Mirė gydytojas Albertas Albertjanas

Miestas

Sekmadienį mirė žinomas uostamiesčio visuomenininkas, gydytojas ir Klaipėdos rajono politikas Albertas Albertjanas. Jis ėjo 55-uosius metus.

Albertas Albertjanas. Algirdo Kubaičio nuotr.

A. Albertjanas buvo Klaipėdos armėnų bendruomenės „Van“ pirmininko pareigas, šią kadenciją buvo Klaipėdos rajono savivaldybės tarybos narys, buvo išrinktas su Liberalų sąjūdžio partijos sąrašu.

A. Albertjanas gimė 1967 m. rugsėjo 6 d. Armėnijoje, Giumrio mieste. Augęs medikų šeimoje, jis taip pat pasirinko tokį pat profesinį kelią.

1985 m. A. Albertjanas atvyko į Lietuvą, Kauną, studijuoti medicinos. 1993 m. baigė Kauno medicinos universitetą, 1995 m. – Jerevano kardiologijos instituto klinikinę ordinatūrą. 1999 m. Vilniaus universitete įgijo anesteziologo-reanimatologo kvalifikaciją.

A. Albertjanas, baigęs mokslus Kaune, dirbo Gargždų ligoninėje. Nuo 2005 m. buvo Klaipėdos miesto universitetinės ligoninės Skausmo skyriaus vedėjas, Dr. A. Albertjan klinikos įkūrėjas. Gydytojas – vienas iš ozono terapijos pradininkų Lietuvoje.

A. Albertjanas 2003–2007 bei nuo 2019 m. išrinktas Klaipėdos rajono savivaldybės tarybos nariu. A. Albertjanas priklausė Lietuvos Respublikos liberalų sąjūdžio frakcijai. Šioje kadencijoje jis buvo Sveikatos apsaugos ir socialinės rūpybos komiteto pirmininko pavaduotojas, Bendruomenės sveikatos tarybos pirmininkas, Klaipėdos teritorinės ligonių kasos stebėtojų tarybos narys.

A. Albertjanas kartu su žmona Naira susilaukė trijų dukrų.

20 Comments

  1. Juozas

    Mano visi pažįstami buvo pasivakcinavę, bet visi sirgo covid eilinės slogos lygyje. Aš galvojau, kad mano atsparumo užteks prieš covd, bet susirgau, buvau be sąmonės. Greitoji pagalba po keleto elektrošokų atgaivino, pagijau, likau su ryškiais silpnumo ir dusulio požymiais. Dabar 2x pasiskiepijau. Patariu visiems nerizikuoti, neabejoti, skiepytis, nes galite be laiko iškeliauti, kaip A. Albertjanas

    Reply
  2. Ramutė

    Kad ir kaip gerbiame mediko atminimą, nutylėti, kad mirė nuo covido NESKIEPYTAS, yra kur kas didesnė blogybė negu šešėlis daktaro reputacijai. Juk jis nėra vienintelis ar paskutinis miręs antivakseris. Kiek dar tokių suklaidintų turi numirti, kad suprastume, kad reikia tokius atvejus viešinti, apie tai kalbėti. Kai Vilniuje vyko renginys prieš skiepus iš Gargždų važiavo autobusas antivakserių. Jie visi yra rizikos grupėje. Daugelis jų susirgę kovidu gali pakartoti Alberto Alberjano tragediją.

    Reply
    • Juozas

      Kad miršta nesivakcinavę (dabar daug kas neskiria skiepijimo ir vakcinavimo sąvokų), tai lyg ir jie patys kalti, kad praleido galimybę apsisaugoti. Mano pažįstama moteris, 59 m., po antro skiepo pradėjo tinti, ligoninėje jokios diagnozės nenustatė, grįžo namo, teko iškviesti greitąją ir po jos „pagalbos” po 15 min. mirė. Tai kodėl tokie atvejai nutylimi, galima įtarti, kad tai daroma sąmoningai. Didžiulis valdžios, „ekspertų” choras, pradedant Dulkio armija, gieda, kad skiepykimės, bet kur gyvo imuniteto skiepai, nes kišama tik vakcina. Iki ko išsigimė sveikatos apsauga, kad nemato reikalo atlikti tyrimą, ar žmogui galima skiepytis. Nutylėti mirčių statistiką nuo vakcinavimo yra lengviausia.

  3. Liudesys

    Užuojauta šeimai… Tokia beprasmė mirtis… Jauną, sportišką, sveiką vyrą covidas suėdė. 🙁 Eikite skiepytis žmonės! Kiek jums dar blogų pavyzdžių reikia, kad patikėti skiepo nauda?!

    Reply
    • angel

      Jūs norite pasakyti, kad velionis buvo neskiepytas medikas?…

    • to angel

      taip butent NESKIEPYTAS ir tokia beprasmė mirtis dėl kažkokio įsitikinimo

  4. Klaipediete

    Užuojauta artimiesiems. Gaila, supratingo, gero gydytojo.

    Reply
  5. mili

    Na kažin ar bubo labai nuostabus gydytojas toks antivakseris. Gal labiau savo intereeu ir į ozono diebus tikėjo.

    Reply
    • Rita

      Nezinot nesnekekit,du metus teko bendraut tikrai nuostabus gydytojas

  6. jopacientas

    Uzuojauta jo seimai ir jo bendradarbiams netekus nuostabaus puikaus gydytojo . Nuostabaus gydytojo.kuria padejo daugeliui zmoniu atgauti sveikata ir vilti gyventi…..Tai skaudi netektis….

    Reply
  7. marmalas

    is kur tiek daug mikstaprociu komentuotuoju kurie nemato kas darosi realybeje kad nuo to marmao mirsta daugiau zmoniu nei nuo politines ligos.

    Reply
    • Marmale tu

      Tai jis buvo nesiskiepijas ar zinojai asilo tu galva….

    • marmalui

      Gal tu patylėtum, parašyat,nesiskiepijęs,gailair tavęs,ir visų žmonių,puikus gydytojas,gaila…bet tavęs dar labiau

    • r

      taip ar avys supras 🙂

  8. Anonimas

    Užuojauta.Labai liūdna kai išeina geri specialistai .Buvo puikus žmogus.Amžiną atilsį .Šita mirtis tikrai beprasmė ,sukrėtusi visą visuomenę.

    Reply
  9. Audronė

    Labai gaila gydytojo,jo šeimos ,artimųjų,žiauru,o kartu labai liūdną ,kad tokie įsilavinę žmonės patys būdami medikais nepasitiki medicina ,netiki skiepų svarba,manau jeigu būtų tikėjas ,pasiskiepijęs ,šiandien būtų gyvas .

    Reply
    • Pritariu

      Visiškai pritariu. Tokį požiūrį rodė ir savo paciaentams. O dalis žmonių aklai tiki medikais. Užuojauta šeimai.

  10. Anonimas

    Užuojauta šeimai,labai gaila.Manau,jei būtų pasiskiepijęs,nebūtų taip sunkiai sirgęs covidu.???

    Reply
  11. Ausra

    Labai liūdna žinia. Užuojauta artimiesiems. Kodėl nerašo, nuo ko mirė gerb.daktaras ? Kodėl nešviečiate visuomenės ir tamsuolių , kurie vis dar netiki medicina ir mokslu, kad vakcina daugiau gelbėja gyvybes , nei priešingai. Gaila, o galėjo dar gyventi, jei būtu pasiskiepyjęs .

    Reply
    • Anonimas

      Uzuojauta artimiesiems nuostabus gydytojas buvo

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Politika, Svarbu

Vytautą Grubliauską ragina kandidatuoti į merus

Keturiolika žinomų klaipėdiečių atviru laišku kreipėsi į Vytautą Grubliauską, prašydami jo kandidatuoti į miesto merus būsimuose savivaldybės rinkimuose. „Artėja savivaldos ...
2018-11-05
Skaityti daugiau

NAUJAUSI STRAIPSNIAI

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This