Savivaldybė užsakė bendruomenių ir jaunimo situacijos tyrimus

Miestas
Avatar photoArtūras Šulcas
2023-06-15

Klaipėdos miesto savivaldybė neskelbiamos apklausos būdu pasirinko tyrėjus Marių Ulozą ir Nerijų Miginį bei sudarė su jais sutartis dėl Klaipėdos jaunimo ir bendruomenių situacijos tyrimo parengimo ir įgyvendinimo paslaugų.

Asociatyvi nuotr.

Techninėje specifikacijoje nurodoma, kad sutarties objektas yra „bendruomenių veiklos Klaipėdos miesto savivaldybėje galimybių studija ir rekomendacijų darbo su bendruomenėmis plėtrai Klaipėdos mieste parengimo paslauga”. Antrasis objektas – „jaunimo plėtros Klaipėdos miesto savivaldybėje galimybių studija ir rekomendacijų darbo su jaunimu plėtrai Klaipėdos mieste parengimo paslauga”.

Pastarosios galimybių studijos tikslas – parengti gaires, kaip didinti darbo su jaunimu paslaugų prieinamumą Klaipėdos mieste. O rekomendacijų tikslas – pateikti siūlymus, kaip įvairios darbo su jaunimu formos gali gerinti esamą jaunimo situaciją. Šią studiją parengs N. Miginis.

Jis turės tirti jaunų žmonių poreikius, išsiaiškinti kokios priemonės ir veiklos veikia efektyviai, kokių palaikymo priemonių, veiklų trūksta.

Analogiški pagrindiniai reikalavimai taikomi ir atliekant bendruomenių veiklos galimybių studiją. Šią studiją parengs M. Uloza.

Sutarčių vertės vienodos – po 4 tūkstančius eurų, be pridėtinės vertės mokesčių. Klaipėdos jaunimo situacija turi būti bus ištirta per 9 mėnesius. Tiek pat laiko bus tyrinėjamos ir bendruomenės.

Žymos: | | | |

Komentarai:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti apie klaidą

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Miestas, Svarbu

Teritorijai, kur regimi ir nauji savivaldybės rūmai - architektūros konkursas

„Šiais metais numatytas ir architektūrinis konkursas, – pasakojo bendrovės „Klaipėdos energija” generalinis direktorius Rolandas Baltuonis apie įmonei priklausančių teritorijų Dangės gatvėje, ...
2024-05-15
Skaityti daugiau

Sportas, Svarbu

„Viesulo“ vadovui - kontrolierių kirčiai

Nors Klaipėdos savivaldybės meras Arvydas Vaitkus neseniai „Viesulo” sporto centro vadovo Vaclovo Gedvilo darbą įvertino gerai, Kontrolės komitetas antradienį rekomendavo ...
2024-05-15
Skaityti daugiau

Politika

Kėdes savivaldybėje žada perstumdyti per dvi savaites

Klaipėdos miesto savivaldybės administracijos direktorius Andrius Žukas antradienį vykusio Kontrolės komiteto posėdžio metu pažadėjo, kad nauja jos struktūra bus patvirtinta ...
2024-05-14
Skaityti daugiau



Pin It on Pinterest

Share This