Į Šilutę – daugiau traukinių

Transportas

Bendrovė „LG Keleiviams“ pranešė, kad nuo gegužės 21-osios, ketvirtadienio, grąžina dar 13 traukinių reisų. Reisai grąžinami įvertinus augančius keleivių srautus bei siekiant išlaikyti socialinę distanciją.

Nuo ketvirtadienio daugiau traukinių kursuos ir maršrutu Klaipėda–Šilutė–Klaipėda. Atnaujinti tvarkaraščiai pateikti internetinėje svetainėje www.traukiniobilietas.lt.

Bendrovė fiksuoja, kad, lyginant su tuo pačiu laikotarpiu pernai, į traukinius sugrįžo jau apie 40 proc. keleivių.

„LG Keleiviams“ generalinio direktoriaus Lino Baužio teigimu, sustiprintos saugumo priemonės traukiniuose ir stotyse išliks: į stotis patekti galima tik su kelionės bilietu arba rengiantis jį įsigyti. Atsiskaitymai grynaisiais, vengiant kontakto, taip pat nebus galimi, o keleiviams primenama, kad traukiniuose veidą privalu dengti kauke. Tarp keleivių ir toliau bus išlaikomas atstumas.

„Atkreipiame keleivių dėmesį, kad dėvėti kaukes tebėra privaloma viešose uždarose erdvėse – taigi tiek geležinkelio stotyse, tiek traukiniuose veidą būtina dengti kauke, skarele ar mova. Žinoma, mūsų darbuotojai ir toliau dėvės apsaugos priemones, o traukiniai reguliariai bus valomi dezinfekantais. Keleiviams dėkojame už supratingumą, saugant save ir aplinkinius, ir prašome, jaučiantis prastai ar priklausant rizikos grupei, jokiu būdu nekeliauti“, – situaciją apžvelgia „LG Keleiviams“ vadovas.

Bendrovė traukinių grąžinimą pradėjo gegužės 11 d. – tądien atnaujinti 17 reisų. Atnaujinus dar 13, iš viso „LG Keleiviams” vykdys 150 reisų, sustabdyti liks 76.

4 Comments

  1. Jurate

    norime sužinoti ar vyksta traukinys šeštadieni (15 d.) iš Klaipedos y Šilute. Vakare 20,50

    Reply
  2. Vida

    Sveiki, norim paklausti, ar šeštadieni (15 d) traukinys vyksta y Šilute vakare, jeigu taip, tai kelinta val. budavo 20,50.

    Reply
  3. Anonimas

    Eikit nx su savo traukiniais

    Reply
    • Traukinys

      Tau reikia tai ir eik

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Orai

Pirmoji balandžio dekada - šilčiausia per visą stebėjimų istoriją

Lietuvos hidrometeorologijos tarnybos duomenimis, balandžio pirmasis dešimtadienis buvo rekordiškai šiltas. Dekados vidutinė oro temperatūra Lietuvoje buvo 10,4 °C (teigiama 5,6° ...
2024-04-12
Skaityti daugiau

Regionas

Šilutės aplinkosaugininkai išgelbėjo žmogaus gyvybę

Aplinkos apsaugos departamento Klaipėdos valdybos Šilutės aplinkos apsaugos skyriaus pareigūnai Vitalijus Gutauskas ir Mindaugas Mačiulis antradienį išgelbėjo skendusį žmogų. „Socialinių ...
2024-03-12
Skaityti daugiau

Regionas

Trispalvę išniekino ir Šilutėje

Policija pranešė, kad penktadienį, apie 6.50 val., Šilutėje, prie Jaunimo alėjos 5-ojo namo laiptinės rasta valstybės vėliava perlaužtu kotu. Pradėtas ...
2024-03-09
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This