Naujasis Klaipėdos „Sodros” vadovas – Mantas Bagočius

Svarbu, Veidai

Nuo pavasario atsilaisvinusį „Sodros” Klaipėdos teritorinio padalinio vadovo postą užims šiuo metu privačiame sektoriuje besidarbuojantis ir dviejų uostamiesčio savivaldybės įmonių valdybų nariu esantis 37-erių Mantas Bagočius.

Jis „Atvirai Klaipėdai” patvirtino, jog laimėjo konkursą penkerių metų kadencijai ir pareigas pradės eiti nuo rugsėjo 30-osios.

„Sodros” Komunikacijos skyrius vedėjas Saulius Jarmalis neatskleidė, kiek tiksliai konkurse buvo sulaukta dalyvių – esą jų tikrai buvo „ne vienas ir ne du”.

„Motyvų ir priežasčių buvo daug. Domino ir pats darbo pobūdis – socialiniais reikalais domėdavausi visą laiką. Taip pat norėjau realizuoti ir save, savo gebėjimus”, – apie tai, kodėl nusprendė dalyvauti šiame konkurse sakė M. Bagočius.

Jis teigė šiuo metu besidarbuojantis privačiame sektoriuje, taip pat yra uostamiesčio savivaldybės valdomų įmonių Klaipėdos autobusų parkas ir „Vildmina” valdybos narys. Pastarojoje jis yra išrinktas valdybos pirmininku. Iki tol jis darbavosi kitoje uostamiesčio savivaldybės įmonėje – „Gatvių apšvietimas” – Finansų ir aptarnavimo departamento direktoriumi, dirbo Savivaldybės administracijos Sporto skyriaus vedėju, Kultūros paveldo departamento inspektoriumi.

M. Bagočius Klaipėdos universitete yra baigęs istorijos bakalauro studijas, o Kauno technologijos universitete – viešojo administravimo magistro studijas.

„Sodros” Klaipėdos teritorinio padalinio vadovo postas atsilaisvino gegužę, kai iš jo savo noru dėl amžiaus pasitraukė Valdemaras Anužis.

10 Comments

  1. klausimas

    kokios partijos ar komiteto narys – visu galu meistras, bagotas gabumais universalus vadovas?

    Reply
  2. SODRA

    Nesvarbu, ką jis baigęs, svarbu,kad geras žmogus iš teisingos partijos

    Reply
  3. Budulis

    Kam ta Sodra reikalinga? Normaliose valstybėse pensijos ir kitos išmokos mokamos nuo stambaus masto milijonų ir milijardų mokesčių surinktų į biudžetą, o ne iš ubagų ubagams…

    Reply
  4. Gyventojas

    Pavydoliai,mažiau pavydėkit. Eikit geriau džiaugtis gyvenimu.

    Reply
  5. Dd

    Istorikas vadovauja Sodrai. Nusivadovaus…

    Reply
    • Žiniukas

      Be tų dviejų aukštųjų dar galėtų būti baigęs aukštąją matematiką,kad susigaudytų skaičiuose. Teisę,kad suprastų teisės aktus. Psichologiją,kad suprastų pensininkus. Teatrinį,kad galėtų gražiai suokti. Politologiją,kad susigaudytų valdžios kolidoriuose… Tada tiktu tau ir visiems kitiems.

  6. skaitytojas

    Ar jūs tikite, kad čia buvo konkursas be iš anksto žinomų atsakymų į klausimus konkurso metu?????? Šlykštu skaityti ir žinoti.

    Reply
    • Ekspertams

      Kad žmogus baigęs du aukštuosius, daskaityti tamstai iki galo nebeišėjo? Šiaip tai, komentuojate visiškas nesąmones. Džiaukitės, kad ateina jauni ir perspektyvūs, o ne ūsuoti bebrai.

  7. Klaipėdietė

    NU nieko sau… UAB „Gatvių apšvietimas” dirba 30 darbuotojų , o turi finansų aptarnavimo departamentą ! Ar visose savivaldybės įsteigtose įmonėse yra po departamentą o gal ir po kelis? Ir kodėl taip slepiama kiek ir kas dalyvavo konkurse? Norėtusi išgisti . Nors ir taip aišku , kad Sodros vadovais dirba tik tie , kurie jau padirbėjo savivaldybėje.

    Reply
  8. Anonimas

    oi koks sypsenele 😀 matyt su auksiniais marskineliais gimes

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Konsultacijos

Vienišo asmens išmoką gauna 230 tūkst. žmonių: ji skiriama be prašymo

„Sodra“ praneša, jog šiais metais numatyta skirti per 110 mln. eurų vienišo asmens išmokoms – jas gauna visi Lietuvoje gyvenantys ...
2024-04-12
Skaityti daugiau

Svarbu, Verslas

„Dancer“ šoks restruktūrizacijos tango 

Klaipėdos apygardos teismas nusprendė, kad nuo 2015-ųjų elektrobusų rinką vis bandančiai užkariauti Klaipėdoje įsikūrusiai bendrovė „Vėjo projektai“ yra verta restruktūrizacijos, ...
2024-04-09
Skaityti daugiau

Svarbu, Verslas

„Dancer“ šokis baigiasi?

Nuo 2015-ųjų elektrobusų rinką vis bandančiai užkariauti Klaipėdoje įsikūrusiai bendrovei „Vėjo projektai“ iškilo bankroto grėsmė – Klaipėdos apygardos teismas sulaukė ...
2024-03-29
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This