Draus žiūrėti pro langus ir neštis dideles tašes* (17)

Spyglys
Spyglys
2023-07-03

Spyglys džiaugiasi, kad negyvena Vilniuje, kuriame jau kitą savaitę vyks žymusis NATO sametas. Vargas vilniečiams – iš pradžių buvo prašoma jų apskritai tomis dienomis išvykti iš miesto, kad nesimaišytų po kojomis garbiems sostinės svečiams, o šiuo metu atsirado naujų draudimų.

Pirmadienį klausydamasis radijo Spyglys kone nusirito nuo kėdės, išgirdęs, jog vilniečiams bus draudžiama į NATO vadus spoksoti pro langus (tiesa, patikslinta, jog su žiūronais, plika akim lyg ir bus galima, nors iki galo taip ir neaišku).

Negana to, sostinėje bus gaudomi visi, kurie su savimi sugalvos neštis dideles tašes. Tačiau kokio didumo tašė jau bus laikoma kelianti pavojų sameto dalyviams – neskelbiama.

O apie tai, kad į senamiestį nė musė negalės įskristi – jau prieš gerą mėnesį Spyglio draugai iš sostinės pranešinėjo…

*Šios rubrikos nerekomenduojama skaityti susipykusiems su humoro jausmu ar stokojantiems fantazijos, nes nieko rimto čia tikrai nerasite, Spyglio humoras iš viso yra sunkiai suprantamas, lėkštas, juodas ir kandus. Rimtų dalykų ieškokite visose kitose „Atviros Klaipėdos” rubrikose.
Žymos: |

Atsakymų į “Draus žiūrėti pro langus ir neštis dideles tašes*”: 17

  1. Warnas parašė:

    Galiu pasakyt tik tiek,kuo skirasi kompartijos vadovo atvykimo į vilniu nuo nato,?

  2. Rita parašė:

    Lietuviaj isskirtiniai Tobulumui rybu nera

  3. A parašė:

    O, tai kodėl juos taip saugo?

  4. Jonas parašė:

    Dabar užtektų parašyti kad su granatsvaidžiu atlėksi ir Lietuvos kgb darbuotojai su sirenomis šimtais atlėktų!.. 😉

  5. Elena parašė:

    Nu neprimatau as be žiūronų!…o pamatyt geriau tokius ponus tai norisi…

  6. Auksinis Kardas parašė:

    Jus primetat kiek mes nuo NATO priklausomi?
    Bent jau valdanciuju akivaizdoj
    Kas butu jei isgasdintumem ta dideli drauga?
    Gerai daro-tik siek tiek perdaug-eilini karta pažeidžia musu konstitucines teises

  7. BABA parašė:

    SLĖPKITĖS ŠĖPON IR NEŽIŪRĖKIT IŠ KURIOS PUSĖS PIRSTELĖS UŽSIENIEČIAI ŽINOKITE LIKSITE RUDI O NE BALTI

  8. Klaipedietis parašė:

    Ir viskas už mūsų pinigus. Mūsų pačių gerovei. Na, gal ukrainiečių gerovei, bet už mūsų pinigus.

  9. Gėjus parašė:

    O gejams bus galima žiureti?

  10. Vardas parašė:

    O rėkti per atvirą langą allah akbar bus leidžiama? Ar bus galima vaikščioti su juoda ar balta paklode apsimuturiavus?

  11. Klp parašė:

    Visais laikais ir visur tokio lygio susitikimai sukeldavo nepatogumų vietinimas gyventojams, tad ir Vilnius ne išimtis.Vatnikai stengsis iš to išpūsti burbulą, bet būkime supratingi- viskas mūsų saugumui daroma.

  12. Lietuvaitė parašė:

    Kvaili draudimai-pamatytų NATO žiedas kokios gražios lietuvaitės,gal kurią ir į būstinę išsiveštų!Juk l.naudinga turėti savo krašto lobistų visur kur sprendžiasi rimti dalykai.Dėl didelių tašių gal ir geras draudimas-varganai atrodom tempdami tokius nešulius..Turim pasirodyti elegantiškai o po to bala nematė,grįšim prie savo vargano gyvenimo..

    • Jie žino, kad gražios lietuvaitės, ir, tos kurios užčiulpė cžv bei jt ir nato išdavikams žydams verslininkams, kartu privežė ant mūsų galvos išlaikytinių, prikūrė darbo vietų tarkim oro uostuose, ir pačios gyvena pertekliuje, ir tarkim, ten amerikoje suskiai irgi. Vienu žodžiu, atsikabink, kiek tau reikia, kad užsičiauptum… O mūsų anūkų vaikučiai apmokės skolas, kad kurvos gerai biznį daro? Argi čia ne pedofilija? Ir viskas nuo tarkim svoločių kurie skirsto žmones ne tik pinigine prasme, bet ir klasėmis, atiminėja vargšams vaikus daro juos zombiais, kol vieną dieną į pačių kiemą užeis tvanas. Nešersi savos kariuomenės, šersi svetimą. O ypatingai sąjungininkų svoločių verslininkų ir išdavikų šeimas, ir jų dukras kad būtų pasipūtusios prieš kitus, aš putiova, na tai aš kuris rašau sakau kurva. Galėčiau dirbti ten toj struktūroj kokiam pentagone Stalinu, už sriubą ir nakvynę. Pistolieto ir kabineto reikia ir odinės Lenino sopkės. Būtų daug valstybinių laidotuvių su induistine žyme ant kaktos, o mirties priežastis snargliai nuo durų rankenos, – koks „novičiokas”, nu tipo nedaėjo iki manęs… Tokio ten reikia, kad nevažiuotų verkiantys, o išdavikai tenykščiai nedarytų biznio. Karo priežąstys, o kenčia vaikučiai…Ir vėl auga vilkiukai. Pinigų meilė, ir daug šūkaujančių į orą… ir nematoma rankele žudomos nesusivokiančių „protiškai turtingų” šeimos ir jų smegenų ląstelės.

  13. Nesvarbus parašė:

    Komentarų turbūt irgi negalima rašyti?

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti apie klaidą

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Spyglys

Kodėl Verslo grupės vadovu Arvydas Vaitkus paskyrė save?*

Pats save paskyrė… Dėl garbės? Garbės ir pripažinimo jam, jo nuomone, žinoma vis dar trūksta, – tai matyti iš šalies ...
2024-05-12
Skaityti daugiau

Spyglys

Klaipėdos kultūros paveldas kasdien vis gražėja*

Gražiausias gražėjančio Klaipėdos kultūros paveldo pavyzdys – Kultūros paveldo departamento Klaipėdos teritorinis skyrius, Tomo g. 2. Šis pastatas pretenduoja tapti ...
2024-05-11
Skaityti daugiau

Spyglys

Teatro darbuotojams - dar viena originali apranga*

Klaipėdos valstybinis muzikinis teatras šią savaitę gyrėsi, kad svečius ir žiūrovus pasitiko naujomis uniformomis su jūrinėmis detalėmis pasipuošę Žiūrovų aptarnavimo ...
2024-05-10
Skaityti daugiau



Pin It on Pinterest

Share This