LKL tikisi stipresnio „Neptūno”

Sportas

Per sekmadienį „Švyturio“ arenoje 17.20 val. prasidėsiančių „Betsafe-LKL“ čempionato rungtynių, kuriose susitiks Klaipėdos „Neptūnas” ir Kauno „Žalgiris”, pertrauką vyks SIL-Karaliaus Mindaugo taurės turnyro burtų traukimo ceremonija. Jos metu paaiškės turnyro ketvirtfinalio poros, kurios vasario 17-18 dienomis pirmą kartą rungsis Klaipėdos „Švyturio“ arenoje.

Dvikovą Klaipėdoje stebės bei burtų ceremonijoje dalyvaus ir Lietuvos krepšinio lygos (LKL) generalinis sekretorius Romualdas Brazauskas, kurį pakalbino bcneptunas.lt.

„Tikimės, kad su naujais vadovais „Neptūnas“ ateinančiais sezonais bus dar stipresnis nei dabar”, – sako Romualdas Brazauskas. bcneptunas.lt nuotr.

„Neptūnas“ galiausiai pateko į naujų savininkų rankas. Kaip LKL vertina šias permainas?

LKL aktyviai stebėjo vadovybės pasikeitimo procesą. Lygai svarbiausia – klubo stabilumas. Neabejojame, kad „Neptūnas“ pateko į patikimas rankas ir toliau džiugins pamario krašto žiūrovus pergalėmis. Vilniuje, LKL būstinėje, sulaukėme svečių – naujų „Neptūno“ vadovų vos šiems perėmus klubo kontrolę. Vadovai pristatė savo ateities viziją ir tikslus. Mus labai nudžiugino naujų vadovų profesionalumas ir ryžtas dirbti klubo labui.

Pasikeitimai vadovybėje ne tik išsaugojo konkurencingą komandą. Tikimės, kad su naujais vadovais „Neptūnas“ ateinančiais sezonais bus dar stipresnis nei dabar. Tamsiausios dienos, kai klubas buvo ant bedugnės krašto, jau praeityje. Džiugu, kad konfliktuojančios pusės rado bendrą sprendimą. Dabar klubo vadovai, o labiausiai treneriai ir žaidėjai gali skirti visą dėmesį tiesioginėms savo pareigoms bei darbui.

Ar po krizės bei dėl prarastų žaidėjų Juano Palacioso, Arno Butkevičiaus ir Mindaugo Girdžiūno „Neptūnas“ bus pajėgus konkuruoti su stipriausioms LKL komandomis?

Mes matome, kad, nepaisant komandos sudėties pasikeitimų, „Neptūnas“ išlaikė savo pozicijas. Mūsų žiniomis, klubo vadovai mąsto apie komandos stiprinimą dar šį sezoną. Taigi, sirgaliai neturėtų baimintis prastesnių rezultatų nei sezono pradžioje.

„Neptūnas“ namie susitiks su „Žalgiriu“, kurį pirmajame rate savo aikštelėje įveikė. Ar šios rungtynės parodys tikrąjį dabartinio „Neptūno“ veidą?

„Žalgiris” yra išskirtinis varžovas visoms LKL komandoms. Galime pasamprotauti. „Žalgiris“ šią savaitę žaidė dvejas Eurolygos rungtynes, o jos trečioms savaitės rungtynėms jėgų neprideda. Neptūniečiai taip pat turėjo neplanuotai varginančią kelionę į Turkiją. Nepaisant to, „Neptūnas“ turi puikią galimybę mesti iššūkį daugkartiniams LKL čempionams.

Per šių rungtynių jų pertrauką vyks SIL-Karaliaus Mindaugo taurės turnyro ketvirtfinalio burtų traukimo ceremonija. Kodėl nusprendėte pasirinkti neįprastą burtų traukimo vietą ir laiką?

Burtų traukimo ceremoniją vykdyti Klaipėdoje pasirinkome neatsitiktinai –„Švyturio“ arenoje vyks finalo ketverto varžybos. Be to, tokios ceremonijos įdomios žiūrovams. Elitinės pasaulio sporto lygos tokias ceremonijas transliuoja tiesiogiai. Mes pirmą kartą suteiksime žiūrovams galimybę stebėti šį reginį „Švyturio“ arenoje. Be to, burtų traukimo ceremonija bus tiesiogiai transliuojama per BTV televiziją. Šį turnyrą rengiame trečią kartą ir jis žavi publiką dėl netikėtų ir išskirtinių sprendimų. Tad burtai per rungtynių pertrauką – dar viena naujovė, kuri bus patraukli žiūrovui.

SIL-Karaliaus Mindaugo taurės turnyro finalo ketvertas pirmą kartą vyks Klaipėdoje. Kas lėmė sprendimą jį organizuoti „Švyturio“ arenoje?

Didžiausi nuopelnai – „Neptūno“ klubui. Matome, kad klubas daugybę metų dirbo kryptingai siekdamas pritraukti kuo daugiau žiūrovų į rungtynes. Dabar „Neptūno“ namų rungtynės yra vienos iš labiausiai lankomų Lietuvoje. Uostamiesčio komanda įrodė rezultatais, o žiūrovai – lankomumu, kad yra verti turnyro Klaipėdoje. Dėl Karaliaus Mindaugo taurės buvo kovojama Vilniuje, vėliau – Kaune. Norime, kad šią šventę pamatytų ir Vakarų Lietuvos žmonės.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Sportas

„Neptūnas“ pralaimėjo autsaideriams

Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ komanda šeštadienio vakarą Klaipėdoje nutraukė net keturiolikos pralaimėjimų seriją Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“). Aurimo Jasilionio auklėtiniai rezultatu ...
2024-04-27
Skaityti daugiau

Sportas

„Neptūno“ pergalių seriją nutraukė kėdainiškiai

Klaipėdos „Neptūnas“ pirmadienio vakarą savo arenoje rezultatu 79:92 (26:24, 20:21, 12:20, 21:27) krito prieš Kėdainių „Nevėžį-Optibet“. Šeimininkai pirmieji truktelėjo į ...
2024-04-22
Skaityti daugiau

Fotoreportažai, Sportas

„Neptūnas“ 50 minučių trileryje įveikė „Žalgirį“

Įsibėgėjusio Klaipėdos „Neptūno“ įspūdingo grožio trileryje, trukusiame 50 minučių, trečiadienį nesustabdė ir Kauno „Žalgiris“. Georgios Vovoro kariauna gausiai susirinkusių uostamiesčio ...
2024-04-17
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This