.

Pagal naująją Vietos savivaldos įstatymo redakciją vicemero kandidatūros teikimas savivaldybės Tarybai iš esmės yra tik formalumas, nes tuo atveju  jeigu Taryba du kartus iš eilės nepritaria teikiamai kandidatūrai, meras turi teisę savo sprendimu savivaldybės tarybai teiktą kandidatą paskirti vicemeru.

Savivaldybės administracija iki šiol vis dar neturi nuolatinio direktoriaus. Šis postas pagal koalicijos sutartį priklauso „Laisvei ir teisingumui”. A. Vaitkus „Atvirai Klaipėdai” trečiadienį sakė, kad kandidatas yra, bet vis dar nesulaukiama atitinkamos spec. tarnybų pažymos.

11 Comments

  1. Anonimas

    Tai supatirtim tik supatirtim okaip be patirties

    Reply
    • Pletkininkui

      be patirties gali pradėti tik ” žolę traukti ” , greit išmoksi ir įgausi patirtį . Bukagalviai nesuvokia kas yra darbinė patirtis ? Joooo….patryyyyjotai …

  2. Ir vėl patryyyyjotų pletkai ir aimanos ?

    Kas žino apie mero draugus ? Jūs , pletkininkai ? Ar visi su kuo dirbote yra jūsų draugai ? Mano ne , bet kaip kolegos dirba aš žinau . Žinau ar galiu pasitikėti ir kokių laukti rezultatų . Pagarba žmonėms , kurie dirbdami šalia nori geriausiųjų . Šaunu , bukagalviai geba tik pletkinti ir tai akivaizdu .

    Reply
  3. Anonimas

    Pacituosiu SSG dainą: ” Landsbergis vagis, vagių ir Vyriausybė”.

    Reply
  4. skaitytojas

    Jūs naivuoliai neturėkit jokių vilčių,kad bus ka s kitaip..kaip danguj,taip ir žemėje…visi jie vienodi,visi draugeliai saviškius aprūpina

    Reply
  5. kur pažadai dingo

    Gelbėkite pietinį rajoną,šią naktį dusome šūdų smarve

    Reply
    • taigi

      Jo..baisu..kreiptis reikia į Girskienę,ji kol pateko į s eimą,labai lakstė net naktim dėl kvapų,kol nuėjo pas valstiečius,dabar šneka seime vėjus ir ramiai sau sėdi, ir jau rdoė per tv,kiek telefonų naudojasi…

    • Taigi taigi

      o tu pats nenori nors piršto pajudinti ? Esi nevykėlis ? Padaryk tiek kiek Girskienė ir tau bus ačiū . Ar dirbanti seime gali ” užuosti ” dabar jau retą dvoką ? Mąstyti nesugebi , tik dergtis ?

  6. Nejuokinga

    Korumpuotas uosto senbuvis, valio ! Sveikinu Klaipėdą, Jūs įsivaizduojat jį dirbantį už ~ 1500 eurų ?

    Reply
    • Klaipėdietė

      Jei meras gali savo draugus priimti į darbą,kodėl pilamas purvas ant jo pačių savivaldybės įmonių,kad įdarbinami draugai,giminės,artimieji? Tai kodėl? Ant vandens varė kas tik galėjo,kad giminės, draugai dirba. Ant buvusios autobuso parko direkorės varė,kad giminės,draugai dirba. Nu tai kur čia skirtumas, brangieji klaipėdiečiai, valdžios rinkėjai? Parašykite skirtumą kas kaip supranate ar randate tame skirtumą?

  7. Nuomonė

    Tai būtų racionalus sprendimas, tai žinomas, garbus kompetetingas ir galimai sąžiningas žmogus. Gentvilas juo buvo nepatenkintas , gal jis prieštaravo Gentvilo veiklai su kažkokia moteriške gilinant Šventosios uostą? Buvo įspūdinga komedija su tuo uostu, tačiau niekas nesėdi…, o gal;imai derėtų.

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Transportas

Baigta Baltijos pr. žiedinės sankryžos rekonstrukcija

Klaipėdos savivaldybė praneša, jog baigti Baltijos pr., Šilutės pl. ir Vilniaus pl. žiedinės sankryžos rekonstrukcijos darbai. Šiuo metu rengiama techninė ...
2024-04-19
Skaityti daugiau

Miestas

Dabartiniai vicemerai uždirba ženkliai daugiau

Trijų Klaipėdos vicemerų mėnesiniai atlyginimai šių metų pirmą ketvirtį vidutiniškai buvo 5679 eurai neatskaičius mokesčių. O pernai metais šie pareigūnai ...
2024-04-19
Skaityti daugiau

Sveikata

Pradės projektuoti poliklinikos rekonstrukciją

Uostamiesčio savivaldybė skelbia, kad netrukus bus pradėtas rengti Klaipėdos miesto poliklinikos kapitalinio remonto techninis projektas. Miesto savivaldybė jau baigė konkursines ...
2024-04-18
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This