Atvyko naujasis „Neptūno“ legionierius

Sportas

Naujasis „Neptūno“ įžaidėjas amerikietis Brandonas Fieldsas – jau Lietuvoje. Jis iš Kijevo (Ukraina) atskrido į Vilnių ir šiuo metu jau yra pakeliui į Klaipėdą.

Krepšininkas teigė esąs patenkintas, kad jo karjeros stotele tampa Lietuva, kurioje krepšinis yra itin mylimas ir gerbiamas. B. Fieldsas į mūsų šalį atvyko ir Klaipėdoje gyvens su žmona ir dviem vaikais.

Jau penktadienį naujasis „Neptūno“ žaidėjas atliks medicininę apžiūrą ir, jei viskas gerai, pradės kartu su komanda treniruotis.

Tikimasi, kad jo debiutas, vilkint „Neptūno“ marškinėlius, įvyks jau sausio 9 dieną, antradienį, kai klaipėdiečiai „Švyturio“ arenoje nuo 19 val. FIBA Čempionų lygos turnyro dvikovoje susitiks su  B grupės turnyro lentelės lyderiais Liudvigsburgo „MHP Riesen“ (Vokietija) krepšininkais.

Pirmąją šio sezono tarpusavio dvikovą, vykusią 2017 metų spalio 24 dieną Vokietijoje, „MHP Riesen“ laimėjo rezultatu 95:83.

Pasistiprinęs „Neptūnas“ Klaipėdoje sieks revanšo. Juk neptūniečiai šį sezoną, įskaitant FIBA Čempionų lygos turnyrą ir „Betsafe-LKL“ čempionatą, „Švyturio“ arenoje žingsniuoja tik pergalingai ir stengsis šią tradiciją pratęsti.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Sportas

B. Fieldsas: "Į Kauną vykstame kautis"

„Žalgiris” – vienas iš šiųmetės Eurolygos lyderių, tad norint įveikti šią ekipą, reikia žaisti lyg iš natų ir tikėtis didžiulės ...
2018-04-10
Skaityti daugiau

Sportas

"Neptūne" - naujas įžaidėjas

Klaipėdos „Neptūnas“ pranešė, kad artimiausiu metu komandą papildys įžaidėjas iš JAV Brandonas Fieldsas. 29-erių 193 cm krepšininkas šį sezoną pradėjo Kijevo ...
2018-01-02
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This