Vienmandatėse Klaipėdos apygardose – vis mažiau nežinomųjų

Politika, Svarbu

Klaipėdoje aiškėja vis daugiau pavardžių, kokie politikai spalį vyksiančiuose rinkimuose patekti į Seimą bandys vienmandatėse apygardose.

Klaipėdiečių valia, ką į Seimą deleguoti ketveriems metams, paaiškės rudenį.

Šeštadienį savo likusius kandidatus vienmandatėse apygardose patvirtino Tėvynės sąjungos – Lietuvos krikščionių demokratų taryba. Ji nusprendė, kad Danės apygardoje konservatorių kandidatas bus Klaipėdos skyriaus lyderis, buvęs Lietuvos kariuomenės vadas Arvydas Pocius. Baltijos apygardoje kandidatu patvirtintas Klaipėdos miesto tarybos narys Audrius Petrošius, kuris konservatoriumi tapo pernai rudenį, o į miesto tarybą buvo išrinktas kaip visuomeninio komiteto „V. Grubliauskas ir komanda“ narys.

Anksčiau skelbta, kad  Pajūrio apygardoje į Seimą bandys patekti konservatorius, Klaipėdos mero pavaduotojas Arūnas Barbšys, Marių – buvęs aplinkos ministras Kęstutis Navickas.

Taip pat tvirtinant galutinį daugiamantės apygardos kandidatų sąrašą į jį 42 numeriu buvo įrašytas karo istorikas, Lietuvos kariuomenės vyresnysis patarėjas ir Klaipėdos universiteto profesorius Valdas Rakutis.

Jau anksčiau savo kandidatus vienmandatėse apygardose pasitvirtino ir Liberalų sąjūdis.

Paaiškėjo, kad Danės apygardoje savo laimę bandys miesto tarybos narys Saulius Budinas, jo kolega Edmundas Kvederis – Marių apygardoje. Gintaras Vaičekauskas dar kartą patekti į Seimą bandys Baltijos apygardoje, nes Pajūrio apygardą, kurioje prieš ketverius metus šventė pergalę, užleido Simonui Gentvilui.

Savo kandidatus jau yra įvardijusi ir Lietuvos socialdemokratų partija. Visus juos galima pavadinti debiutantais, nes jie vienmandatėse apygardose patekti į Seimą bandys pirmą kartą.

Baltijos apygardoje kandidatuos Mindaugas Prialgauskas, kuris yra socialdemokratų Klaipėdos skyriaus pirmininkas, Marių apygardoje – bendrovės „Kautra“ Klaipėdos filialo vadovas Kęstutis Mickevičius, Pajūrio – Neringos tarybos narys, verslininkas Vaidas Venckus, o Danės apygardoje – buvęs Respublikinės Klaipėdos ligoninės vadovas Romaldas Sakalauskas.

Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos valdyba patvirtino, kad Marių apygardoje kandidatuos Klaipėdos miesto tarybos narė Ligita Girskienė (46 vieta daugiamandačiame sąraše), Pajūrio vėl į Seimą bandys patekti Dainius Kepenis, Baltijos apygardoje keliama kapitono Mindaugo Bastakio kandidatūra (77 vieta sąraše). Kaip koalicijos partneris Danės apygardoje kandidatuos Naglis Puteikis.

Dabartinė kadencijos Seimo narys Algimantas Kirkutis kandidatuos tik bendrame sąraše ir tik 72 jo vietoje.

Nors buvo nemažai klaipėdiečių, kurie tikėjosi, jog Seimo rinkimuose dalyvaus ir buvęs Klaipėdos uosto vadovas Arvydas Vaitkus, tačiau jis patvirtino, jog liks Klaipėdoje – ir toliau dirbs Klaipėdos miesto taryboje.

Valstiečiai nusprendė, kad Mėguvos apygardoje, kurios sudėtyje yra ir Palanga, nusprendė, jog čia kandidatuos nepartinis kretingiškis Romandas Žiubrys, vadovaujantis VšĮ „Klaipėdos šventės”. Klaipėdos rajone vienmandatėje apygardoje kandidatuos šios savivaldybės administracijos direktorius, uostamiestyje gyvenantis Artūras Bogdanovas.  Kuršo apygardoje iškelta Antano Vinkaus kandidatūra.

Rinkimai į Seimą vyks spalio 11 dieną.

53 Comments

  1. Tokia tiesa

    L.Girskienė – garbėtroška, dviveidė; vieną sako, kitą daro. Pažada, bet neištesi. Kiek teko su ja bendrauti,tik nusivyliau. Žemo intelekto. Tai viena jos pusė. Nieko gero ji nenuveiks seime, nes ten reikia turėti stiprios valios bendraminčių komandą. L. Girskienei to labai trūksta, ne tie apsisukimai. O Klaipėdos paketas – tai visos klaipėdiečių visuomenės nuopelnas.Todėl prieš atiduodami savo mandatą gerai pamąstykite. 30 metų – visiškai niekas nesikeičia. Mūsų seimas – tai tikra cirko arena. Ir daugiau nieko …

    Reply
    • Kormoranijus

      Nei tu jos pažysti nei ką, vienintelis tikrai vertas pagarbos žmogus iš visų tų „politikų” yra būtent LIGITA GIRSKIENĖ, reikėjo anksčiau dirbti miesto labui, kad tave išrinktu o ne dabar lieti tulžį ir kitus vadinti žemo intelekto, abejoju ar „aukšto” intelekto žmogus taip elgiasi. Atsipūsk po rudeniniais lapais.

  2. RINKIMAI 2023

    1. Laivas SŪDUVIS stovės prie Pilies tilto, Dangės kairėje krantinėj. REGATOS vietoj.

    2. Laivas „SŪDUVIS” bus „UŽKONSERVUOTAS”, o ne „NURAŠYTAS”.

    Tiems, kas skaito komentarus tinklaraštyje ir jau žino kur stovi Smiltynėje „NURAŠYTAS” laivas „KOLYMA”,
    rekomenduojame nuvykti dar į Klaipėdos geležinkelio stotį ir apžiūrėti „UŽKONSERVUOTĄ” juodą garvežį…

    Reply
  3. Rimas

    Aš džiaugiuosi, kad bent Girskienė tarp kandidatų. Turėsiu už ką balsuoti.

    Reply
    • Tikrai nebalsuosiu

      Girskiene valstieciu zaliuju, kurie nori iskirsti Giruliu miska.

    • jo jo džiaukis valstiečiais

      jau tiek pridžiugino, kad verkt norisi, o jau ką padarė ta Girskienė su savo valstiečių partneriais? Tip kovojo, bet su KUO? imitacija ir veidmainystė. Ko Kepensi paspruko iš Marių apygardos, nes žino, kad nėr kaip į akis pažiūrėti rinkėjams prižadėjus kaip jis dirbs.

  4. tik ne valstieciai...

    dar ir zaliuju varda pasisavine…dar niekas taip su klaipedieciais nesielge, kaip skvernelis su karbauskiu. gaila l.girskienes, yra nugesinta, pamaloninta valstieciu…ne puses zodziu pries juos, nes i sarasa yra itraukta, jei paklius i seima, taps eiline balsuotoja, net bijo pasisakyti klaipedos miesto taryboje, pati siulo tartis su verslu, pietine klaipeda smirdejo , tai ir nieko neatsitiks dar pora metu pasmirdes…

    Reply
    • jo jo

      Girskienė tik susidėjusi su valstiečiais staiga tapo valdžios gynėja, nesvarbu kad jos bendrapartietis aplinkos ministras čūdus krečia, bet tylu ramu, net gina 🙂 Girulių mišką kai iškirsti susiruošė tai nieko, pratylėjo ponia lyg niekur nieko, tik vis gynė valstiečius.

  5. o sakykite

    ar čia tas pats Petrošius, kuris facebooke vis deda kažkokias duobes ir dar nesąmones padarė su Girulių keliu, kur greičiai tai 70 tai 50 ir dabar visokie bmw-istai nardo ten kaip be proto. Ir ką matau iš komentarų tai jis perbėgėlis per pusmetį.

    Reply
    • ....

      Taip , ypatingai nusipelnęs miestui ir konservatoriams 🙂 atsidėkojant įdarbinamas KRAC- e ir siunčiamas į seimą :)))

    • o mano neturės :)

      ir mano pažįstamų neturės, nes veidmainiai ir dar šarlatanai neturi būti seime.

    • Anonimas

      Toks didžiulis noras būti valdžioje, kad siekiams įgyvendinti pakeliaus po politines partijas. Gal kada ir atsiras dorai mąstančių ir tokiems petrošiams durys į didžiąją politiką užsivers prieš pat jų nosį .

    • jei anksčiau

      Petrošius aprašinėjo užlopytą duobę tai dabar ruoškimės, antplūdžiui visokių duobelių ir piarų, kad neva jis ateitis, kuri per pusę metų sugeba partiją pakeisti, įsidarbinti savivaldybės įmonėje ir vaidinti politiką.

  6. faktas

    kad nei Puteikio nei Kepenio jokiu būdu neturi likti seime tai tik intrigų kūrėjai ir kažkokių marazmų kalbėtojai, jie kalipėdiečiams nieko nepadarė, o dar su valstiečių palaiminimu ir Girulių mišką iškirsti sumanė. Navickas, kuris neva patapo konservatoriumi, o būdama aplinkos ministru Grigeo nematė, reikia iš kart vyt lauk!

    Reply
    • Karolis

      Puteikį tikrai išrinks, nes jis yra padėjęs ne vienam klaipėdiečiui, ir už Girulių mišką kovoja. Puteikienės reikalavimas atšaukti Neniškio pritarimą yra pateiktas tarybos posėdžiui. Girulių kirtimą suplanavo valstiečiai, pritarė Grubliauskas ir konservatoriai.

    • Keistoka

      kada rašo „faktas ” ir parašo tokius vėjus , kad net skaityti nepatogu 🙂 jei nežinai ką padarė Kepenis ar Puteikis klaipėdiečiams , man akivaizdu – nežinai NIEKO 🙂

    • puteikis su kepeniu

      juokino žmones IV metus dabar bando vaidinti, kad gelbės Klaipėdą – viskas galiojimo laikas pasibaigė. Kepenis tegul toliau gydo, o puteikis gal tegul eina kokį kartą darbo dirbti, o ne politiką vaidina.

    • Jūs rimtai nesuvokiate ?

      ministras Mažeika DIRBA VALSTYBEI , o ne ” giruliškiams ” 🙂 Ar Mažeika priėmė sprendimą dėl ” geležinkelio ” ? Kada pradėsite matyti pradžią ir esmę ? Kaip nusibodo siaurapročiai ….toks jausmas , kad nesuvokiate VISIŠKAI NIEKO .

    • valstiečiai ir jų

      aplinkos ministrai Navickas – dabar su konservatoriais jau eina ir Mažeika yra SIAUBAS. Valstiečiai ir jų aplinkos ministrai nieko nepadarė, kad Klaipėdoje būtų švariau, o jų bendrapartietė Girskienė tik dūmų uždangas leido. O Andronova puikiai atskelidė kai ji pasakė, jog taršą galima mažinti ir ateityje. CIRKAS. O puteikis su kepeniu yra nieko verti politikai ir tą jie per keturis metus parodė.

    • Jūs rimtai ? :)

      NIEKO NEŽINOTE ? 🙂 Nežinote , koks Girskienės įdėtas darbas , kad būtų priimtas taip vadinamas Klaipėdos paketas ? SEIME !!! Nežinote kokį palaikymą darė ministras Mažeika ir seimo narys Kepenis ? Rašiau – NEŽINOTE NIEKO !!! Eikite šviestis 🙂 O kas ta Andronova ? Feisbuke parašinėja ir ” žino ” ką daryti ? Tegul daro 🙂 Ar aimanavimas ” kaltas uostas ” ką nors keičia ? Kaip nusibodo alia ” kovotojai ” … Iš ko gyvena Andronova ? 🙂

    • nejuokinkite

      teikė paketus dirbo, o tai kas VALDŽIOJE? Ne valstiečiai? Kam čia cirkas, jei jau nacionalinėje valdžioje būdami nesusitarė tai ko dar kartą ten rinkti. Kepenis nulių nulis, iš vis nekiškite jo klaipėdiečiams. Taip, kad piarinkite kitoje vietoje.

    • Nežinote net kas yra gėda ?

      ar padorumas ? Galėjo teikti Andronova ar koks kitas ” kovotojas ” . Kodėl nieko nedarė ? Matyt lengviau ” kovoti ” feisbuke ….O kas blogo , kad valdžioje ” valstiečiai ” ? Tai tik rodo , kaip į jie žiūri į aplinkosaugą – pritarė Klaipėdos paketui , o galėjo ir nepritarti . Man gaila , kada NIEKO NEŽINANTYS ima vaidinti ” kovotojus ” ir dergia tyliai darančius realius darbus . Man jūs esate primityvūs piarčikai , kuriems ne vieta nei savivaldoje nei seime .

    • smirda kaip smirdėję

      o valstiečiai ministrai ir seimūnai nieko nepadarė reiškia ir balsuoti nėra prasmės. Mažeika iš vis čiūdinasi ant visos Lietuvos, kitas buvęs Navickas suprask jau konservatorius. Fui.

    • Fui ...mano žodelis :)

      Nieko panašaus , aš gyvenu pietiniame rajone ir taip kaip dvokė , tikrai nebėra . Matyt nežinote ir to, kad liberalūs seimo nariai tame tarpe ir Gentvilas , dabar ” kovotojas ” už mišką , laaaabai kovojo , kad Klaipėdos paketas įsigaliotų kiek galima vėliau 🙂 Verslas nespės pasiruošti 🙂 Nusibodo atviras veidmainiavimas ir tik ” akli ir kurti ” bei be kritinio mąstymo nesuvokia kas ” už ką ” kovoja ir kokius darbus daro . Aš domiuosi ir seniai , žinau kaip seime balsuoja mūsų seimūnai , žinau kas vyksta miesto taryboje ir matau ” visuomenininkus ” 🙂 Todėl Girskienė turės mano balsą per rinkimus į seimą . Seimui reikia kiek galima daugiau padorių žmonių .

    • mano neturės

      neturės ir mano pažįstamų iš Bandužių, nes matosi kas yra dviveidžiai ir kas yra šarlatanai 🙂

    • Švieskitės :)

      Aš ir rašiau , kad už Girskienę balsuos žmonės turintys kritinį mąstymą .:) Sėkmės aiškinantis kas yra šarlatanai ir ką reiškia dviveidžiai 🙂 Ar primityvai pletkina be argumentų ? Sėkmės 🙂

    • ko šviestis

      Girskienė su uostininkais taryboje, valstiečiai per IV metus tik cirkus krėtė ir Lietuvoje ir Klaipėdoje tai kaip sakoma šarlatanams vieta sveikatinant naivius žmones, administruojant daugiabučius, plečiant uostą ir t.t. Jau apšviestas kaip matot 🙂

    • Anonimas

      Girskiene valstiete. Valstieciu zaliuju vyriausybe siekia Giruliu miska iskirst. Ji juk su uostininkais kartu

  7. jūs rimtai

    į KRATC įdarbintas jaunuolis, perbėgėlis, konservatorius tipo vaidina jau seimo narį 🙂

    Reply
    • ...

      Tai tik parodo , kad politiniai nesubrendėliai yra gerbiami : konservatoriai su Petrošiumi , liberalai su Pranckiečiu . Aš , būdama šių partijų narė , sąmoningai nebalsuočiau ir parodyčiau ko verti šie ponai . Negerbia
      dirbančių partijai , negerbia ir rinkėjai .

  8. gyventojas

    tik ne uz valstiecius, kabutese zaliuosius, sugalvojo atimti is klaipedos 1 ir 2 melnarage, ten statyti isorini uosta, narkevicius tikrai nesugalvojo, kas uz jo nugaros stovi ir taip visiems aisku,ir dar iskirsti giruliu miska.

    Reply
    • .....

      Prasivėdinkit 🙂 Tokių nesąmonių seniai negirdėjau ….Prasivėdinus , pasiieškokite info nuo kada ir kas buvo valdžiose kada prasidėjo kalbos apie uostą .

    • valstiečių ministras Mažeika

      nestabdė geležinkelio plėtros ir Girulių miško kirtimo, taip kad valstiečiai KLAIPĖDĄ aplenkite

    • Ta

      Nesąmonė , išorinis uodtas , dar iki valstiečių buvo sugalvota , o ir koks skirtumas už ką balsuot , pinigus visi myli , ypač didelius .

    • sąmonė ir dar kokia

      Valstiečiai jų ministrai Girulių mišką iškirsti susirengė, o Girskienė kovoja su tarša, kaip donkichotas su malūnais, tipo važiuoja pas savo partiečių ministrų derėtis 🙂 Mirk iš juoko nuo tokio veidmainiavimo.

  9. Eikit sau

    Tik ne konservai.

    Reply
    • Ir ne liberalai

      su Pranckiečiu 🙂

  10. Nu bet nesakykit

    Konservu sarasas neblogai atrodo, bent jau man geda nebutu

    Reply
    • Anonimas

      Nu taip. Barbsys tikrai puosia konservatoriu sarasa. Geriausias is geriausiu.

    • aha

      vos tik perbėgo Petrošiukas tuoj KRATC-e jam vietelę surado, girdėjau Kaveckis jau baigia visas savivaldybės įmones „aplankyti”, pasikalbėti 🙂 o Barbšio nusikalbėjimas per liepos 6 jau legenda, miesto svečiai juokėsi už pilvų susiėmę

  11. Sigitas

    Tiesiog iki marazmo prieita t.y. neva yra kariuomenės vadas, o nėra „adjutanto”. O „adjutantas” iš kito politinio flango perbėgęs į malonesnę-geresnį politinį flangą kaip mat jau matuojasi uniformą ir neva pagatavas kariuomenės vadui nuolankiai tarnauti. Tik neaišku t.y. ar savo gerovei tarnaus, ar piliečiams?

    Reply
  12. Tomas

    Kkaikuma, Petrošius dar kojų neapšilo, bet karjeristas jau lipa per visų galvas. Galiu viena pasakyti, nėra nei vieno verto kandidato. Labiausiai nuvylė, nusigyvenusiu, nukvakusiu, Klaipėdos konservatorių sąrašas.

    Reply
  13. Klemensas

    Baisu ir net klaiku. Koncervai apsikakoję iki kaklo, liberalai -panašiai, valstiečiai – juodas arkliukas. Nebėra mieste rimtų, išmanančių politikų. Senieji per anksti nusirašė būtent tada kai įkopė į politikų aukso amžių, o jaunimas vapa kažką ko patys nesupranta. Kokios jų vizijos jei net apie savivaldą kalba nesąmones, bet laužiasi valstybę valdyti! Pažiūrėkite į sąrašus nepartinėmis akimis – kas jie, ką yra nuveikę, ką parašę, kokias idėjas iškėlę? Na, gerai kovojo su smarve (nes pačiai smirdėjo), bet ar to užtenka valstybei valdyti? Tiesa kiti net ir tiek neįstengė. Seimo nariai turi būti kaip filosofai, žinoti istoriją (bent jau savo valstybės), kultūrą, meną, mokėti bendrauti, o ne pataikauti arba visa gerkle rėkti, pagaliau bent jau turėti šiokių tokių intelektualumo užuomazgų. Parodykite bent vieną tokį arba bent jau panašų. Be noro patekti į įstatymus leidžiantį organą daugiau nieko nėra. tad taip ir rinksime, taip ir gyvensime.

    Reply
    • Evaldas

      O tai Puteikienė galėtų eiti į rinkimus.

    • Palmira Martinkienė

      Seimo nariai neturi būti nei filosofai, nei eruditai. Seimo nariai atstovauja GYVENTOJAMS, tad jų sudėtis daugmaž turi atspindėti gyventojų sudėtį. Tokia yra demokratijos esmė. Pas mus blogai yra tai, jog nėra politinės kultūros tradicijų, kaip, pvz., JAV. Ten tapti politiku ruošiamasi nuo jaunų dienų – per pagalbą rinkiminės kampanijos metu, pradedant nuo mažiausio laiptelio, vėliau pereinant į studijas, atstovavimą vietos politikoje etc. Kai kurios partijos ir pas mus bando perimti šią tradiciją, bet tam dar trūksta platesnio įdirbio. Įsitikinimas, jog Seime turi būti tik proto bokštai iš esmės yra klaidingas, prieštaraujantis demokratijos esmei, plius šį įsitikinimą dar palaiko ir dalis žiniasklaidos.

    • Elena

      Aš galvoju kaip Palmira . Todėl mano pasirinkimas aiškus – L. Girskienė , perėjo visus laiptelius .

    • nejuokinkite su Girskiene

      namų daugiabučius administruoja – jos verslas, su valstiečiais per IV metus ką padarė? cirkus krečia – neva ji kovoja prieš taršą o jos bendrapartiečiai šventi 🙂 Jau dabar kiek ji save parodė tai viskas. beje Andronova gražiai atskelidė jos požiūrį dėl taršos – ji pučia uostininkų dūdą ir su jais yra taryboje.

    • Elena

      Nesivarginkite šmeižti Girskienės . Pradėsiu nuo to JĄ RENKA GYVENTOJAI ir ne pirmą kadenciją . Verslu virto tada , kada administratorių nukamuoti daugiabučių gyventojai pradėjo ieškoti pagalbos 🙂 Ar jūs dirbate už dyką ? Nemanau …Andronova ? Jūs rimtai ? 🙂 🙂 🙂 Eilinis kartas kada dergia nieko nežinantys … O jūs už ką balsuotumėte ? 🙂

    • Girskienė

      su uosininkais taryboje, o anoje kadencijoje ji pabėgo iš tarybos nes buvo privačius ir viešus supainiojusi. Dabar per IV metus su valstiečiais valdžioje buvo, bet tik dėl akių su tarša kovojo. Andronova teisi ir parodė ką Girskienė iš tiesų pasakė.

  14. Molodec

    Konservatoriai uz perbegima Petrosiu pilnai pamalonino. KRATC darba itaise bedarbi, o dabar ir vienmandate dave naujokeliui. Senam konservatoriui taip nepasiseka. Tai savimi ar tauta tas perbegelis rupinasi?

    Reply
  15. klaipėdiečiai

    jau pasimokė, kad valstiečiai tai bėda ir jokios naudos, o ar reikalingi konservatoriai, ypač visokie perbėgėliai irgi didelis klausimas.

    Reply
    • Anonimas

      Klaipėdos valstiečiai ne bėda, o miesto NELAIMĖ

    • Greito naudojimo karjeristai

      Ypač ką tik iškeptas konservatorius, dabar uždarbiaujantis KRATC po to, kai tik tapo konservu, o prieš tai aprašinėjęs kiekvieną centro duobę. Eilinis karjeristas be principų.

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

ELTA

Arvydas Pocius palaiko iniciatyvą, kad gynybai būtų skiriama 4 proc. nuo BVP

Naujasis Nacionalinio saugumo ir gynybos komiteto (NSGK) pirmininkas, Klaipėdoje išrinktas konservatorius Arvydas Pocius sveikina verslo iniciatyvą šalies gynybai skirti 4 ...
2024-04-10
Skaityti daugiau

ELTA

Arvydas Pocius vadovaus Seimo komitetui

Seimas antradienį apsisprendė buvusį kariuomenės vadą, Klaipėdoje išrinktą konservatorių Arvydą Pocių skirti Nacionalinio saugumo ir gynybos komiteto (NSGK) pirmininku. Už ...
2024-04-09
Skaityti daugiau

Uostas ir jūra

Siekiama, kad „Independence“ dirbtų daugiau Lietuvos jūrininkų

Seimo Jūrinių reikalų komisija ketvirtadienį vykusiame posėdyje domėjosi, kokios šiuo metu yra sudarytos ir jūriniame sektoriuje veikiančios vykdomosios valdžios komisijos. ...
2024-03-28
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This