Klaipėdos gatvėse – estų pavežėjas „Forus“

Transportas

Šią savaitę Klaipėdoje pradėjo veikti estiška pavežėjimo platforma „Forus“, iki šiol veiklą vykdžiusi Vilniuje ir Kaune. Į uostamiesčio gatves išriedėjo per 100 automobilių, kurie klientams siūlo patogias keliones už, kaip teigiama, protingą kainą.

„Lietuvoje pradėję veikti liepos mėnesį, jau turime apie 1500 pavežėjų, užsiregistravusių platformoje, ir dešimtis tūkstančių aktyvių klientų. Vairuotojų skaičių intensyviai auginti planuojame ir toliau, teikdami jiems patrauklias darbo sąlygas. Šiuo metu siūlome motyvacines premijas, kurios išmokamos kas savaitę. Jas gauna tiek nauji, tiek prie platformos ankščiau prisijungę vairuotojai“, – pranešime pažymi Nataliya Gavrylova, „Forus“ finansų vadovė ir valdybos narė.

Išbandyti keliones su „Forus“ kviečiama, siūlant specialias kainas. Šiuo metu visoms kelionėms taikoma 40 proc. nuolaida (neviršijanti 3 Eur).

Naujoji pavežėjimo platforma suteikia galimybę visiems programėlės naudotojams tapti įmonės bendrasavininkais tiesiog naudojantis „Forus“ paslaugomis.

Kiekvienas bendrovės pavežėjas bei klientas turės galimybę rinkti taškus („US Token“), kuriuos per 5 metus galės iškeisti į bendrovės akcijas. Jei naudodamiesi „Forus“ platformos paslaugomis klientai ar pavežėjai išleis arba uždirbs 100 Eur, į savo sąskaitą gaus 1 „US Token“.

„Forus“ priklauso estų verslininkui Urmas Sõõrumaa, kuris savo veiklą vykdo statybų, nekilnojamojo turto, pastatų valdymo, saugos ir pavėžėjimo paslaugų srityse.

Pavežėjų paslaugas galima užsisakyti „Forus“ programėlėje, kuri patalpinta „App Store“ ir „Google Play“.

1 Comment

  1. Paulius

    Kas išrašys baudą už KET pažeidimą, parodytą nuotraukoje?

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This