„Fashion bazaar” mados mugė – ir Klaipėdoje

Verslas

Jau rytoj, šeštadienį, kovo 3 d., Klaipėdos „Švyturio” arenoje pirmą kartą vyks žinomiausia mados mugė „Fashion Bazaar”. Renginys į bendrą erdvę sukvies visus uostamiesčio stileivas ir pakvies pasiruošti artėjančiam pavasario – vasaros sezonui, sakoma pranešime.

Renginio organizatorė ir UAB „Inži Group” vadovė Ingrida Rutkauskaitė – Naujokė teigia, kad Klaipėda visuomet buvo ir yra miestas, kuriame netrūksta mados ir stiliaus mylėtojų, todėl šis renginys privalėjo atsirasti ir čia.

„Kaskart vykstant mugėms Vilniuje ir Kaune sulaukdavome nemažai prašymų, kad ši mugė būtų organizuojama ir uostamiestyje. Todėl labai džiaugiamės galėdami pasakyti, kad „Fashion bazaar” ateina ir jis ateina dar didesnis bei įdomesnis nei anksčiau! Labai tikimės, kad klaipėdiečiams patiks tai, ką mes paruošėme ir pateisins šio miesto stileivų lūkesčius, – pranešime  cituojama I. Rutkauskaitė – Naujokė.

Teigiama, kad pavasarinė mados mugė pakvies ne tik susitikti su visų pamėgtais ir gerai žinomais Lietuvos kūrėjais, bet ir pradžiugins ypatinga, moterims skirta socialine akcija, kurios tema „Moterys, atraskime meilę sau”.

Geriausi ir žinomiausi savo sričių specialistai ves penkis nemokamus seminarus, kurių metu bus pasakojama apie sveiką gyvenseną, meilę sau ir  stiliaus kūrimą, vyks šukuosenų bei makiažo pamokos.

Daugiametė mugės dalyvė ir naujos kartos dizainerė Diana Paukštytė sako, kad Klaipėda yra tas miestas, kuriame gyvena itin stilingi žmonės ir kuriame labai trūksta tokio tipo renginių. Ji džiaugiasi, kad šioje mugėje galės tiesiogiai susitikti, pabendrauti su klientais ir pristatyti savo naujausios kolekcijos drabužius.  „Spalvų mano kūryboje nedaug, o labiausiai dominuojanti – juoda. Tad maloniai kviečiu visus užsukti ir išsirinkti  kad ir juodą suknelę, tiksiančią pavasariui ar vasarai, pabrėžiančią moteriškumą bei eleganciją”, – apsilankyti mugėje ragina dizainerė.

Šeštadienį nuo 10 iki 18 val. Klaipėdos „Švyturio” arenoje vyksiantis „Fashion bazaar” yra pirmasis Lietuvos valstybės šimtmečiui paminėti skirtas renginys.

Kitos dvi šventinės mados mugės vyks Vilniuje (Parodų rūmai „Litexpo” kovo 16 – 17 d.) ir Kaune („Žalgirio” arena kovo 31 d.).

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Regionas

Palangą okupuos žymiausi šalies dizaineriai

Naujos mados idėjos ir gyvas bendravimas su mados dizaineriais tampa ypač laukiami šiais metais. Pasirinkusių atostogauti Lietuvos pajūryje, Palangoje, penktadienį ...
2020-07-24
Skaityti daugiau

Fotoreportažai, Miestas

Madų šou - didžiuliame biure

Klaipėdos mados savaitė baigėsi tarptautiniu madų šou – kolekcijas pristatė 11 dizainerių iš Lietuvos, Latvijos ir Estijos. „Fashion Week Klaipėda“ šiais metais finaliniam renginiui pasirinko neįprastą, darbinę aplinką – biurą.
2019-10-13
Skaityti daugiau

Verslas

Kalėdinėje mugėje - ir Erikos Vitulskienės „plius" dydžio kolekcija

Jau šį sekmadienį, gruodžio 9 dieną, Klaipėdos „Švyturio” arenoje vyks kalėdinė „Fashion bazaar” mados mugė. Organizatoriai tikina, jog šiemet renginys ...
2018-12-06
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This