Svarbiose gatvėse – rimti eismo ribojimai

Svarbu, Transportas

Nuo kovo vidurio Klaipėdoje važinėti bus gerokai sudėtingiau – kelininkai keliems mėnesiams uždarys dalį Joniškės gatvės, šiek tiek trumpiau žadami eismo ribojimai Šilutės plento atkarpoje nuo Tilžės žiedo iki Kauno gatvės. Savivaldybės Saugaus eismo komisija antradienį pritarė tokioms laikinoms eismo schemoms.

Nuo kovo 15 d. iki birželio 15 d. dėl Tilžės žiedo pertvarkymo į keturšalę sankryžą ir Šilutės plento atkarpos rekonstrukcijos bus uždarytos šios gatvės juostos pietų kryptimi – apie 550 m ilgio atkarpa.

Žiede iš pirmos eismo juostos bus galima sukti į Šilutės plentą, antra juosta bus galima važiuoti tik tiesiai. Jos bus atskirtos nukreipiamosiomis gairėmis.

Bus įrengta laikina autobusų stotelė ir laikinas pėsčiųjų takas priėjimui prie jos. Kol vyks darbai, per Paryžiaus Komunos gatvę bus įrengti laikini privažiavimo keliai prie Sporto medicinos centro ir Neįgalumo ir darbingumo nustatymo tarnybos.

Dar rimtesni eismo ribojimai laukia dalyje Joniškės gatvės. Nuo kovo 15-osios iki birželio 26 d. bus uždaryta jos atkarpa iki Klemiškės gatvės. Dalyje jos galės kursuoti tik viešasis transportas, kuriam bus palikta viena juosta, reguliuojama abiejose pusėse pastatytų laikinų šviesoforų. Likęs transportas bus nukreiptas Jaunystės, Rūko ir Klemiškės gatvėmis.

O nuo birželio iki rugpjūčio 28-osios liks mažiau juostų Liepų gatvėje ties sankryža su Joniškės gatve, nes ji bus rekonstruojama – čia atsiras šviesoforai.

4 Comments

  1. Klausimukas

    Po rekonstrukcijos Tilžės sankryžos pralaidumas sumažės, įdomu ar savivaldybės asilai prisiims atsakomybę ar vapės apie kolektyvinę atsakomybę

    Reply
    • Klp

      Dėl sumažėjusio pralaidumo sumažės kamsčiai prie Klaipėdos Energijos.

  2. Mrr

    Nepamirskime kad tures prasideti Klaipedos g Tauralaukyje rekonstrukcija, Baltijos Silutes. Dar nebaigta Tilzes g, o ir ta zieda tures naikinti

    Reply
    • Klp

      Baltijos-Silutes ziedo reakonstrukcija nusimato tik rudeni ir tai tik geriausiu atveju.

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Kriminalai ir nelaimės

Rūsyje aptiktas lavonas

Klaipėdos policija pranešė, kad ketvirtadienį, po vidurdienio, vieno Šilutės plento daugiabučio rūsyje aptiktas 44-erių vyro lavonas. Pradėtas tyrimas mirties priežasčiai ...
2024-04-19
Skaityti daugiau

Kriminalai ir nelaimės

Ugniagesiai išgelbėjo ir užstrigusį katiną, ir lifte įkalintą žmogų

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas pranešė, kad antradienio rytą jo pareigūnams teko gelbėti Klaipėdoje, viename Šilutės plento daugiabutyje, prie įėjimo ...
2024-04-10
Skaityti daugiau

Kriminalai ir nelaimės

Ugniagesiai gelbėjo du nelaimėlius

Klaipėdos regiono ugniagesiai pirmadienį padėjo medikams suteikti pagalbą dviem nukentėjusiems žmonėms. Ryte, apie 7.30 val, buvo gautas pranešimas, kad Kretingos ...
2024-04-09
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This