Įsigyti alkoholio vėlai vakare – ne problema (1)

Regionas
Avatar photoAtvira Klaipėda
2023-07-05

Klaipėdos policijos Viešosios tvarkos tarnybos pareigūnai birželio pabaigoje tikrino, ar nedaromi teisės pažeidimai prekiaujant alkoholiu. Nustatyti trys tokie pažeidimai, pažeidėjams teks sumokėti pinigines baudas.

Birželio 27 d., apie 20.33 val., pareigūnai apsilankė Klaipėdoje, Sportininkų g. esančioje prekybos įmonėje. Jos 67 metų savininkas ir pardavėjas kontrolinį pirkimą vykdžiusiai pareigūnei pardavė butelį alkoholinio putojančio gazuoto gėrimo, jau pasibaigus prekiavimo alkoholiu laikui. Už tai numatyta nuo 200 iki 590 eurų bauda.

Kadangi vyras sučiuptas pirmą kartą, todėl sumokėti turės tik pusę minimalios baudos.

Tą pačią dieną apie 23.47 val. kontrolinis pirkimas buvo atliktas ir Palangoje, M. Valančiaus g. Čia 24 metų taksi vairuotojas pareigūnei pardavė butelį alkoholinio romo, jam taip pat teks susimokėti pusę minimalios baudos, bet ji yra didesnė – nuo 390 iki 1100 eurų.

Dar vienas pažeidimas Palangoje užfiksuotas birželio 28 d. apie 22.13 val. Susitarus telefonu 68 metų vyras automobiliu M. Valančiaus g. atvežė ir pareigūnui pardavė du butelius alkoholinio putojančio vyno. Asmeniui taip pat buvo surašytas protokolas pagal tą patį, kaip ir pirmam vairuotojui, Administracinių nusižengimų kodeksą.

Jis taip pat kaip nusižengęs pirmą kartą turės sumokėti pusę minimalios baudos.

Žymos: | | |

Įrašo “Įsigyti alkoholio vėlai vakare – ne problema” komentarų : 1

  1. Klaipēdietē parašė:

    Kad alhogolio nusiperka kažkur po darbo valandų ,tai nieko baisaus,kažkoks stukačius iš pavydo įstukino.Gal policija mažai darbo teturi ieškodama koks taksistas ,ar kokia močiutē ,puslitri parduos ant duonos užsidirbs prie mažos pensijos prisidurs.Geriau narkomanus gaudyti reikia,žulikus,vagis ,aferistus ,kur žmones užpulinēja,apvaginēja.O gal tokiu žuliku policijoje dirbantys bijo,jų negaudo ir nemedžioja,todēl nusikaltimu daugēja.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti apie klaidą

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Koronavirusas

Tarp nulinius COVID-19 rodiklius turinčių savivaldybių atsidūrė ir Palanga

Valstybės duomenų agentūra skelbia, kad šeštadienį šalyje patvirtinti vos du nauji COVID-19 atvejai – abu žmonės susirgo pirmą kartą. Tarp ...
2024-05-12
Skaityti daugiau

Regionas

Palanga kviečia į gintarines linksmybes

Organizatoriai žada, kad gegužės 10-12 dienomis, kai Palangoje jau 16 kartą vyks „Gintarinis savaitgalis”, turės ką veikti visi – ir ...
2024-05-11
Skaityti daugiau

Regionas

Palangoje - ekstremalaus sporto aikštyno atidarymas

Šeštadienį, gegužės 11 d., 12 val., visi, mėgstantys aktyviai leisti laisvalaikį, kviečiami į Palangos ekstremalaus sporto aikštyno atidarymą. Aikštynas įrengtas ...
2024-05-08
Skaityti daugiau



Pin It on Pinterest

Share This