Monika Liu pasirodys su „Los Secretos de Pablo”

Kultūra

Birželio 22-24 dienomis vyksiančiame Klaipėdos pilies džiazo festivalyje susirinkusiųjų laukia naujas, dar negirdėtas duetas – jausmingoji Monika Liu ir egzotiškieji „Los Secretos de Pablo”. Klausytojams jie pristatys specialią programą, kuri pakvies visus į kelionę nuo retro iki džiazo.

Į gimtųjų namų sceną grįžtanti Monika Liu nevaržo savęs muzikos stilių rėmais, nepaiso klišių, nepataikauja susiformavusiam skoniui, tačiau savo kūryba, vokalu ir charizma akimirksniu pavergia daugelio klausytojų širdis. Scenoje ji tarsi transformuojasi ir gali virsti bet kuo: nuo repuojančios maištautojos, pasislėpusios po gobtuvu, iki elegantiškos praeito šimtmečio mados ikonos, atliekančios retro stiliaus ar ispaniškos energijos sklidinas dainas.

„Kai Monikai buvo tik 16 metų, pakviečiau ją į džiazo festivalį su bigbendu padainuoti keletą dainų. Jau tada supratau, kad ji taps tarptautinio masto žvaigžde. Esu dėkinga ir laiminga, kad Monika yra tikra Klaipėdos ir Klaipėdos pilies džiazo festivalio patriotė“, – sako Klaipėdos pilies džiazo festivalio vadovė Inga Grubliauskienė.

Drauge su Monika Liu Teatro aikštės scenoje pasirodys trylikos muzikantų grupė, žinoma „Los Secretos de Pablo” vardu. Grupės lyderis – Federico, gimęs ir užaugęs Argentinoje, atvyko į Lietuvą kaip turistas susipažinti su savo senelių ir tėvų kraštu. Nusprendęs likti Lietuvoje jis drauge su kitais muzikuojančiais lietuviais įkūrė grupę „Los Secretos de Pablo”. 

Klaipėdos džiazo festivalio scenoje pasirodys Federico (vokalas), Alvaro Hernandez (vokalas, perkusija), Liutauras Janušaitis (saksofonas, akordeonas, perkusija, fleita), Mykolas Bazaras(bosinė gitara), Motiejus Bazaras (klavišiniai), Benediktas Bazaras (perkusija), Viktoras  Krasauskas (perkusija), Aleksandr Kazakevič (būgnai), Lukas Pivoriūnas (siuzafonas), Nerijus Laukaitis (trombonas, perkusija, vokalas), Aurimas Rimeikis (trimitas, perkusija, vokalas).

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Kultūra

Klaipėdos pilies džiazo festivalis pristato pirmuosius svečius

XXX Klaipėdos pilies džiazo festivalis šiemet vyks birželio 27-29 dienomis Teatro aikštėje. Jo organizatoriai pagarsino pirmuosius renginio svečius –  grupę ...
2024-03-01
Skaityti daugiau

Kultūra

„JazzFest Budapest“ ir Klaipėdos pilies džiazo festivalis pasirašė bendradarbiavimo sutartį

„JazzFest Budapest“ – mieste, koncertų salėse, klubuose bei viešose erdvėse vykstantis džiazo festivalis, kuriame pasirodo pasaulinės džiazo žvaigždės ir vietiniai ...
2023-11-14
Skaityti daugiau

Svarbu, Veidai

Džiaze - ne vien tik merginos

Gyvenimas yra nenuspėjamas, sugebantis nustebinti netikėtais savo posūkiais. Nuostabu būna gimtojo miesto ar net šalies koncertų salėse ar aikštelėse išvysti ...
2023-10-22
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This