Ką kalba ir žada Danės apygardos kandidatai?

Politika, Svarbu

Klaipėdos jaunimo organizacijų asociacija „Apskritasis stalas” ir iniciatyva „Žinau, ką renku” ketvirtadienį surengė debatais pavadintą dvi valandas trukusį klausimų-atsakymų vakarą Danės viemandantėje apygardoje į Seimą kandidatuojantiems politikams.

Pateikiame konkrečius kandidatų teiginius, kuriuos pavyko išgirsti jų pasisakymu metu (renginyje nedalyvavo Lietuvos socialdemokratų darbo partijos kandidatas Rimvydas Kairys, Lietuvos žaliųjų partijos deleguota Liudvika Kuzminčiūtė  ir Lietuvos lenkų rinkimų akcijos – Krikščioniškų šeimų sąjungos kandidatas Aleksandr Michailov).

Giedrius Bindza, Palangoje gimęs 34-erių Darbo partijos kandidatas, baigęs matematikos ir verslo vadybos studijas

Partijos tikslas – Lietuvą padaryti patraukliausių šalių penketuke.

Mano sritis – mokesčiai, ekonomika. Turi būti mokesčių paprastumas, jų apskaičiavimo aiškumas ir atsakomybė prieš priimamus įstatymus, kai dabar jie keičiami greičiau nei spėjama susipažinti.

Gyventojų pajamų mokestis dabar yra iš trylikos skirtingųjų dedamųjų, reikia supaprastinti ir tik tada žiūrėti, kuris mokestis yra vertingiausias šaliai.

Visuomenė turėtų būti labiau įtraukta į politinį gyvenimą, todėl ir vienalyčių santuokų klausimas turėtų būti sprendžiamas referendumu.

Saulius Budinas, Šiaulių rajone gimęs 56-erių Liberalų sąjūdžio kandidatas, baigęs inžinieriaus-mechaniko specialybę

Tęsiu pradėtus darbus dėl Girulių miško išsaugojimo ir draustinio statuso suteikimo.

Uosto ir miesto santykiai turi būti reglamentuoti specialiu uostamiesčio statusą numatančiu įstatymu.

Savivaldai turi būti suteikta daugiau teisių.

Mokytojo darbo užmokestis – ne mažesnis kaip 1,5 vidutinio darbo užmokesčio, būtinas nuolatinis pedagogų kvalifikacijos kėlimas.

Užsienio politikoje nereikia būti pionieriais, reikia turėti bendrą ES ir NATO poziciją.

Dėmesys pirminei sveikatos priežiūrai, kur gydytojai gauna neadekvačius atlyginimas. Gydytojo atlyginimas turi siekti 3 vidutinius darbo užmokesčius, slaugytojų – 1,5.

Vienalyčių asmenų santuokai nelabai pritarčiau, bet turi būti galbūt partnerystė, „koks nors įteisinimas”.

Antanas Kontautas, Kauno rajone gimęs 60-metis Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos kandidatas, hidrobiologas

Turėtume tausojančiai naudoti gamtinius išteklius mišką, žuvį, dirvožemį.

Norėčiau, kad atsirastų pagalbos schemos smukiam ir vidutiniam verslui.

Progresiniai mokesčiai turėtų būti apsvarstyti, bet vargu ar Lietuva norėtų tokios socialistinės sistemos kaip Švedijoje.

Esu tradicinės nuomonės apie vienalyčių santuokas, esu konservatyvus.

Arvydas Pocius, Klaipėdoje gimęs 63-iejų Tėvynės Sąjungos – Lietuvos krikščionių demokratų kandidatas, turintis trenerio, karininko, politikos mokslų magistro išsilavinimą

Nuolat tarsiuosi su jumis savo biure numatytu laiku. 

Tęsiu pradėtus darbus saugumo ir diplomatijos srityje.

Sieksiu, kad Melnragė ir Giruliai būtų saugūs.

Švietime reikia elgtis kaip estams, kurie pasiėmė ir įdiegė suomių modelį. Reikia susigrąžinti Vakaruose studijas baigusius žmones ir integruoti juos į švietimo sistemą.

Emigrantus reikia kviesti grįžti taikant subsidijas ir lengvatas. 

Galima įvesti progresinius mokesčius suradus kompromisą.

Išorinio uosto Klaipėdoje neturi būti, jo plėtra turi būti į pietinę pusę.

Reikia pilnavertiškai vykdyti įsipareigojimus NATO.

Mes pasisakome už krikščioniškas vertybes, tradicinę šeimą, bet kitos turi būti aiškiai apibrėžtos teisiškai, kad nekiltų diskusijų ir ginčų.

Naglis Puteikis, Vilniuje gimęs 56-erių Centro partijos-tautininkų kanidatas, turintis muziejininko-archeologo išsilavinimą

Įstatymu sustabdytume Girulių miško kirtimą.

Įdiegti šiukšlių rūšiavimą kaip Skandinavijoje ir gyventojai turėtų mokėti pagal svorį, o ne pagal būsto plotą.

Stabdyti tokių įmonių kaip „Grigeo” taršą, uždrausti išmetimus – dar kartą bus teikiamas atitinkamas įstatymo projektas.

Sutramdysime finansines grupuotes, kurias remia stambiosios partijos.

Noriu grąžinti progresinius mokesčius.

Reikia nutraukti ydingą finansavimą privačioms švietimo įstaigoms. Taip diskriminuojami žmonės, kurie neturi galimybių leisti vaikus į privačias įstaigas.

Centro partija vienintelė reikalauja sugrąžinti visuomenės kontrolę teismams – tarėjus, nes dabar pati sistema prisižiūri save.

Užsienio politikoje reikia nevaryti baisingų žodžių, o sekti oria išmintinga Estijos prezidentės pozicija.

Esu už vienalyčių partnerystę, bet prieš santuokas, vaikų įsivaikinimą tokios šeimose, bet neturiu nieko asmeniškai prieš tokius žmones.

Romaldas Sakalauskas, Salantuose gimęs 63-iejų Lietuvos socialdemokratų partijos kandidatas medikas, turintis ir administravimo magistro kvalifikacinį laipsnį

Prioritetas prevencijai ir profilaktikai, kad nebūtų eilių gydymo įstaigose.

Turi būti sutvarkyti medicinos finansai. 

Reikia naikinti debiliškus, falšyvus kovo-balandžio mėnesio sveikatos apsaugos ministro įsakymus ir nutarimus. 

Reikia labiau apmokestinti kapitalą, tantjemas, dividendus.

Sau nestatau uždavinių tapti sveikatos apsaugos ministru.

Esu už vienalyčių asmenų santuoką, bet prieš vaikų įvaikinimą tokiose šeimose.

Nerijus Vitkauskas, Vilniuje gimęs 27-erių Laisvės partijos kandidatas, nenurodęs savo išsilavinimo

Matau dideles perspektyvas naudoti kompiuterius atveriant duomenis, taip pat ir aplinkosaugos tikslams. 

Sieksiu įteisinti, legalizuoti kanapes.

Švietimas – prioritetas numeris vienas, būtina investuoti į mokytojus, jų kompetencijos kėlimą, didinti atlygį iki 1,5 vidutinio darbo užmokesčio, užtikrinti gerą psichologinę būklę investuojant į specialistus, kurie konsultuotųsi, kalbėtųsi, padėtų jiems.

Esu už vienalyčių santuoką, visų žmonių teisės lygios, įstatymai turi galioti vienodai visiems žmonėms.

64 Comments

  1. Žinau viską

    Nejaugi niekas iš čia nepritariat Nerijui Vitkauskui. Išvaizda nėra priežastis, tai tik stilius ir į tai jus neturėtumėt kištis.
    Jis mąsto į priekį, nėra nutriušęs senas diedė kuriam jau senatviniai marazmai.

    Debatuose jis pasisakė visai neblogai (tikrai galėjo daugiau, jeigu ne jaidulys). Aišku kas žiūrėjo, matė koks jis yra įsitempęs ir žiauriai jaudinosi. Aš jau galvojau apsiverks prieš kameras, nes akys blizgėjo. Taigi, jeigu pažynotumėt Nerijų labiau, suprastumėt, kad jis yra sveiko, protingo, atsakingo mąstymo.

    Ir turėtumėt daugiau juo pasidomėti, o ne badyti pirštu į jo išvaizdą. Nu susitaikykite, jis bent jau atrodo šiuolaikiškai ir šukuosena nepakeičia žmogaus vidaus.

    Nepapirktas komentaras jeigu ka
    Ačiū už dėmesį

    Reply
    • IL

      Žolininkai, raminkitės. Čia jums ne jūsų žalio žiedo draugija

  2. Nezabitauskas

    Dangės apygardoje mano favoritų iš Dagio Krikščionių sąjungos nėra. Už ką balsuoti? Komentatorių palaikomas Sakalauskas – už gėjų santuoką. Kaip jums tai kvepia? Man – mėšlinai. Valstiečiai stato ant Skvernelio – tikrų tikriausio liberalo, o jie visi man nepriimtini. Lenkų padori laikysena tiktų, bet jie susidėjo su Klaipėdos rusų šovinistais… Anksčiau buvau puteikinis. Klaipėdoje Puteikis buvo daug gero nuveikęs (todėl ir priešų įsitaisė), bet Vilniuje tiktai beprasmiškai blaškėsi tarp prezidentūros ir Vilniaus merijos. Nors tokias figūras, kaip Puteikis ar Gražulis, seimui turėti labai sveika, bet nežinau, šįkart gal teks biuletenį sugadinti.

    Reply
    • Panašiai galvoju ir aš :)

      Balsuodavau už Puteikį . Nusivyliau ,supratau liko tikslas tik vienas ” dirbti ” seime ir jokio skirtumo su kuo : buvo konservatorius , paskui Puteikis + , Centro , Centro + Tautininkų , tiko ir Krivickas ir Guoga ir Janutienė ir Kručinskienė , dabar ir Puteikienė 🙂 Bus ir Prezidentas ir Vilniaus taryboje , na vienu žodžiu – NE . Socialdemokratai Sakalauskas – NE , liberalai , ypatingai žali , konservatoriai ir darbo – Ne . Liko tik ” valstiečių ” kandidatas . Argumentų sau turiu pakankamai , mano galva ” valstiečiai ” ir lenkai, šiai dienai , daugiausia dirbo Lietuvai ir jos žmonėms .

  3. Andrius

    Laiko, atsakomybės naštos ir daugelio kitų dalykų bei aplinkybių, įgyvendintų projektų bei nuveiktų darbų patikrintas gydytojas Romaldas Sakalauskas. Jau tikrai pakaks puteikių, budinų bei kanapių fanų, o garbingam mūsų karvedžiui tikrai būtų laikas ramiai pasidžiaugti senjoro gyvenimu. Už Sakalauską!

    Reply
    • Žinau viską

      Kalbi lyg būtum papirktas

  4. Rita

    Puteikiaui laikas pradėti dirbti Klaipėdoje, Puteikeinei taip pat. Jokių šeimyninių „rangų” seime. Antanas Kontautas, kurio žmona teisiama už machinacijas licėjuje- absoliučiai nepatikimas. Jei pateks, užkelių dienšų LVŽS išduos, jei kokio posto negaus…Liudvika Kuzminčiūtė darbšti, dora, bet ji-viena, ne toje partijoje, nemoka dirbti komandoje. Duosiu savo balsą TIK daktarui Romaldui Sakalauskui. Skaudu , kad šį darbštų, dorą išstūmė iš vadovo kėdės buvęs blogiausios ligoninės Lietuvoje-, Šilutės ligoninės, nevykėlis daktaras Darius Stepukonis. Ši ligponinė mirusios pacientės artimiesiems turi sumokėti keturiasdešimties tūkst. eurų sumą. O kiekskundų Stepukonio daktarai gaudavo dėl kyšių, nežmoniško elgesio su pacientais? Kai moteris mirė, tuometinis Šilutės ligoninės vadovas buvo Stepukonis… Apie liberalus, darbo partiją , netradicinius su šiaudo skrybėlemis ir smirdančiais plaukų kuokštais – net nekalbu!. O tas Uspaskio Darbo partijos jaunasis naarys, teigiantis, kad yra mokesčių specialistas, tegul pastudijuoja Uspaskio nusikaltimus, mokėjimą vokeliuose.. Koks jis lietuvis, kad balsuoja už tą Rusijos bemokslį kniazių Viktariuką- Rasputiną ?

    Reply
    • Žinau viską

      Ė, neturėtum žeminti kitų dėl jų išvaizdos. Nerijus atrodo kaip normalus, jaunas (protingesnis už tave) pilietis. Visie šie komentarai lyg jie būtu papirkti…
      Jis bent jau atneš lietuvai ko nors naujo

  5. Rinkėjas

    Geriausiai pasirodė R.Sakalauskas!

    Reply
  6. Ugne

    Daugelis tik uz R. Sakalauska .Tai zmogus is didziosios raides

    Reply
  7. Už Puteikį

    Garsiai, aiškiai ir užtikrintai kalba.

    Reply
    • Tik ne

      Puteikis – Garsiai, aiškiai ir užtikrintai kalba. TAČIAU JAU KELETĄ KADENCIJŲ JIS TIK KALBA.Kokių realiai darbų yra padaręs, kuo padėjęs Klaipėdai. Jis yra socialistas veikiantis revoliuciniu plėčikavimo būdu, t.y. atimti ir padalinti. Tai jau buvo padaryta prieš beveik šimtą metų. Komunistai išžudė, ištrėmė žmones atėmė jų turtą. Į ką šis turta virto vėliau? Buvo sunaudotas, sudraskytas, sunaikintas. T.y. atimti nekilnojamo turto objektai buvo nugyventi…. Puteikis nesiūlo nieko, tik apmokestinti daugiau uždirbančius, atimti turtą ir padalinti. Jis nesiūlo kurti, ne siulo apiplėšti turtingesnius.

  8. Birute

    Klaipeda žlugus visapusiškai. Ogi buvo pats mylimiausias miestas. Didziuodavaus juom. Ateities nebematau…

    Reply
    • Žinau viską

      Aiii aš jums pavydėčiau dėl nerijaus

  9. Niekad

    gyvenime nemačiau asilo su kostiumu, skrybėle ir makaronais ant ausų.:D)

    Reply
    • Žinau viską

      Ha, kaip juokinga kai gyveni atsilupęs akmens amžiūje
      Man įdomu kaip tu gyveni nieko nepasiekęs

  10. klaipėdietė,Danės apygardos rinkėja

    Geriausiai iš visų kandidatų į Seimą padarytų darbų matosi Respublikinės ligoninės iškilę pastatai . Iš atsilikusios ,skolose skendinčios gydymo įstaigos padaryti tokią ligoninę ,gali tik žmonės , turintys įgimtą užsispyrimą , darbštumą , supratimą,kad žmonių ligas net palatų sienos gydo . Gerb.R.Sakalauskas būtų geriausias klaipėdiečių atstovas Seime nuo Danės apygardos . Vieni žmonės moka daug ir gražiai KALBĖTI ,kiti -daug ir nuoširdžiai DIRBTI . Ar gražiai kalbėtojų reikia daugiau ,ar rimtai ir atsakingai dirbančių ?! Pasirinkimas apygardoje didelis ,taigi kiekvienam rinkėjui pagal skonį !?

    Reply
    • Nuomonė

      Manau, kad vienintelis realus kandidatas Romaldas Sakalauskas.

    • Klaipėdietė

      Pritariu. Darbai kalba už žmogų. O R.Sakalausko darbai Klaipėdai akivaizdūs. Nusmurgusi, skolose paskendusi ligoninė virto klęstinčia, jaunus daktarus pritraukusia, pagarbą žmogui puoselėjančia gydymo įstaiga. Atsimenu, kaip , pati atvykusi savo mašina, su skausmais buvau išsiųsta iš KU mėlinanosio daktaro, konstatuojant, kad ne jų budėjimo diena. Respublikinės ligoninės personalas labai aiškiai pasakė, kad ,,mūsų vyriausiasis gydytojas draudžia išsiųsti atvykusį pagalbos žmogų, kad ir ne budėjimo diena. O jei žmogui pakeliui kas atsitiks?”. Aš visus raginu balsuoti už šį kandidatą ir tikėtis, kad išrinktas į seimą neužmirš ir neišduos Klaipėdos.

  11. Teks balsuoti

    Už Puteikį. Vienintelis kalbėjo konkrečiai.

    Reply
    • Irena

      Aš taip ir nesupratau ką jis veikia ir ką nuveikė Seime? Kaltino daug, o savo darbų neparodė.

    • Žinau viską

      Sekmės… būnant… nu durnu, kitokių žodžių neturiu

  12. Danės apygardos gyventojas

    Šį kartą niekas neapgaus ir neįtikins kad puteikis ir visa jo marga šutvė verta pasitikėjimo. NIEKO ničnieko nepadarė per šiuos metus išskyrus, kad blaškėsi su valstiečiais valdžioje, visus mulkino, o dabar vaidina kovotoją. Visi kas turite mąstymo, gana, vyt lauk Puteikį kaip Gargždiškiai išvijo Gražulį.

    Reply
  13. Dovilė

    Balsuosiu už Kuzmičiūtę, nes ją pažįstu ir žinau – tai protingas, nuoširdus ir sąžiningas žmogus. Ji tikrai bandys spręsti žmonių problemas, nenusisuks nei nuo vieno į bėdą patekusio. Jau tikrai nusibodo tie alfa patinai valdžioje su jų potraukiu pinigams ir tuščiais pažadais.D

    Reply
    • sveikinu

      ta kaip ji ten kuzmičiute turės 1 balsą 🙂

    • Klaipediske

      Kodel mineta ponia ruosiasi i Seima? Iki siol nieko negirdejome apie jos veikla, jauciasi, kad „zalioji ” pasidare tik pries rinkimus. Nieko pries ja neturiu ,tik reikia aiskumo, kas uz jos nugaros, kas ja stumia Seiman ?

  14. Artiomas

    Tik už Centro partiją, kuri reikalauja nesityčioti iš sergančių, neuždaryti ligoninių. Gydyti ne tik koronavirusių susirgusius. Valstiečiai, Veryga pasuko lengviausiu keliu- įvedė tvarką, kuri tiktų Italijai, Ispanijai, kurioje siautėjo epidemija. Lietuvoje, kaip ir Latvijoje, dėl geresnio gyventojų imuniteto sergamumas buvo visai kitokios apimties. Latviai stebėjo savo šalies gyvenimą ir priiminėjo sprendimus tinkamus šaliai, o mes su Veryga, Skverneliu – pasirinkome Italijos variantą. Todėl labai palaikau Krivicko peticiją ir didžiuojuosi klaipėdiečiais, kurie dalyvavo Vilniuje, mitinge. Bukų, bailių politikų, kokiais pasirodė valstiečiai, nereikia, jie tik daro žalą valstybei ir žmonėms.

    Reply
    • Artiomui

      Oi kaip viską žinote ir ką priimti ir ką daryti 🙂 kodėl tik komentaruose , o ne sveikatos ministerijoje ? Ar žinote visus faktorius lėmusius vieną ar kitą pasirinkimą ? Nemėgstu visažinių , atsiprašau , todėl mano nuomone , po mitingo ir peticijos , balsuoti už centristus , reiškia savęs negerbti . Mano brolis per karantiną buvo gydomas ligoninėje , jis širdininkas . Greitoji – reanimacija – palata – pasveikus namai . Turėjome sutartą vizitą pas kardiologą iki karantino . Paskelbus karantiną , slaugytoja paskambino , viską paaiškino , pasakė paskambins po karantino atšaukimo . Tik atšaukus , perskambino sutarėme naują terminą ir vėl buvo priimtas – Jūrininkų ligoninėje viskas vyko . O ar žinote jog Latvijoje buvo paskelbta ypatingoji padėtis ? 🙂 Krivicko prieš rinkiminį šou nepalaikau – turiu visai kitus faktus , realius faktus dėl gydymo .

  15. -----

    Aš už Puteikį nebebalsuoju po ” draugystės ” su Krivicku , bet vis abejojau . O kada pamačiau Krivicko peticiją , tarp mitinguotojų Vilniuje tą seniūnaitę , tvirtai nusprendžiau atia Centro partijai , atia Puteikiams .

    Reply
    • Saulė

      Pritariu

  16. Yra daug priežasčiu nedalyvauti debatuse

    Tai ką sirgti neturi teises jai debatai?
    Temperatura garantutai ta diena nepasikels?
    Dantys neskaudės? Ir kt ……

    Reply
  17. Vladas

    Akivaizdus lyderis debatų buvo Puteikis. Net nedvejodamas balsuosiu už jį!

    Reply
    • Anonimas

      Akivaizdu, kad jums patinka visokio plauko profanai.

    • Noriu šou

      Puteikiui diskusijoje kelią į Seimą valė N. Puteikienė, kažkaip man neskaniai pasirodė ta šeimyninė ranga, savotiškas šeimos spektaklis. Nemanau, kad čia nusikaltimas, todėl pritariu siūlymui -tegul į kitus susitikimus visi kandidatai atsiveda savo žmonas ir surengia panašius šou.

    • Žinau viską

      Papirktas

  18. Romas

    Apgailėtini debetai: neverta nei dalyvauti, nei žiūrėti. Puteikių ir nukvakusių bobelkų šou.

    Reply
    • Klaidas

      Puteikis ir kaip politikas stiprus, ir kaip žmogus nuoširdus. O žmona – dar vienas didelis pliusas jam.

  19. Kužmičiūtė

    Tai yra geriausias kandidatas. Psitikiu ja.

    Reply
    • ....

      Kvailinate rinkėjus ? Asmuo negebantis dalyvauti net debatuose , geriausias kandidatas ? Juokaujate ? Ką ji sugebėtų nuveikti seime ? Medžiui padainuoti ar plakatą palaikyti ? Savo nuostatas su kuriomis keliauji į seimą reikia ginti , reikia kalbėti ir argumentuoti , o ne po medžiu pastovėti . Aš taip manau .

    • ?

      Na ir kur buvo tas ” geriausias ” kandidatas ? Gal ji taip ir seimo posėdžius lankytų ? Rinkite mane , o aš net debatuose nedalyvauju ? Apgailėtina .

    • Balsuosiu

      Tik už Kuzmičiūtė. Nesvarbu kad nedalyvavo. Reiškė rimta priežadtis buvo

  20. Jai norime išgyventi Klaipėdoja ir kad uostas nesunaikintu miesto

    Balsuokim už KUZMIČIŪTĖ .AČIŪ

    Reply
    • ?

      Ir kur buvo ponia Kuzmičiūtė ? Kodėl nedalyvavo debatuose ? Nieko negirdėjau iš PAČIOS Kuzmičiūtės ….Todėl netikiu nei vienu komentuojančiu …Ar paaiškinau ? NETIKIU ..

    • Žinau viską

      PAPIRKTA

  21. Balsuosiu už Kuzmičiutė

    TIKRAI DARO. Dėl medžių išsaugoimo. Dato kad sustabdyti Girulių iškirtimą. Garo kad nebutu įšorinių uostu..Daro…..iš ju tik viena daro ką gali. Rašo rezoliucijos. Pikėtoja… širdimi tikrai už Kužmičiutė

    Reply
    • nebalsuosiu

      jau vien dėl to, kad nedalyvavo debatuose

    • Balsuosiu už Kuzmičiutė

      Pasitikiu ja. Tikrai neparsiduos už $$$$$.laikosi savo pozicijos. Kad nedalyvavo tai visi žino juos pocicija. Už švaria aplinka. Už medžius. Ne -įšoriniam uostui

    • Žinau viską

      Kas rašo už kuzmičiutę yra 100% papirkti

  22. Įdomu

    Man įdomu kaip Budinas gaus pedagogų balsus, sulyginęs jų atlyginimą su slaugytojų ???

    Reply
    • išprotėjai?

      ŠMM nustato mokytojų algas ir finansus skiria, ot tauta, net žalio suvokimo neturi, o tipo komentuoja.

  23. Liūdnas Vaidzelis

    Klaipėda rinks kandidatus kurie kažko norėtų, galvotų, siektų jei patektų į Seimą, bet ką konkrečiai siūlo padaryti Klaipėdos miestui? Patiko šitas, A.Kontautas, kuris tiesiai šviesiai sako – nieko nedarys, tik NORĖS, kad savaime atsirastų – „…Norėčiau, kad atsirastų pagalbos schemos smukiam ir vidutiniam verslui…”, o kokios, kaip iš kur ir ką darys kad jos „gimtų” dievai atsakys-atsisės seimo kėdėje ir brandins mintį. Klaipėdoje nėra, pasirodo, jokių problemų, o pliurpalizmas apie Grigeo, Girulius ir pietinį uostą kurie jau 3-5 metai planuoti ir procesai senai vyksta tik iki šiol ten nei vienas jokio net mažojo pirštelio nepajudino. Tai ką jau ten beveiks? Apgailėtinas renginys ir dar labiau kandidatai, ateitis miestui aiški nes kitose apygardose dar liūdniau.

    Reply
    • Niekuo ne prastesnis

      už kitus kandidatus ponas Kontautas , pirštelio . Kaip supratau pirštelių nejudins ypatingai nei vienas . O kur likę 3 kandidatai ? „Žaliai žalia ” Kuzmičiūtė ? Iš vis neturi ką pasakyti ? Puteikis jau juokina , koncervatorius dar tik tarsis …liberalai ir socdemai niekada nedomino , o jau socdemo Sakalausko pasisakymas …joooo , liko tik Kontautas , nors nenusišnekėjo .

    • ezys

      jei pasiulytu kazka konkretaus, tai greiciausiai butu melagingas pazadas, ypac jei kandidatui nesviecia buti valdancioje daugumoje, nesakau, kad vienas Seimo narys is vis nieko negali, bet tikrai negali to, ko jus tikriausiai norite, kad jis pazadetu 😉

    • .....

      Manau panašiai kaip „ežys ” 🙂 Todėl ir rašau Kontautas aiškiai pasakė kaip norėtų , manau ir dirbtų seime savo ” norų ” įgyvendinimui 🙂 Nenusišnekėjo ….O tie pažadai , pažadai ….

    • Tas pats

      Na , man vaizdelis , blyn, neblogas, nes kandidatuoja Romaldas Sakalauskas, kuris savo darbu Klaipėdoje įrodė, kad jis darbštus, sąžiningas, perspektyvus žmogus. Pasižiūrėkite kokios puikios gydymo sąlygos sukurtos jo vadovavimo laikotarpiu Respublikinėje, senoviškai vadinamoje Raudonojo kryžiaus ligoninėje. Surinkti puikūs gydytojai, garantuota puiki slauga ir kvalifikuota pagalba. Reikia jo Seime, tikiu, kad jis atstatytų , atkurtų sugriautą sveikatos apsaugos sistemą. Balsuokime už Romaldą Sakalauską.

  24. Genutė.

    Debatų formatas buvo kiek nuobodokas, bet Puteikis pralinksmindavo kalbedamas nesamones, šaukdamas. O kontruktyviai vertinant – balsuosiu už Saulių Budiną. Pasirodė protingiausias ir artimiausias Klaipėdai.

    Reply
    • p. Genute

      Jūsų valia, bet miesto valdžioje dar niekada nebuvo tokio įžūlaus sukčiaus nei administracijos direktoriaus, nei parsidavėlio miesto tarybos nario , kombinatoriaus ir melagio kaip Budinas. Kalbėti , tiesa išmoko, bet reikėtų įsiklausyti ką sako – grynas melas ir jis už nieką neatsakingas, tik parašus ant visko dėdavo , o dabar dėl visko kalti tik kiti – skyriai, specialistai, darbo grupės, miesto taryba nors buvo su Grubliauskui viena Co.

    • Nuomonė

      Budinas savo „atidirbo” Klaipėdoje, gana…

    • Gerdas

      pritariu, nors bus daug šūdmalių, kurie stengsis jį juodinti, nes negavo iš Budino savivaldybės biudžeto, t.y. mūsų visų pinigų, už neaiškius darbelius. Verčiausias šioje apygardoje tik Budinas.

    • Klaipėdietė

      Baisus Jūsų pasirinkimas. Nespręskite pagal televizinius debatus. paklausinėkite Klaipėdoje, kas girdėti apie šį kandidatą.

  25. Tomas

    Žiūrėjau 10 min ir išjungiau, nes „kandidatai” apgailėtini. Kaip taip mąstančius galima.leist! net kandidatuoti?????

    Reply
    • ezys

      leist kandidatuoti galima visus, kurie atitinka istatymuose nustatytus kriterijus, jei nepatinka – nebalsuokit, jei nera geru kandidatu – kandidatuokit pats ir balsuokit uz save 😉

    • Regina

      Surinku.

    • Anonimas

      Pritariu

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Svarbu, Sveikata

Baimes kėlusiam projektui pritarta vienbalsiai

Klaipėdos meras Arvydas Vaitkus ketvirtadienį miesto Tarybos posėdžio metu dar kartą patikino, jog dėl sumanymo paliatyvios slaugos paslaugas vaikams teikti ...
2024-04-25
Skaityti daugiau

Politika

Petras Gražulis vadovaus Donaldo Trumpo rinkiminiam štabui Lietuvoje

Iš Seimo narių per apkaltą pašalintas Gargžduose išrinktas Petras Gražulis praneša kartu su Amerikos lietuvių bendruomene, remiančia kandidato į JAV ...
2024-04-10
Skaityti daugiau

ELTA

Arvydas Pocius palaiko iniciatyvą, kad gynybai būtų skiriama 4 proc. nuo BVP

Naujasis Nacionalinio saugumo ir gynybos komiteto (NSGK) pirmininkas, Klaipėdoje išrinktas konservatorius Arvydas Pocius sveikina verslo iniciatyvą šalies gynybai skirti 4 ...
2024-04-10
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This