Į Laukininkų gatvę atvažiuos remontininkai

Miestas
Avatar photoArtūras Šulcas
2023-02-09

Klaipėdos savivaldybė ieško rangovų Laukininkų gatvės ištisinei asfalto dangai remontuoti. Numatyti darbai gali užtrukti penkis mėnesius.

Tiekėjų pasiūlymų kainos šiam pirkimui negali viršyti 290 tūkstančių eurų. Preliminarus bendras remontuojamo ruožo ilgis – apie 680 metrų. Jo ribos – nuo Jūrininkų prospekto iki Vyturio gatvės.

Būsimi rangovai turės užtikrinant pėsčiųjų takų sklandų susijungimą su esamomis dangomis. Įvažiavimai į greta esančias teritorijas bus asfaltuojami pagal poreikį, bet ne mažiau kaip per šaligatvio plotį (jei įvažiavimo danga blogos kokybės).

Senos gatvės lietaus surinkimo grotelės bus pakeičiamos naujomis – „plaukiojančiomis” arba laiptuotomis, siekiant išvengti jų dažno užsikimšimo. Šaligatviuose ties įvažiavimais į greta esančias teritorijas bus įrengiamos įspėjamosios geltonos spalvos su iškilimais.  

Rangovai privalės nedirbti eismo piko valandomis, gauti leidimą eismo apribojimams ir atsakyti už eismo saugumą darbų zonoje.

Žymos: |

Komentarai:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti apie klaidą

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Nuomonės

Mokesčiai už parkavimą Klaipėdoje - atgal į praeitį!

Klaipėdos, labiausiai iš visų Lietuvos miestų kenčiančios nuo oro taršos ir kvėpavimo ligų, valdžia siekia į miesto centrą, senamiestį bei ...
2024-05-21
Skaityti daugiau

Sveikata

Visuomenės sveikatos biurui rastos naujos patalpos

Savivaldybė rado patalpas, į kurias galima būtų iškelti jai priklausantį Klaipėdos miesto visuomenės sveikatos biurą. Iškelti šią biudžetinę įstaigą atsirado ...
2024-05-21
Skaityti daugiau

Miestas

Griaus avarinius pastatus, stulpus ir tualeto likučius

Savivaldybė rengiasi šiek tiek išvalyti Klaipėdą nuo jai pačiai priklausančių ir šeimininko neturinčių keliolikos apleistų objektų, kurie yra avarinės būklės, ...
2024-05-20
Skaityti daugiau



Pin It on Pinterest

Share This