Klaipėdos koncertų salė prisipirko prezervatyvų*

Spyglys

Spyglys
2022-12-20

Komentarų: 18

Buvo karštas vakarėlis, – nusprendė Spyglys, pamatęs, kad savivaldybės įstaiga Klaipėdos koncertų salė lapkričio 16-18 dienomis už daugiau nei 700 eurų prisipirko prezervatyvų, kvepalų ir tualeto reikmenų.

Kadangi sutartis su UAB „Gamtos turtai” dėl to reikalo neskelbiama viešai, nustatyti, kokį kiekį tame sandoryje sudarė prezervatyvai, yra neįmanoma. Ir kas vartojo prezervatyvus – irgi nežinia.

Visai galimas dalykas, kad šie reikmenys buvo panaudoti per Koncertų salės naujosios Meno tarybos pirmąjį posėdį, kuris irgi buvo organizuojamas lapkričio mėnesį, siekiant aptarti 2023 m. pirmo pusmečio repertuarą.

Spyglio moralas: koks tau muzikantas pasisakys, kokį kiekį prezervatyvų suvartojo…. Nebent Koncertų salės Meno tarybos narė Nina Puteikienė prasitars.

*Šios rubrikos nerekomenduojama skaityti susipykusiems su humoro jausmu ar stokojantiems fantazijos, nes nieko rimto čia tikrai nerasite, Spyglio humoras iš viso yra sunkiai suprantamas, lėkštas, juodas ir kandus. Rimtų dalykų ieškokite visose kitose „Atviros Klaipėdos” rubrikos.

18 Comments

  1. Prezervatyvas

    Prezervatyvai Durex internetu pigiau! Prezervatyvai.net internetinėje parduotuvėje, prezervatyvai, lubrikantai, masažo aliejai, Dildo, Vibratoriai, Straponai, penio pompos, , penio žiedai, penio movos, Powertabs maisto papildai, Titan gelis, moteriški prezervatyvai, feromonai, erekcijai gerinti ir potencijai stiprinti skirtos priemonės ir kitas sekso prekes įsigysite pigiau nei bet kur kitur!

    Reply
  2. Nuomonė

    0
    Stebiu salės strategų veikimą ir visai nesistebiu, jei jie būtų prisipirkę prezikų švenčių proga. Šventės yra šventės, geroje kompanijoje gali ir prezervatyvai praversti. Būtų gerai vienas dalykas, kad panaudotus nepaliktų salėje, kažkaip nei šis, nei tas. Visi prezervatyvų yra bandę ir jokio čia stebuklo, jei nusipirko, tegul pabando.

    Reply
    • Higienos pirkiniai

      Naujas Salės vadovas -dar jaunas žmogus… Juk skaitėme istorijas, kaip jis uoliai, atsakingai gelbėjo garbaus amžiaus mūsų merą, padėdamas nakties tamsoje ieškoti pastarojo žmonos… O Koncertų salė „betmenui’ visokie ” pirkiai praverčia. Tad lauksime dtalesnių Spyglio tyrimų. Ku nuėjo ties taip reikalingi „kalėdaičia”.

  3. Rita

    Nu puiku,isrinktieji ir valdantieji irgi uzsiima seksu,apsisaugot tai reikia.O gal eglute puos prezervatyvais?

    Reply
    • Anonimas

      Galbūt nuo beždžionių raupų saugosis

    • ???

      Jei jau taip, tai taip… O kada jie bus dalinami, prieš koncertą, ar po koncerto? O jei rimtai, tai nesupratau kas čia per „bajeris” su tais prezervatyvais. Dažniausiai apie seksą rašo ir šneka tie , kurie negali, arba jau negali. Kuris atvejis šioje situacijoje?

  4. na,

    ar žinote, kad vyks Klaipėdos kamerinio orkestro jubiliejinis XXX- mečio koncertas ? Su pakvietimais ir bilietais. Ar žinote kas negavo pakvietimų ir buvo asmeniškai išbraukti direktoriaus iš kviečiamųjų sąrašo? Buvusi Koncertų salės vadovė ir mecenatas Lydnugaris. Bet meras su meriene kaip ir kiti garbūs tarybos nariai bus. Negėda?

    Reply
    • ???

      Galimai kvietimai buvo įteiktui socialiai remtimiems, o ar turi kokį sąryšį tas koncertas su prezervatyvų pirkimu? O gal to prezervatyvų pirkimo visai nebuvo, gal kažkas pajuokavo?

  5. Skaitytojas

    Rašyti tokias nesąmones… nu atsiprašau, bet reikia būti absoliučiai trenku!

    Reply
  6. Martynas Vainorius

    Bet ant kiek reikia būti durnam, kad parašyti tokį straipsnį ir apgaudinėti žmonės, kad prisipirkta prezervatyvų.

    Reply
    • O,

      tai kas čia parašė?Matyt, žmogus turi prieigą, prie slapčiausių miesto ponų dokumentų. Vaje, vaje , kas darosi! Nebėr tvarkos visai! Argi galima viešai skelbti tokius dalykus.Ką man po to daryti, ką galvoti apie valdžią, už ką balsuoti?

    • Skaitytoja

      Lyg jus ponas Martynai protu pasizymint?Nuolat yvykiu sukuri atsiduriat,tai kaip si kart nejus apraset keista keista,ar neapsimoka lysti???

    • Martynas Vainorius

      Gerbiama ponia skaitytoja, ačiū už įvertinimą, bet aną komentarą parašiau ne aš, o kažkoks anoniminis drąsuolis, pasinaudojęs mano vardu ir pavarde.

  7. Geras

    Puikus salės vadovas…tiesiog puikus…

    Reply
    • T

      Per kokią vietą?

  8. MArijus

    Matyt prezervatyvai tam, kad jų ir taip retas lankytojas nesidaugintų 😀

    Reply
    • Anonimas

      Nu pas tave Dūkštose irgi ne ką daugiau žmonių. 😀

    • Gal,

      kada nueitum pasižiūrėt, bent sužinotum kur yra ta koncertų salė.Kiek tenka dalyvauti (šiemet 9 koncertai), salės užpildymas beveik 100%(iš akies)

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Spyglys

Pirtį reikėjo perduoti vaistininkams, o ne teismų vanojamam šoferiui*

„Gal galima būtų sujungti vaistines su pirtimi”, – šaipėsi Klaipėdos miesto savivaldybės tarybos narys Artūras Razbadauskas ketvirtadienį vykusio Klaipėdos valdžios ...
2024-04-26
Skaityti daugiau

Spyglys

Apie rinkimus - nė žodžio*

Žinia, prasidėjus rinkimų į prezidentus vajui, dabartinis iš Klaipėdos kilęs šalies vadovas kone kas antrą dieną ėmė lankytis vis kitoje ...
2024-04-25
Skaityti daugiau

Spyglys

Išsigando Linutės*

Pasižadėjusi prieš kiekvieną Klaipėdos miesto tarybos posėdį rėžti kalbą iš „Klaipėdiečių tribūnos” Virginija Jurgilevičienė pažado netesėjo. Ketvirtadienį jos posėdyje nebuvo. ...
2024-04-25
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This