„Neptūne” – naujas įžaidėjas

Sportas

Klaipėdos „Neptūnas“ pranešė, kad artimiausiu metu komandą papildys įžaidėjas iš JAV Brandonas Fieldsas. 29-erių 193 cm krepšininkas šį sezoną pradėjo Kijevo „Budivelnik“ ekipoje.

bcneptunas.lt nuotr.

„Komandą palikus Mindaugui Girdžiūnui, ieškojome pamainos jam. Brandonas Fieldsas palieka gerą įspūdį. Jis fiziškai stiprus, gerai ginasi ir yra kovotojas. Mums dabar būtent tokio žaidėjo ir reikia. Tikimės, kad šis žaidėjas mus sustiprins“, – pranešime cituojamas „Neptūno“ vyr. treneris Kazys Maksvytis.

Jis pripažino ir tai, kad į komandą įsiliejus dviems naujokams – Vytautui Šulskiui ir Brandonui Fieldsui, reikės peržiūrėti treniruočių planus ir taktiką.

„Reikės šiek tiek persiorientuoti. Gali šiek tiek keistis ir žaidimo stilius“, – pabrėžė „Neptūno“ treneris.

B . Fieldsas prėjusį sezoną pradėjo Italijos Pezaro „Consultinvest“ komandoje, kurioje rungtyniavo Simas Jasaitis ir dabartinis „Neptūno“ komandos sporto direktorius Donatas Zavackas.

„Man teko su juo rungtyniauti, tad pažįstų jį kaip žmogų ir kaip sportininką. Tai gero charakterio krepšininkas. Tikras kovotojas. Jis antroje sezono dalyje persikėlė į Ukrainą ir su „Budivelnik“ ekipa tapo Ukrainos čempionu“, – akcentavo D. Zavackas.

Tikimasi, kad B. Fieldsas į Klaipėdą atvyks jau šios savaitės pabaigoje ir debiutuoti „Neptūne“ galės sausio 9 dieną (antradienį), kai klaipėdiečiai „Švyturio“ arenoje FIBA Čempionų lygos turnyro dvikovoje susitiks su  B grupės turnyro lentelės lyderiais Liudvigsburgo „MHP Riesen“ (Vokietija) krepšininkais. Pirmąją šio sezono tarpusavio dvikovą, vykusią 2017 metų spalio 24 dieną Vokietijoje, „MHP Riesen“ laimėjo rezultatu 95:83.

Sausio 4 dieną (ketvirtadienį) 19 val. neptūniečių „Švyturio“ arenoje laukia Lietuvos krepšinio lygos („Betsafe-LKL“) akistata su „Šiaulių“ krepšininkais.

Antradienį popiet į Klaipėdą atvyksta dar vienas komandos naujokas –  aukštaūgis, 2015-2016 metų Lietuvos krepšinio lygos reguliariojo sezono naudingiausias žaidėjas Vytautas Šulskis.

„Neptūnas“ skelbė, kad klubą artimiausiu metu turėtų papildyti trys nauji žaidėjai, pakeisiantys Arną Butkevičių, Mindaugą Girdžiūną ir Juaną Palaciosą.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Sportas

„Neptūno“ pergalių seriją nutraukė kėdainiškiai

Klaipėdos „Neptūnas“ pirmadienio vakarą savo arenoje rezultatu 79:92 (26:24, 20:21, 12:20, 21:27) krito prieš Kėdainių „Nevėžį-Optibet“. Šeimininkai pirmieji truktelėjo į ...
2024-04-22
Skaityti daugiau

Fotoreportažai, Sportas

„Neptūnas“ 50 minučių trileryje įveikė „Žalgirį“

Įsibėgėjusio Klaipėdos „Neptūno“ įspūdingo grožio trileryje, trukusiame 50 minučių, trečiadienį nesustabdė ir Kauno „Žalgiris“. Georgios Vovoro kariauna gausiai susirinkusių uostamiesčio ...
2024-04-17
Skaityti daugiau

Sportas

„Neptūnas“ kyla į penktąją vietą

Klaipėdos „Neptūno“ pasaka su Georgios Vovoru tęsiasi. Klaipėdiečiai šeštadienio vakarą namuose rezultatu 88:84 (20:27, 23:14, 31:22, 14:21) patiesė Panevėžio „7bet-Lietkabelį“ ...
2024-04-13
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This