Uostamiesčio studentai išlindo į šviesą

Mums rašo

Laura Galdikienė
2019-11-28

Komentarų: 0

Trečiadienį Klaipėdos koncertų salėje nuskambėjo baigiamasis projekto „Išlįsk į šviesą“ akordas. Jubiliejiniame, 15- ajame talentų konkurse dalyvavo 10 talentingiausių studentų iš Klaipėdos miesto aukštųjų mokyklų.

Susirinkusius talentus pasveikino Klaipėdos valstybinės kolegijos vadovybės atstovė Jūratė Vaitekonienė, kuri dalyviams linkėjo palikti visas baimes už scenos ir parodyti viską, ką sugeba geriausiai, o renginio žiūrovams smagaus ir nepamirštamo vakaro.

Organizatorių nuotr.

Talentus vertino kompetentinga komisija, išrinkdama 4 nominantus, o publikos numylėtinį tradiciškai rinko publika. Kol komisija skaičiavo balsus, įspūdingą pasirodymą surengė „Šokio revoliucijos“ projekto nugalėtojai USTIN & IEVA. Staigmenų ir geros nuotaikos negailėjo ir  komisijos nariai – teatro ir televizijos aktorius, muzikantas Adomas Stančikas atliko dainą pritardamas gitara, LRT televizijos projekto „Du balsai – viena širdis“ nugalėtoja Inga Jepšaitė visus pradžiugino savo balsu, Muzikinio teatro artistė Eiva Dobilaitė pasirodė su savo kolektyvu „Fuego damos“.

Nominaciją „Publikos numylėtinis“ laimėjo Emilija Martinkutė (Klaipėdos valstybinė kolegija), originaliausia tapo Gabija Kasiliauskaitė (Klaipėdos valstybinė kolegija), profesionaliausia pripažint Gabrielė Raudytė su savo šokio partneriu Mindaugu Padagu  (Lietuvos muzikos ir teatro akademija), artistiškiausia išrinkta Brigita Razgaitytė (Klaipėdos valstybinė kolegija). Pagrindinės nominacijos „Talentų talentas“ laimėtoja tapo Ugnė Klumbytė iš Klaipėdos universiteto.

Visi dalyviai buvo apdovanoti Klaipėdos valstybinės  kolegijos ir rėmėjų įsteigtais prizais, publikos numylėtinei buvo įteiktas 150 eurų, o  pagrindinės nominacijos „Talentų talentas“ laimėtojai – 300 eurų piniginis prizas.

Renginio organizatorė Klaipėdos valstybinė kolegija dėkinga rėmėjams ir partneriams – Klaipėdos miesto savivaldybei, UAB „Frezijų puokštė“, VšĮ „Etno pramogos“, Palangos baseinui, UAB „Jogundė“, Paupių bendruomenei, „Swedbank“ AB, KVKSA, informaciniams rėmėjams „Vakarų ekspresui” ir radijo stočiai „Laluna“ bei Klaipėdos valstybinės kolegijos Kineziterapijos ir grožio terapijos katedros studentėms, kurių dėka visi artistai atrodė įspūdingai.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Kultūra

„Dėmesio! Baletas“: taip gimsta genijai!

Spalio 22 d. 19 val. Žvejų rūmuose Klaipėdos valstybinio muzikinio teatro baleto šokėjai publikai dovanos įspūdingą šokio šventę „Dėmesio! Baletas“, kurios ...
2020-10-09
Skaityti daugiau

Kultūra

Aurelijus Liškauskas: „Stengiamės įžvelgti kiekvieno galimybes"

Klaipėdos valstybinio muzikinio teatro vyriausias choreografas Aurelijus Liškauskas su pasididžiavimu kalba apie atsinaujinusią bei rekordiškai išaugusią teatro baleto trupę, kuriai ...
2020-09-10
Skaityti daugiau

Kultūra

Klaipėdoje - premjera "Ragana"

Teatras „ŠouXmas” birželio 1 d. Klaipėdoje, Žvejų rūmuose, pristatys premjerą – šokio spektaklį pagal Vydūno vienaveiksmę misteriją „Ragana“. „Misterijos „Ragana“ esmę ...
2018-05-30
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This