Klaipėdos savivaldybė gerins miesto įvaizdį

Politika, Svarbu

Klaipėdos miesto savivaldybė 5 mėnesiams  perka „įvaizdinės kampanijos tikslinėms auditorijoms sukūrimo ir įgyvendinimo paslaugas”. Paslaugų tikslas –  siekti daugiau viešumo, žinomumo ir informacijos sklaidos įtaigiai ir emociškai pristatant miesto vizualinį identitetą.

Artūro Šulco nuotr.

Taip pat siekiama „sukelti susidomėjimą ir paskatinti įsitraukimą naudojant Klaipėdos miesto vizualinį identitetą savarankiškai kuo didesnei tikslinės auditorijos daliai”. 

Prioritetinė auditorija – esami ir potencialūs Klaipėdos miesto gyventojai. Pagrindinė vertė ir „žinutė“ komunikacijai – „Judantis miestas“ (dinamiškas ir nuolat besikeičiantis; miestas suteikiantis daugiau laisvės kurti, veikti; daugiau laiko sau ir šeimai; judesys patiriamas savitu vietiniu tempu)”.

Paslaugų kūrybinę ir gamybos dalys turi apimti nuotraukų archyvą, atspindintį Klaipėdą įvairiais metų laikais, vaizdo klipų pagal tikslines auditorijas/sritis (sportas, kultūra, jaunimas, švietimas, turizmas) kūrybinio sprendimo sukūrimą ir įgyvendinimą. 

Taip pat – vaizdo turinio reklamą socialiniuose tinkluose, klipų transliavimą lauko ekranuose Klaipėdoje, įrašus socialiniuose tinkluose ir „sponsored posts”. Numatyti ir reklaminiai skydeliai socialiniuose tinkluose (ads) bei lauko reklama Klaipėdoje. 

Skelbdama šį viešojo pirkimo konkursą savivaldybė nurodo ir strateginį tikslą – „formuoti Klaipėdos, kaip patrauklaus miesto, atitinkančio aukštus standartus, įvaizdį, siekiant didinti miesto žinomumą, konkurencingumą ir mažinant sezoniškumo įtaką”.

Siekiama ir inicijuoti pasididžiavimą, norą kalbėti apie Klaipėdą, skatinti „naudotis sukurtu įrankiu: identitetas kiekvieno Klaipėdiečio namuose, biure ar įstaigoje; miesto gyvybingumas ir aktualumas pabrėžiamas visais metų laikais”.

Savivaldybė, skelbdama viešuosius pirkimus, paprastai nurodo maksimalią galimą kainą, tačiau vadinamosios įvaizdinės kampanijos paslaugos kaina nenurodyta.

9 Comments

  1. pizdauskas kalasnikovas

    is foto pagalvojau baidys paukscius is kiemu… nuolat masina apdergta, nespejam plauti…

    Reply
  2. Petriukas

    Miesto įvaizdis prasidedad ne nuo tuščių paveiksliukų ir ekranų,o nuo miesto valdžios ir jo gyventojų darbų bendruomenės , jos kultūros, švietimo, medicinos , ekonomikos labui, pagarbos miestiečiams eiliniams, rūpečių vaikais, jaunimu ir senjorais, kuriems išėjus pagaliau iš namų, už puodelį kavos senamiestyje nereikėtų antrą tiek sumokėti už sukežusio automobilio parkingą…

    Reply
  3. pudrius

    Prieš savivaldos rinkimus pats laikas už valdiškus pinigus parodyti ką „gero” esama valdžia per praėjusius 4 metus nuveikė. Pudrins smegenis už mūsų pačių pinigus…

    Reply
  4. Auditorius

    Klaipedos m. tendencija auga kroviniu srautas į uosta. Mazeja jaunimo, nes jis masiskai vyksta į sostine, mazejau studentu KU ir kt. AM. Gal dabar kai pradejo mazeti kroviniu turesime atvirkstine reakcija.

    Reply
  5. gaila, graudu ir gėda

    Juokdariai ,baikit pezalus už didelius pinigus. Palapines iš ( nomuojamos ! ) uosto teritorijos iškapštykit . Va , čia tai būtų dovana miestelėnams. Tada tik „..formuoti Klaipėdos, kaip patrauklaus miesto, atitinkančio aukštus standartus, įvaizdį…”. Uostas pampsta, o cccp raugo valdininkai : tramvajų vizijai pinigus sukišo, „dviračių pravažiavimo skaičiuoklė- dar vienas anekdotas, uostas palapines jau prieš 5-6 metus turėjo nusiimti , dviračių takai nebaigti, teismai dėl miesto niokojimo ir nelegalaus pastatų ir žemių grobstymo, kažkokią tai kosminės kainos ir projekto mokyklą( Kretingos g.)kyla neiškyla (nors buvo aišku, kad taip bus …. ir taip toliau, ir toliau. Baravykiukas stovi galvą nuleidęs – greičiau viskas baigtusi, atsibodo, nors to „garo” niekad ir neturėjo.

    Reply
  6. T

    Juokdariai, kol jaunimas bėgs iš miesto,(nes Klaipėdoj nėra universiteto prilygstančio Kauno ar Vilniaus),palikdamas pensininkus ir darbininkų armiją,tol jis merdės. Bet nevykusiai miesto valdžiai matyt ir tai nedaeina!

    Reply
    • Pensininkas

      Jooo…, pats laikas Klaipėdoje atverti duris harvardui, oksfordui, gal daugiau kengūrų petraičių atsiras, jooo…

  7. Anonimas

    Mieste švarą palaikykite pirmą..

    Reply
    • Pensininkas

      Pats nešiukšlink ir švara bus, jooo…

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Transportas

Savivaldybė imasi viešojo transporto konkursų

Klaipėdos savivaldybė paskelbė perkanti „keleivių vežimo reguliariaisiais reisais pagal nustatytą maršrutą Nr. 46 paslaugas”, nors anksčiau tokius viešuosius prikimus organizuodavo ...
2024-04-27
Skaityti daugiau

Politika, Svarbu

Per opozicijos valandą - karšti klausimai  ir rusiškas keiksmas

Per jau antrąją šios kadencijos Klaipėdos miesto savivaldybės tarybos opozicijos valandą ketvirtadienį svarstant, ar reikia daryti pietų pertrauką, iš posėdžių ...
2024-04-25
Skaityti daugiau

Švietimas

„Boružėlės” prakeiksmas: atsisakius vieno rangovo, kiti darbų nesiima

Šiais metais Klaipėdos savivaldybei jau net du kartus teko viešai paskelbti karčią žinią: nė vienas projektuotojas neatsiliepė į kvietimą dalyvauti ...
2024-04-25
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This