Klaipėdos kriminalistai atlieka ikiteisminį tyrimą dėl narkotinių medžiagų platinimo nepilnamečiams

Kriminalai ir nelaimės
Avatar photoAtvira Klaipėda
2023-06-15

Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos organizuoto nusikalstamumo tyrimo valdybos pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą dėl narkotinių (psichotropinių) medžiagų platinimo nepilnamečiams.

Ikiteisminis tyrimas pradėtas gegužę policijai gavus pranešimą iš vienos Klaipėdos gydymo įstaigos apie galimai narkotikais apsinuodijusią 14-metę klaipėdietę.

Birželio pradžioje policijos pareigūnai sulaikė 15 metų amžiaus Klaipėdos rajone gyvenančią merginą, pas kurią rasta įtariama narkotinė medžiaga – kanapės. Tą pačią dieną, tęsdami tyrimo veiksmus, teisėsaugininkai Klaipėdoje, Šilutės plente, sulaikė narkotikus nepilnametėms galimai platinusį jų bendraamžį, pas kurį rasta įtariama platinimui paruoštų kanapių.

Atlikę kratą šio, anksčiau neteisto, vienoje iš uostamiesčio ugdymo įstaigų besimokančio 16-mečio Klaipėdos rajono gyventojo gyvenamojoje vietoje, pareigūnai rado, kaip įtariama, pneumatinį ginklą ir šaudymui skirtų šratų.

Šiam jaunuoliui pareikštas įtarimas dėl narkotinių (psichotropinių) medžiagų platinimo nepilnamečiams, jis buvo sulaikytas ir uždarytas į areštinę. Vėliau įtariamajam paskirta kardomoji priemonė – rašytinis pasižadėjimas neišvykti.

Už narkotinių ar psichotropinių medžiagų platinimą nepilnamečiams numatytas laisvės atėmimas nuo 3 iki 12 metų.

Žymos: | |

Komentarai:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti apie klaidą

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Kriminalai ir nelaimės

Pora aiškinsis teisme dėl stiprių narkotikų

Klaipėdos apygardos prokuratūroje baigtas ikiteisminis tyrimas ir teismui su kaltinamuoju aktu perduota baudžiamoji byla, kurioje 47-erių vyras ir 21-erių moteris ...
2024-05-06
Skaityti daugiau

Kriminalai ir nelaimės

Už iš Ispanijos pargabentus 22 kg kanapių - teisiamųjų suolas

Klaipėdos apygardos prokuratūra praneša teismui perdavusi baudžiamąją bylą, kurioje 44 metų plungiškis kaltinamas kontrabanda iš Ispanijos pargabenęs labai didelį kiekį ...
2024-05-06
Skaityti daugiau

Kriminalai ir nelaimės

Du gimnazistai ir studentas kaltinami psichotropinių medžiagų platinimu

Klaipėdos apygardos prokuratūra praneša baigusi ikiteisminį tyrimą ir teismui perdavusi baudžiamąją bylą, kurioje du gimnazistai ir vienas studentas kaltinami neteisėtu ...
2024-04-29
Skaityti daugiau



Pin It on Pinterest

Share This