Meistrą galima išsikviesti vos kelių mygtukų paspaudimu

Verslas

Naują paslaugą pradėjusi teikti kompanija „PortalPRO“ gyventojams siūlo profesionalius meistrus išsikviesti per mobiliąją aplikaciją. Pranešime spaudai teigiama, kad su „PortalPRO“ elektronine platforma bendradarbiaujantys meistrai yra sertifikuoti, o visiems atliktiems darbams suteikiama garantija.

„Tai ir yra pagrindinis mūsų pranašumas. Garantuojame, kad darbus atlieka profesionalai, nes patys atrenkame geriausius savo sričių specialistus, tikriname jų kvalifikaciją. Meistrą į butą išsikvietę gyventojai gali būti dvigubai ramūs, mat darbų kokybė yra kontroliuojama, o darbams suteikiame garantiją. Iš šios srities aktyviai vaikome ir „šešėlių teatrą“. Mūsų platformoje visi darbai yra skaidriai registruojami, apskaitomi, mokami mokesčiai valstybei“, – cituojamas „PortalPRO“ generalinis direktorius Dalius Šimaitis.

Santechnikos darbai, buitinės technikos pajungimas, langų ir durų remontas, valymo darbai, buto apdaila – tai tik dalis darbų, kuriuos atlieka su „PortalPRO“ bendradarbiaujantys meistrai. Šiuo metu „PortalPRO“ meistrai daugiausia pasiūlymų gali pasiūlyti Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje, tačiau žadama, kad dar šiemet veiklos darbų geografija bus plečiama.

Norint pasinaudoti šia paslauga ir išsikviesti meistrą reikėtų atsisiųsti ir išmaniajame telefone ar kitame įrenginyje įdiegti mobiliąją „PortalPRO“ aplikaciją, skirtą klientams. Čia pasirinksite darbą, kurį norite atlikti savo namuose ir užpildysite užduotį, skirtą meistrui. Per kelias valandas gausite pasiūlymų iš skirtingų meistrų su nurodyta darbų kaina ir pasirinksite jums tinkamiausią. Atvažiavęs meistras atliks darbus, atsiskaitymas už juos – internetu.

Šių metų liepą pradėjo veikti ir naujoji „PortalPRO“ platformos dalis, kuri tiesiogiai sujungė gyventojus su meistrais. Darbų pasiūlymų meistrams sistema „PortalPRO“, amatininkams siūlanti įvairius darbus daugiabučiuose namuose, sėkmingai veikia jau dvejus metus.

„Šioje srityje esame ne naujokai. Nuosekliai dirbdami subūrėme įvairių profesijų meistrų bendruomenę, kurios gretos nuolat auga“, – sako D. Šimaitis.

Per paskutinius metus bendras užsiregistravusių sistemoje meistrų skaičius augo tris kartus: nuo 1108 iki 4795. Registruotų „PortalPRO“ partnerių skaičius ūgtelėjo nuo 371 iki 1099. Daugiau nei dvigubai augo ir aktyvių sistemos partnerių kiekis, kurie gauna darbų pasiūlymus. Tokių meistrų per metus padidėjo nuo 322 iki 728.

Nuo šiol „PortalPRO“ klientams siūlo profesionalaus meistro konsultaciją, kuri padeda įvertinti darbo poreikį ir taip sutaupyti laiko bei pinigų. Dar prieš ieškodami problemos ar remonto sprendimo, klientai gali užsisakyti meistro konsultaciją ir tokiu būdu tiksliau įsivertinti bei susiplanuoti darbus.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This