Apdovanojo policijos pareigūnus (3)

Miestas
Avatar photoAtvira Klaipėda
2023-07-05

Lietuvos karaliaus Mindaugo karūnavimo dienos išvakarėse Klaipėdoje, Laikrodžių muziejaus kiemelyje, tarnyboje pasižymėjusiems pareigūnams tradiciškai įteikti apdovanojimai.

Policijos nuotr.

Medaliais, atminimo ženklais, padėkomis ir vardinėmis dovanomis iš viso apdovanota apie 40 Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) pareigūnų.

12-kai iš jų įteikti Lietuvos policijos Generalinio komisaro apdovanojimai, o penki įvertinti aukščiausiais apdovanojimais – pasižymėjimo ženklais „Angelas sargas“.

Artėjančios šventės proga pareigūnus sveikindamas Klaipėdos apskrities VPK viršininkas Alfonsas Motuzas akcentavo nuolat augantį Klaipėdos apskrities gyventojų pasitikėjimą policija. Tai, pasak A. Motuzo, rodo, kad pareigūnai savo pareigą atlieka gerai.

Klaipėdos meras Arvydas Vaitkus taip pat dėkojo pareigūnams už saugumo ir viešosios tvarkos užtikrinimą mieste, o jų artimiesiems – už palaikymą sunkiame ir dažnai pavojingame pareigūnų darbe.

Žymos:

Komentarai (3):

Atsakymai į “Apdovanojo policijos pareigūnus”: 3

  1. Valstybinis numeris parašė:

    Ar Aleksandra Prikascenkova gavo apdovanojima?

  2. Jooo... parašė:

    Būtų malonu, kad jei ne visų, tai nors 5-ių Angelų sargų pavardės būtumėt paminėję…

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti apie klaidą

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Nuomonės

Apie pagalbą tautinėms mažumoms

7883 klaipėdiečiai (11,83 proc.) iš 67 346 dalyvavusiųjų pirmajame prezidento rinkimų ture balsavo už atvirai prorusišką kandidatą Eduardą Vaitkų. Viešojoje ...
2024-05-14
Skaityti daugiau

Spyglys

Nuo godumo ir kuklumo nemirs*

Pinigais sočiai Klaipėdos valdžios maitinami vietos laikraščiai jau nebežino kaip ir atsidėkoti – pasirengę merui stačiai po uodega sulįsti. Mat, kuo ...
2024-05-14
Skaityti daugiau

Spyglys

Štai kur klausimas*

Spygliui, pamačiusiam operatyvinę nuotrauką iš mero prieangio, kuris, beje, dabar yra užrakintas bei nepasiekiamas ne tik eiliniam klaipėdiečiui, bet ir ...
2024-05-14
Skaityti daugiau



Pin It on Pinterest

Share This